Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Her

No tak před tím,než aby ji její děda nechal hotely Hilton,tak kdo Paris znal??Vůbec nikdo.Takže on a se neproslavila tím,že je to dobrá herečka,nebo světoznámá modelka a nebo dobrá zpěvačka.Vůbec ne,stala se sloavnou jen díky dědečkovi.No já nevím,ale moc v tom úžasnýho nic nevidím.A co třeba její sestra? Ona není nějak známá.Spíš Paris,protože doce na sebe upozornuje,ale tak holt takhle byla vychovaná a to,že je namyšlená atd...tak z takového Prostředí ona přichází.A popravdě kolika lidem by takový miliony co ona má nedali na hlavu?
  • bobby

tak tohle je síla,nebo prdel?

http://www.novinky.cz/clanek/146739 -video-paris-hilton-v-plavkach-ozna mila-kandidaturu-na-prezidenta-usa. htm

Tohle jsem někde vyhrabala.Nevím co je na tom pravdy,ale určitě zkuste youtube:

http://www.youtube.com/ watch?v=ee6-lMLBPQs

Ale bude to určitě jen její další pokus o vyzdvihnutí nahoru.Určitě je to jen jeden z dalších jejích trapasů!
    je to fakt síla! *5*
  • rozmazlenka

je to rozmazlená holčina nesnášíme jí takovou k............!!!!! *5*
  • buginkaaaaa

Piča Hilton

Mno Paris je hodně rozmazlená, a myslí si co není, přesně řečeno myslí si když má prachy tak že je všechno......
    Mega jsem nemohla z toho jak o sobě prohlásila že se cítí jako princezna Diana a Merylin Manson xD A že kdyby se mělo volit o nejhezčí tvář světa že by to určitě vyhrála. A skoro všechny její "fanynky" jsou stejně PŘEzženštělé, dělají ze sebe chudinky, a jsou uplně tupé, a myslí si že když maji doma malou čivavku s hnusně vylezlýma očima které navlíkají do růžových svetříků, dávají jim botičky, brýlky a čepičky že jsou něco víc než my?
    A největší perlička na závěr je že Paris si hraje na "ochranářku zvířat" přitom je to ona co by jí měli zakázat "chov" zvířatek jako modní doplněk. Nevím jestli jste to četli ale Paris měla již něco přes 600 štěnátek které dva svým "poddaným a služebným".
  • Re: FRÁJA

jdi se zabit
  • Re: titulek

mas recht,
  • trubka

Nevim,nevim jestli to ma cenu o ni neco psat,protoze to je zmrd,a kdybych ji pootkal tak bych ji prodal na trasu *16*
  • Re: Re: bohyně

Každý máme jiné názory a každý jsme jiný..ted kdo to nemá mozek?? *1*
  • Re: Paris je super !!!

*14* jo
  • Re: ?

Asi proto že Avril dělá to samééé!!!! *1* *1* *1*
  • Re: Všem fanouškům Paris!!!

A TOBĚ BYCH DALA TAKY KORUNU!! *1* *1*
  • FRÁJA

Paris měla prostě štěstí.Takový peníze by nás skazili všechny!:-))Chtě...nechtě:D
    Pro mě je to prostě frajerka!Hezká a stylová. *14* cool
  • Re: Re: Není to fééér

SI asi kápo mimo ne? *8* *16* Je viDet ze závidíš!!! *9*
  • zumpa

titulek

neco tag hnusnyho a rozmazlenyho by nebylo marny rozjezdit parnim valcem...
  • Re: Re: Není to fééér

ta její sestřenice Alžběta je nádherná *14*
  • Re: Není to fééér

její sestřička umí česky,to je hezké
  • kistynkaa

Re: Re: co

nějakej vtipnej vid *1* *15*
  • Re: co

ze ji radsi ani poslouchat nebudu nebo by mi urvala usi
  • kashenqaa-barbiee

!!!PaRiSsSsSsS!!!

!!!*10* NeWiM cO pRoTi Ní Máte *10*!!!

*14* *14* PaRiS hIlToN *14* *14*
  • Missi

Já nemůžu pořád tomu uvěřit,že Paris má anorexii *9* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit