-
Los mejores deseos *3*
-
*4* *4* ahoj preji ti vse nej k tvim narozkam.hodne stesti. *4* *4*
-
Text Vašeho příspěvkuvše nej tomasi :)
-
Neuraz sa ale Leon krajšie spieva a aj krajšie vypadá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Dneskaj je ten najhorši den. Ale ked myslim na teba tak mi aspon trochu mi rozsiasni celi svet
-
Tomas neni debyl ale ten blbec Leon. Leon je skared a arogantni
-
Maš pravdu preco uražat. Ked spolu su najlepši. Oni tvoria to čo všetci milujeme serial Violetta
-
Violetta milovala Tomasa lebo on bol pekni a dobri. A ja nechapm ze preco Violetta chcela Leona ved je zli a arogantni.
-
Leon je nejhesci a nechapu jak violetta mohla milovat tomase však je hnusnej *16*
-
Já mám ráda všechny herce a víte proč dohromady tvoří něco co já miluju dohromady tvoří Seriál Violetta pro mě jsou všicni rovnocenní no vlatně né všichni nejradši mám Ludmi a Vilu ale jinak je mám ráda bšechny a je už jen na vás jestli se vám muj komentář líbí nebo ne ale tohle si myslílm já
-
Prosim možeš sa vratit do serialu Violetta ked niekto hovoria tvoje meno tak mi je to divne.
-
Pravda
-
kteří debilové ho vyřadily *9* *9* *9* *9*
-
Ty si blbec a ten váš Toprd nebo jek se jmenuje Leon je nej :p :p :p
-
Ano ale v seriálu a Leon je jen v 1 sérii a Diego v 2 sérii a záporáci tam být musí jinak by to nemělo žádný děj ale víte co je zajímaví Leon byl sice záporák ale Violetta si vybrala jeho !!!!!!!!!!! Holky být váma tak přestanu doufat že se tam vrátí !!!!!!!! bye bye Tomas I love Leon and Diego
-
Nie najkrajši je Tomas! (Pablo Espinosa). Ja vobec neviem co na Leonovi a na Diegovi vidite ved obidvaja su v serialu Violetta zli
-
Tomas neni debyl ale ten blbec Leon!
-
tak to teda nie Diego Hernández (Diego Dominguéz)je najkrajší *14* *14*
-
prosím vás leon tedy jorge blanco je nejhezčí kluk z violetty *1*
-
Souhlasím Leon je lepší *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*