Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hi here your fand and i love you ferribly
  • Hola,esto aquí kayachéjov y terr blemente te amosi quieres saber que a quí así que póngase en contacto conmigo en facebook menú allí karolinka cechova
  • love.jorge.blanco
    Máš pravdu nemusí tady urážet Leona za to že hraje svou roli co jim udělal že ho tady uráží
  • Prosim neuražaj Pabla ked maš zlost tak si to vibi na Jorgeho
  • Veseleho valentina ti prajem Pablo Espinosa. Lubim ta totiš mam ta rada
  • ty vieš pablinko ty si taký blinko... *16* *12* ty si take prasitako toremu dnes príde bubo a povie t e tu kuličku mas tič *22 rkov čo žiješ a konečne ti nezmizla pap4ň
  • Tak si to strč někam leon taky neni svatej ROZUMÍŠ *10* *16* *16* *16* !!!!!!!!! (nic proti milovníkům leona)
  • Maš pravdu že ňemame utočiť na Jorgeho ked hraj svoju roly vo Violette. Ale ti Pabla nemusiš uražať.
  • A to už ako keď tam je že chodili spolu rok??????????????? Takže oni už spolu nechodia to je jednoduché.
  • je boží zbožňuju ho. Je nádhernej. Neříkám že Jorge je blbej. Ale v první sérii jsem prostě fandila Pablovi. Teďka nevim kdo je lepši. Prosim Pablo vrať se do Violetty. Hrozně mi tam chybíš.
  • Nauč se písat jo!!!
  • Hele říkejte si tady jak je pablo bůh ví co to je jeho profil ale nemusíte urážet Jorgeho(Leona) přečetla jsem si tady pár komentů a vy narážíte furt jenom na něj podle role jakou má ve Violettě já vàm to teť nepíšu popravdě Tomas je d***l hajzl teplouš k***t č***k Leon je sexy nádhernej boží a říkejte si o mě co chcete Te amo Jorge
  • Jdi spát Leon je absolutně nejhezčí nejroztomilejší nejmilejší a je nejvíc sexy z celý Violetty
  • Leon Tomas i Diego jsou hezcí ale podleě je z nich nejhezčí Leon ale Tomas i Diego jsou taky hezcí
  • Tomas sa hodi k Violette pretoze Tomas ju chce od zaciatku. A Tomas je najlepši kamarat Francesky. A Leon ju od zaciatku nemal rad len chcel nanervi robit Tomasovi.
  • Si sprosta mas ti vlasne oci alebo srdce ved Leon je velmi protivni. Ale Tomas je mili. A Diego je tak isti ako Leon ale radšej Diego ako Leon
  • Mne sa pači aj ako v skutočnosti
  • Neni hnusni ale je pekni a hlavne mili
  • On neni hnusnej je velmi pekni a hlavne mili.
  • Pablo chodi s Mercedes a nie z Clarov. S Clarov codi Diego chodia uz spolu 2 roky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit