Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sbirka

Ahoj! Prodam sbirku Paris. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • aaah

*14* má nádherný kozy, malý ale nádherný.
  • janabaresova

Janík

No Paris mám ráda...ale nejhezčí holka na světě teda 100% neni *1*
  • Re: Re: je dokonalá

*1* *1* *1* HAHA to snad nemyslíte vážně?? paris a nejhezčí holka, a dokonce bohyně? Fajn uznám že úplně hnusná není ale nejhezčí taky ne...a slyšeli ste jí vůbec zpívat na živo?? asi ne protože to byste měli asik jiný názor!! A ty zvířata.....no možná je netýrá ale střídá je jak ponožky!! *16* *16*
  • Re: je dokonalá

Naprosto souhlasím Ondro Paris je bohyně a celý svět jí musí ležet u nohou.
  • je dokonalá

Je dokonalá. Krásná, inteligentní, úspěšná, hezky zpívá a skvěle hraje. Prostě dokonalost sama. Trochu namyšlená je ale divte se jí, když je nejkrásnější na světě. A že týrá zvířata? I kdyby tak co jsou proti jejímu božskému přání.
  • Re: bohyně

heheh tady někdo nemá mozek *15*
  • Re: Všem fanouškům Paris!!!

Naprosto s tebou souhlasím!!!a víš co mi udělalo největší radost?? Když si v den mých narozenin rozflákala v Praze bradu *5* to byl ten nej dárek!!!! *1* *16*
  • Re: Všem fanouškům Paris!!!

haha suprově si to vystihla
  • Re: .

no hele vypadat takhle tak se ak taky mozna chovam ...ale vydis ze ak hrozna asi taky neni protoze svy kamose ma ..... me se paris libi a mam ji rada a nevim co proti ni mate ...ja treba nesnasim takoou angelinu jolie ta mi pride jako uplna trapka !!! *10* *16*
  • Paris4ever !

obdivuju Paris že si eště nevystřelila mozek z hlavy kdyby o mě skoro všichni říkali jaká jsem vypatlaná nána tak bych to už udělal ale ona ne jde dál se svým údělem no tak je hloupá no co a má peníze schválně se zamyslete co by jste dělali vy kdybyste měli tolik peněz šli by jste na nejlepší soukromej gympl měli samý jedničky a pak šli na vejšku a pak bste převzali podnik nebo by jste byly jako ona blbá barbie každej den v novych hadrech myslim že já už mám jasno ale co vy vy jedni pomlouvači hnusní
  • laceyielle

Nesnáším jí

Příjde mi od ní děsně sobecký, jak hodně celebrit už dovedla k tomu, jak dopadly, například taková Nicole Richie vpadla do anorexie, Britney Spears do alkoholismu, apod. *16*
  • cajushka

Re: Re: Všem fanouškům Paris!!!

jj, máš pravdu! Namyšlenost mě štve na každým, ne jen na Paris!!! *1* *1* *1*
  • nomad.wil

Re: Všem fanouškům Paris!!!

na to zapomen je husta kdyz sem ji v\del v New Yourku na slavnosnim zahajeni filmu dum voskovych figurin byla tam fakt sexy(ale priznám ze je trochu namyslena ) *10* *10* a to e stve skoda no *16* *16*
  • cajushka

Re: ...

To by čověk neřek jakou mají penízky moc... co??? *15* *3*
  • cajushka

Všem fanouškům Paris!!!

Nazdárek! Ráda bych se zeptala jak můžete fandit někomu, kdo se svlíkne do naha a nechá se vyfotit aby "zachránil svět"...*7* to už mi fakt příjde jako kurvení (sory za ten výraz)Tahle diskuze je na to aby tu každý vyjádřil svůj názor a ten můj mi nikdo nevezme!!! Paris je prostě vylízaná barbína, která neumí zpívat, hrát umí akorát děvky a vymetá večírky jeden za druhým. Se fakt divím, že si za ty prachy nepořídila nějakého poskoka, který by jí po velký utřel prdel! Jukněte na tohle video : http://www.youtube.com/watch?v=IsFA 43sxkYs, fans si můžou poslechnout její "zpěv", nadrženci se podívaj na "sexy tělíčko" a anti-fans se buď pobaví nebo se jim z toho, stejně jako mě, obrátí žaludek *15* ... Klidně mi nadávejte,*3* pravda je krutá co??? *15* Ale ta scéna ve filmu Dům voskových figurín - jak jí tam ten borec pěkně nabodne se mně moooc líbíla *1* *3* PARIS PATŘÍ DO HNOJÉÉÉ!!! *3* *13* *1* Tak zatím, mí milí přívrženci pekla... *5* *1* *13* *3*
  • Paris

Paris je fakt super.Náhodou ve vzhledu se mi moc líbí a nechápu,že ji někdo nená rád.
    A má tu náádherný fotky!!!
  • nic moc

paris se mi zda namyslena! je proste zvlastni, mozna to neni pravda ale pripada mi tak! a taky na to ze je slavna a ze je to modelka tak vypada i svtim ze je nalicena starsi nez je! to je muj nazor a neni to prot ze bych ji zavidela jeji slavu no a stejne je to na prd byt slavna protoze vube nemas soukromi a vsichni po tobe chteji rozhovory
  • avrilie

?

jako možná bych uznala že je pěkná to teda je,ale jak se chová...?!si myslí zhe když má prachy tak se chová jak.....je strašne namyšlená!!!!!!!!!!!a navíc pořád fetuje!!!!!blééé nechápu Avril jak s ní mohla pařit...... *7*
  • !!!!!

NO mám Paris docelá ráda...a vůbec by mi nevadilo mít jeji penize *1* ...no ale je nic představte si ji bez kupy make-upu bez těch drachych hader...tak je nic...takze si nemyslim ze je krásná a dokonalá!!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit