-
a co naky koncert v Cesku?Nevite? *1*
-
a co náký koncert v čechách? Nevíte někdo? *1*
-
Je Božíí *14* *14* *14*
-
Prodám
Prodám levně originální videokazety Kelly Family, Over the hump,Almost heaven,Growin up 1,Growin up 2. -
-
rada koupím ale za kolik. můj email-angel1.7@seznam.cz
-
-
Padddy
Ahoj holky koukám že máte rádi Paddyho jako Já, je moc hezkej a hlavně z dobré rodiny taky mám jeho písničky ,CD,
jeto moje zlatíčko *14* páá holky Markétka -
Ach
Já ho prostě MILUJU!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Pozitivní zpráva
Je super, že se rozhodl odejít z kláštera, pokud je to myšlené vážně, je to to nejlepší rozhodnutí dosud v jeho životě. *3*
Moc ráda tohle slyším, za ty poslední 2 roky jsem si myslela, že už je úplně ztracený. Gratuluju mu k odvaze a síle začít znovu a přeju spoustu, spoustu štěstí do nového, svobodného života.
Taky chci pochválit člověka, který sem napsal ten životopis, je to pěkně udělané a už to chtělo něco víc než jen všude omylat ty plky ze slabomyslných holčičích časáků..přijde mi to u něj i skoro jako urážka.. za ty roky snad dokázal, že má na víc.
Takže- úžasná novina, hezký nápaditý životopis, jen tam chybí ten šťastný konec *4* -
-
Re: Pozitivní zpráva
Souhlasím! *3* Paddy je úžasný člověk, který toho mnoho dokázal a překonal. Jeho víru mu neberu, ale je to velmi pozitivní zpráva, že klášter opustil. A taktéž musím pochválit toho člověka, vo tak krásně sepsal jeho životopis, opravdu chválím! *4*
-
-
génius
toto je ten nejkrásnější kluk na světě. paddy ty si můj *4* . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: génius
JJOO to máš pravdu je nejkrásnější na světě já ho plostě miluju *14* *14* *14*
-
-
NOVINKY
Děkuji moc,moc za informace. -
NOVINKY
MOC ČASTO SEM NECHODÍM? JSOU NĚJAKE NOVÉ INFORMACE O PADDYM? ŽIJE JEŠTĚ V KLÁŠTEŘE? -
-
Re: NOVINKY
Paddy v první polovině listopadu po šesti letech z kláštera odešel. Ohlásil přípravu nových hudebních projektů na kterých začal pracovat v klášteře. Zvyká si na civilní život a dal si pauzu do jara. Cestoval po Americe a vánoce strávil se sourozenci u Jimmyho v Belgii. -
-
Re: Re: NOVINKY
Magdo mužu vědět odkud máš informace?? Jinak je super, že se vrátil a bude zase hrát.. -
-
Re: Re: Re: NOVINKY
nevím majo co tím myslíš
-
-
Re: Re: NOVINKY
ak je ta info pravdiva, tak sa velmi tesim *1* prajem mu do zivota len to najlepsie a dufam, ze sa mu bude darit *14*
-
-