-
To je fakt trapne a neoriginalni, pujcovat si cizi nick. To jsi bez napadu?
-
Rozvod je holt na spadnutí, s tím asi nikdo už nic neudělá.
-
Nebuď trapná a vymysli si jiný nick, plete se to.
-
Ornella je výr? Ten pták, dravec. Pro srovnání: http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDr_velk%C3%BD Jo, rozvýrovala, (rozvířila?), to - spíše neslušně. A bohužel, jak zřejmě vskutku těhotní, pokud i to není hra, (vycpaný výr, že by?, tak se proklatě začíná v ksichtě podobat, bohužel, své matce. Říká se, že neštěstí nechodí daleko od domu a ksicht té paní, to je asi obraz její "duše", vyžraná, chtivá, všehoschopná a ordinérní tupost.
-
Ornela to asi neustojí, je slabá a moc mladá, co si potom počne? Bez peněz od Pepíčka, ktery dokonce i občas něco dal mamince, za to , že mu půjčila dcerku. Ornelo drž se, a nafackuj mamince!
-
ornella rozbila Koktovi první manželství, a nakonec zústane sama a opuštěná jen s nami jejími fanoušky, ale i to není špatné , lepší než aby se kamarádila s Ivettou Bartošovou
-
TA ORNELA to neustojí, to je strašné, držím jí palce , aby si jí Pepa vzal a nezústala sama po potratu. Drž se!
-
nejdřív padají ze schodu , potom boule na hlavě, a kvuli tomu přijedou 2 sanitky!!! a před tím to ješte stihnou vyfotit, nebo spíš si zavolají blesk aby na holce trochu vydělali penízky
-
Si myslím, že stejně chudák Ornela potratí-to neustojí , je to na ní vysoká hra, a ržiserka monika štiková, má štestí že je ornele 19, jinak to co jí holce dělá to je KUPLIRSTVI, smutné, chudák ornela máma ji uplně vymazala hlavu, ale ornela jí to jednou vrátí
-
nic nezrušila - prostě si nechtějí udělat ostudu s klátivou idi-otkou
-
co to tady hrajete za uchylnou hru ?
-
ZMRDI UCHYLNÝ to píše nějaká stará bláznivá histerie nezaměstnaná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jste rodino Štikojc MAGOŘI
Diskuze je zbytečná........................... -
Ornella konečně slyší hlas svého srdce jasně a zřetelně, vždyť v jejím těle bije hned dvakrát. Byla zmatená a ohlušená křikem své maminky. Už ale slyší a stahuje se. To ona zrušila Krause i moderování Miss. Muselo se to zaobalit kvůli smlouvám a tak. Nechce být vidět. Její mámě dochází, že bulvár nemůže kočírovat. Pres velkou snahu a stres kasíruje pár drobných. Rozvýřǐla ho slušně, je na čase virtuální Ornellu stáhnout, být oporou a dobrou mámou té skutečné a eventuelně sklidit, co zasela, až se mimi narodí. Pak si bude vybírat, komu "dá" a ne se podbízet každým prdem ze soukromi. Držím palce.
-
Akorát nerozumím jedné věci, když Gábina říká, že ctí rodinu, tak proč Koktovi rozbíjela první manželství.
-
Já si to taky myslím. Kokta Ornellu miluje, i když se na veřejnosti miliskuje s Gábinou.
-
A je to tady vážení přátelé, co jsem včera říkala? Vyplnilo se to hodně rychle, instinkt mě nezklamal. To je ale rychlost.
http://www.super.cz/16161-jasna-zprava-pro-neverneho-koktu-partysova-se-zbavuje-svatebnich-satu-a-promluvila-o-rozvodu.html -
Ornela má pravdu, miluje Koktu a Partyšová je out. Ti dva se vezmou a budou mít štastný manželství a dítě.
*1* -
Protože je to pitomec
-
Jestli tyhle plky pise ornela , tak je to trapne a zbytecne, neb Kokta uz ji ma nekde v pr...i ! Mela si vsechny kroky promyslet dopredu a neposlouchat tu starou, odbarvenou, cikansky vypadajici a mluvici matku!! Mozna to mohlo byt vsechno jinak, ted nebude uvadet ani Miss Junior ani nepujde ke Krausovi, za vse si muze sama. I kdyz s odstupem casu zjisti, ze ji to bylo jen ku prospechu, ze se neukazala v tv a neztrapnila jeste vic, ono uz to snad ani vic nejde, ale presto... Jinak myslim, ze neni nutne se tady urazet navzajem a Evzene tebe nechapu, co tema svyma prispevkama zamyslis;)
-
Sorry, ale řiťolezectví není mým koníčkem...
Nikoho neodprošuji, nemám to zapotřebí...
Nu nezbývá mi asi nic jiného, než tuto stránku opustit, jak je vám ze mě, tak mě je z vás na zvracení. Vaše vyjadřování má rozsah max. na nadávky a urážení druhých....
Takže NAZDAR, DĚCKA!!!