-
.
nechapu co se vam na ni muze libit...reknete aspon jednu vec co s vam na nni libi???....kdyby nemela prachy kam by se asi dostala...nic neumi jenom rozhazuje prachy....a dela skandaly *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* -
Paris je super !!!
ať si myslí každý co chce, ale podle mě je Paris super *14* -
.
závidět????...nneeee promiń ale takhle hluboko jsem ještě nikdy neklesla *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
bohyně
Paris je bohyně. Nejdokonalejší žena vesmíru!!!! -
Je moc krásná
Podle me je Paris jedna z nejkrasnejsich zen. Jen ji vsichni pomlouvaci zavidite. -
blog
prosím koukněte se na můj blog www.paris-ashley-hilary.blog.cz a hlasujte na anketu kdo je lepsi *3* *3* *3* *3* *3* *4* -
barbína
paris hilton je fat nejvetsi barbína na svete ja si myslim ze jeji sestra je lepsi nez ona -
Otázka
*7* Je Paris Hilton peroxidní nebo ne? *7* -
paris
Áno, Paris je trápna ale je to tiež len človek... *9* Ona chce len zaujať a to sa jej aj darí ale nakoniec z nej zostane len troska ako z každej takejto celebrity... Za nedlho už sa o ňu ani noviníri nebudú starať lebo už bude fakt trápna... -
Re: e-mail na parisku :-))
jo,jasně..zkus třeba nethilton@hotmail.com -
e-mail na parisku :-))
Ahojky,
nemate nekdo e-mail na parisianku??
ja bych ji chtela podporit a rict ji,at si nevsima takovych blbek jako vy jste!!
*muckuju ji* prosim,kdyby nekdo mel meilika na parisku,napiste mi na e.mail nebo tady sem na reagovani,dekuji moc
VernaFanynkaPariskyHiltonove *14* -
paris
good *3* -
hehe
[jpg]www.ceske-celebrity.com/paris- hilton-1.jpg[jpg] -
Re: paris je úžasná....
Joooo,kdo má peníze může mít i doktorát a nemusí umět ani malou násobilku. *13* -
NEJVYSSI HROMADO IGNORANTU,...
no coment, to jde opravdu s lidstvem hodne z kopce, kdyz obdivuji nicnedelajiciho cloveka sediciho na prdeli, kteremu se sypou peninze kdyz rekne oslicku otres se, cloveka ktereho se postavi pred fotak a nahodi mily usmev, a dostaane zaa to proplaceno vice nez stokrat tolik nez vydelavaji poctivy lide co se sotva nadrou na zivobyti nebo kousek chleba,. TI CO TADY OBDIVNE A A PYSNE PROHLASUJI, ZE NAM, CO SE PARIS HILTON MOC NEZAMLOUVA JI ZAVIDIME, MAJI DOST KRATKY A PRIMITIVNI POHLED NA SVET A OBZOR, BRAT SI PRIKLAD Z NICNEDELAJICIHO CLOVEKA KTERY SE TOPI V PENEZICH JE OPRAAVDU OBDIVUHODNE, ZAVANEJICI UPLNYM VYMASTENIM MOZKU LIDSKE GENERACE-URCITYCH LIDI. JA SI BERU OBDIV NEBO BYCH SE SKLAANELAA NEBO BYCH ZAVIDELA JAK TO TADY HRDE PROHLASUJETE, NAD LIDMI, KTERI BY ZASTAVILI VALKY, ZACHRANILI SVET, ZACHRAANILI DETI BEZ RODIN, ZACHRANELI UMIRAJICI PRED SMRTI, ZACHRANILI LIDI, KTERI JSOU SAMI, ZACHRANILI DETI IBEZ RODIN,!!JENZE BOHUZEL, NEKTERI MELI TU MOZNOST (JAKO PARIS, A DOKONCE I DISPOZICE-PRACHY), ABY POOMOHLI A UDELALI HODNE, JENZE SI VYBRALI TU DRUHOU MOZNOST: JSEM JEDNA Z NEJBLBSICH ZENSKYCH NA SVETE CO MA PRACHY! ACH JAK VZRUSUJICI MINENI! JEN THAK DAL!!, ALE MYSLIM, ZE LIDEM S KRATSIM OBZOREM TO TADY NEMA ACENU VYSVETLOVAT, KRATSI OBZOR, VETSI DEBIL, PEKNY DEN DAMY A PANOVE *4* -
Závist
Osobně si myslím že ten kdo má plnou hubu keců že Paris je bůh ví co tak jí jen závidí.. všichni jí závidí... Lidi kdybyste měly to co na tak byste nebyly jinačí... -
cha cha
Prej vysokou školu *1* *1* *1* vtipné! -
celbrity69
http://celebrity-69.blogspot.com/ -
PARIS HILTON
Paris nie je až taká pekná ale je sexi.
http://celebrity-69.blogsp ot.com/ -
paris je úžasná....
paris je super a vy co ji nenávidíte: co sem lezete??? asi máte menší inteligenci než Paris .. a paris vystudovala vysokou školu tak klídek jo??? *5* *1*