Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nána

Paris Hilton je ta nejnamyšlenější ,,celebrita",jakou znám!!!!!!!!!! Myslí si o sobě,že má na všechno talent,přitom zpívat moc neumí,to na takovou Hilary Duff nebo Britney Spears nemá! *16* Herečka to taky není zrovna skvělá a nechápu,jak ji někdo může srovnávat s Angelinou Jolie!! Tý nesahá jako herečka ani po kotníky. Paris si myslí o sobě,že je to nějaká ikona,legenda a přirovnává a k Marilyn Monroe a princezně Dianě ! Nechápu,jak se může líbit tolika lidem,to i Miley Cyrus je lepší,než tahleta barbína!!!!!!!!!!!!!!!
  • sefgdsgds

AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA
  • bobby

Re: Re: rozmazlenka

to je divný,měto fungovalo... *7*
  • OmG

nechcu být jako někdo kdo pořád kritizuje osobnosti..neznám je osobně takže nemůžu sooudit ale prokrista jen se na ní podíváte je jako plastik princess...a chová se tak..už na první pohled vypadá namyšleně ale já to nebudu řešit je to vlastně její život a je na ní jak sním bude zacházet ale nezdá se mi jako dobrý nápad plazit se ožralá po večírkách a balit kluky kámošek *7* *1* njn kam ten svět spěje
  • nigguzshka

Re: Re: Bože to je taková blbka

yes *8*
  • nigguzshka

paris je kočka

no paris je proste kus, a tech penez, to ji muze kazdej zavidet... *7*
    http://s14.bitefight.cz/c.php?uid =65092
  • Re: Proste ji miluju! :-)

Co vám s tím záviděním hrabe?? Já ji nic nezávidím já ji NESNÁŠÍM a v tom je celkem rozdíl....navíc asi v životě nepochopím co bych jí vlastně měla závidět!!! Jako ono by se to každému machrovalo kdyby dědil....no kdyby nedědila tak kde by asik byla?? zpívat ani hrát neumí a modelek je velká spousta a sou mnohem hezčí jak tota blond kravka!!!PARIS JE D***A!!!!!
  • Proste ji miluju! :-)

Je krásná a bohatá, tak jí nezáviďte *5* *5* *5* *5* Já jí miluju, vyznal jsem jí lásku http://www.prostemulluju.cz/cz/prispevky/co-mulluju/?action=article&id=73

a vy můžete taky!!!! *3* *14* *3* *14* *3* *14*
  • Re: Bože to je taková blbka

souhlas *1*
  • paris hilton

je boži jeto muj vzor ja sem taki rozmazlena sem jako ona *1*
  • tynush737

Bože to je taková blbka

Prostě je to takvoá blbka .. prostě nejraději mám film dum voskových figurým jak ju tam zabyjou .. :-)) *4* dobře jí tak ... akorát furt chodí po večírkách a přebýrá kluky nejlepší kamarádkám ... Je to tupka .. *1*
    absolutně nepochopím jak ju někdo může obdivovat .. Je to jenom napodobenina pananky BARBIE !!
  • Paris

Je to krásná a sexy baba,je nafrnená a je to její vec *3*
  • Re: Re: Re: Re: blogísek

ty blbče jeden jak jí mužež milovat když je to KURVIČKA to si piš?:::_
  • kubajsav

Re: rozmazlenka

Ten tvůj odkaz na ty novinky funguje ale né přímo musíte i kliknout na novinky .cz a ve vyhledávání si napište Paris Hilton a najděte si to . A potom nefunguje ještě ten odkaz na YouTube *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: nej.paris

Paris umí co nejlíp zpívat zvádíte ji peníze proto jí nemáte radi ale na penezích nezáleží ale na tom jak umí zpívat a ona umí zpívat dooost pěkně *4*
  • Re: paris

Paris je nahodou nejlepsi zpevacka a ruzova je pekna barva a slusi ji a 6000 psu nema ale jenom 2 *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • peris

jj peris je v klidu...nebo jako nwm osobne ju neznam...... *1* *1* *1* ....ale ma dobre pecko *14* *14* *14* *16* *16*
  • wow

Tak ja mám náhodou paris rád ale jako jeden z mála,podle mně by se tak choval každý nebo možná jeden člověk z milionu by se choval jinak než ona kdyby zdědil tolik peněz jako ona.Sice je pravda že stou růžovou to přehání a já ružovou nesnáším ale jinak ji mám docela rád.Určitě jsou i horší jenže Paris je oblíbená pochoutka bulváru.Nikomu nenutím aby ji měl rád ale řekněte co byste stěma prachama dělali Vy?A nedá se o ní říct že je sobecká,špínu na ní tahají pořád ale že pomáha v charitě a podobně už tolik lidí neví.Popřemýšlwjte nad tím *1* *1*
  • eve1

paris

Je sice pravda ze kdybych měla tolik penez mozna bych se chovala podobne, ale urcite bych nebyla od rana do vecera narvana v ruzovi nemela 6000 psů s kterejma bych nemela co delat.
    A vazne nechapu lidi co si o ní myslí ze je hezká protoze má strasnej nos a pripomíná mi oblicejem prase.
    mozne ze je ve skutecnosti jiná a te je blbá nána z ní udělal jenom bulvár .
    Ale spívat neumí,hrát neumí a kásná taky neni.Omlouvám se všem fanouškům Paris ,ale nemuzu si pomoct
  • janka153

:)

.... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit