Přejít na výpis diskuzí

P. Diddy

OSOBNOST 31.12.2006 
102 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • w.b.

ahojky lidi...nebyl by tu nejaky delší článek o p.diddym chtel bych ho mit jako referat ae tohle uce nestaci... *9*
  • satin

Jj

Je pravda že je dobrej. Dává dobrý songy. málokterá píseň se mi nelíbí.
  • on je frajer a moc *5* * 5 *
  • Všechno nejlepší k narozeninám!

Happy birthday!

• je dobrej
  • BUH
  • je to super sexy chlap
  • karina

haloooooo je tam nekdo tady karina jestli tady si tak aspon vis na co si psat a potom nemusime si psat na to co si rikala jenom se na to podivas a prectes a potom neusis psat ani e-mail ale ne na puff diddy le na treba michael jackson neco proste aby dasena nemohla cist na nejakeho blbce a je to hotovo tak kdys tak mi napis a pozdravuj vsechny a hlavne nepis na puff diddy potom mi napis na co si budeme psat jestli to prectestak ti budu psat porad tak zatim pozdravuj vsechny
  • ale ja nevim jak se dela to co si mi rikala na co si psattak nazapomen a napis a hlavne to precti na tom co to pisu a napis mi kdys tak jak se to dela tak cus cus
  • Karin

Nebo víš na co si budeme psát? Na Michaela Jackona ne , protože se mi nelíbí. Třeba na , já nevím něco vymysli. A proč si nemůžeme psá t na P. Diddy Však to Dáša neví nebo jo? Karin já ti napíšu ještě zítra jo? čau a piš mi každý den jo? ahoj pozdravím ti Dalibora. Papá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit