-
Pablo mám tě radši než Diega vraťse prosím nejsi moje nejoblíbenější klučičí postava ale sítím něco musíš udělat diego tě snad nenahradí nééé *9*
-
pablo prečo si odišiel z violetty vrááááááát sa prosim pablo už som ta dlho vo vi
olette nevydela prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
vrat sa . -
No don't
-
Ja som pochopila už skôr, ale tie ostatné to asi zrejme ešte nepochopili lebo furt tu píšu komentáre typu "A pamätáš si, Pablo, keď sme..." alebo "Sme sa stretli v Španielsku a bola som s tebou a..."...samomluva to je :D :)
-
to si az teraz pochopila ?? :) sak on kebymal stranku tak tam je pisane po spanielsky a nie po slovensky
-
to ako vážne? viete že on sem nechodí...že to nepíšete jemu ale adminovi ktorý tento profil vytvoril. Ale ešte že si napíšete :))
-
ahoj dlho sme sa nevideli ako ti je pametas si mna to ja som s tebu sadila cibulu tešim sa na dalsie sadenie na buduci tyzden by sme mali sadit papriku. tentokrat ti mam ja strihat nechty *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
čau pablo alebo tomas je to divne že mas meno ako pablo vo violette ale vadi my to že v skutočnosti chodiš s mercedes lebo sa vobec k sebe nehodite a vo violette je hnudna lebo všetkym ubližuje ale vo violette bude chodit s fede a ty by si mohol vo violette chodit sfran ale ked pride ten novy mrco tak to asi nebude možne ale zariad to daKO LEBO VIOLETTA SA HODI K LEONOVI Ale ked teraz pri de ta larta tak to dakop prekas inak uvidiš čo ti spravim *16* *10* *11* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *3* *2* *11*. asom narodena ako ty vmarci som ryby
-
Ahoj pametáš si ked sme boli mali a varili sme šošovičnu polievku a ja som išla pridávať do polievky šošovicu a omilom som ti porezala celo lebo som si myslela ze je to sosovica ta tvoja bodka co tam mas *1* tak ťa varujem ked sa pri natacani k violette priblizis na viac nez 10 cm tak naklusem za tebu do espáno a ten noz ty tam ostane a ani chyrurg to nenapravi z lásko tvoja verná fanúšicka *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Mylí Tomííííííííííííí davaj si na mna bacha som s buenos aires a hoci kedy môžem za tebou ísť a zmažem ti tu guličku s tvare ::::::: varujenm ta o 23:00 tu bodku čo máš ti zleze preč *16* *16* *16* *16* Chudatko ludmilka čo si može počat s takým podkovaný pánom. Prosím ta si sstým trapným ked sa natačatak skoro chcem rozbit tu telku ked je violetta s leonom a ty ta tvoja nezabudnutelna veta je že :::: Violetto nemúžeš zapšít to co ke mne cejtíš, a violetta na to tomasi ubližujeme si oba dva . S laskou písane sima
-
Ty krávo Leon je hezčí o 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%
-
Prosím vás nepište tady o leonovi ale ani o tomasovi špatně Já miluji Leona ale taky mám ráda tomase.Leon a Tomas jsou ty nejhezčí kluci z Violetta. Prosím vás neberte to špatně ale jsem větší fanynka Leona
-
jj *2* *15* *15* *2* *3* *3*
-
nemohla si s nim hrat pretože jsi slovenka a on Španěl stejně je on super a ty si jen další malá pipyna *15*
-
Asi tezko jsi tam hrál, protoze neumis spanelsky a je to v Argentině.....proste nerikej blbiny
-
Pablo je fakt uzasny a prekvapko pro me bylo zjisteni ze se narodil 10.3 protoze ja jsem 9.3
*1* *1* -
ahojte vstci ja som hrala s violettou. Pablo pamätas ked sme sadili mrkvu tak si mi lakoval nechty. Pamätas????? *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
tak sima mas pravdu tu bodku na cele ma hroznu a hrala som stebu pametas si ma to ja som ta v vtedy podkla *9*
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* takže Tomáško mam na teba jedno slovo: prosim ta staraj sa o svoju rodinu a nie do violetty lebo ma ide porazit ked ta v tej tv vdím a na jednej fotke mas prepudrovanu tu bodku na čele takže nehaj violettu napokoji lebo ona patri k leonovi ARAB
-
Violettu sleduji,ale né pravidelně! Když ji uvidím,ráda se podívám,nejvíc smpatický lidi mi jsou: Maxi,Naty,Violetta,Thomas!
Taková náhodička,že jsem se taky narodila 10.3 To jsem byla hodně překvapená :)