-
tomás a sexy?! fuj je hnusný zpívá hrozně tancuje příšerně LEON je mnohem jepšíííí
-
baby obidvaja sú pekný ale ked mam priznať tak asi leon je krajší prepáčte *7* *12* *15* *15*
-
ahoj tome jak se máš a co jak se ti hrálo v seriále violetta
-
andro mas pravdu ze leon je lepsi
-
leon je lepsi nes tomas *1*
-
leon je lepsi a tomas jenula *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
-
kecam je sexi
-
Tomas je najlepši leon je blbeček at se de vypchat leon, tomas je lepsi o mnohem a ludmila chodi este s tomasem ???
-
Podpořte tomáse - http://the-suite-life-cz.blog.cz/1408/battle-5-leon-or-tomas#komentar113393871
-
Všichni se koukněte na Leonovu stránku. Všichni tam píšou jak je sexy a krásnej - a že prý nesoudí kluky jenom podle vzhledu :) A víte o tom, že leon kouří? A když tam na leonově stránce chce mít někdo názor tak tam všichni píšou, že jsi blbá a tak. No jo, lidi jsou nepoučitelní a nenapravitelní. Tomás je hrozně hodný *14*
-
Tomás je úúúžasný strašně ráda bych se s ním setkala *14* *14* *14*
-
Já mám taky mnohem radši tomáse než leona ikdyž leon taky není špatný. Nechápu jak můžou všichni soudit kluky jenom podle vzhledu. Třeba ve skutečnosti je leon zlý nebo tak (to dávám jenom příklad). kdyby vás kluci soudili podle vzhledu tak by si moc nevybrali.
-
Já mám taky mnohem radši tomáse než leona ikdyž leon taky není špatný. Nechápu jak můžou všichni soudit kluky jenom podle vzhledu. Třeba ve skutečnosti je leon zlý nebo tak (to dávám jenom příklad).
-
juj ja tomase miluju chtekla bich ho videt ale je hodne daleko ale miluju ho
*14* -
leon je hezčí neš tomas *16* *16* *16* *16* .
-
nemám tě moc v oblibě Leon je mnohem lepší ale taky jsi celkem dobrý
-
nahodou mas pravdu MACKO. Já man taky radsi tomase nez leona.
-
jo no Leon je obyčejnej blbeček ! *12*
-
to teda není ! *12* *12* *12* Leon je *12* a spívá jak holka !
-
přeně ! *14*