-
no coment
Souhlasím s komentářem pod. Paris nepatří*13* mezi nejchytřejší *1* -
Re: Re: ahoj
náhodou paris je dobrá chápu, že ji dost lidí nemusí, ale podle mě je to jen závist umí hrát i zpívat a má i výšku, ale o tom se už nepíše, že?? každého zajímá jenom to , kde se zase ožrala nebo s kým teď spí. chtěla bych vidět vás co by jste dělali, kdyby jste měli tolik peněz, že by jste nevěděli co s nimi. já asi to samé co ona. taky bych jenom nakupovala a chodila pařit a neříkejte, že vy ne!!!!!!!!! nechte ji na pokoji normální lidi dělají taky blbosti jenom se o tom nepíše, protože nejsou slavní, myslíte, že ji to neštve, když ví celej svět, co dělá a za zadkem jí lozí stádo novinářů????? *7* -
Re: Re: Prostě se jen předvádí....
šak prosimte,jak tehdy byla v base,tak jsem nekde četla,že každej den bulí a bojí se,aby ju neznásilnily ty vezenské lesby,co tam byly zavrené. *1* *1* Já teda nikomu nic zlýho nepreju,ale Paris by to potrebovala.Ja myslim,že to jen hrála,protože ona už lesba je!!!!!!! -
Re: paris
já su taky blondýna,ale ne tak blbá,tak me neurážej *9* ne,v poho,ja vim,že je Paris neskutečne blbá a totálka vygumovaná,ale ver mi,všecky blondýny takové nejsou!!!!Jen ty odbarvené,mezi ne totiž Paris patrí *3* *3* -
Re: no comment
hele,dasho ty máš pravdu,kdoví jak moc je to upravené,protože ona zpívat vubec neumí,a žes ji ešte neslyšela naživo?Pche,to vubec nehrozí,proč by se Paris mela ztrapnovat,že neumí zpívat.Ona se dala na zpev jen proto,že tam videla prachy,nic jiného,aby byla zazobaná ješte víc pro prípad,že by:ju už nikdo neposlouchal,že by ju vyhodili z Hollywoodu a že by musela ukončit kariéru modelky!!!!! *1* Z čeho by potom žila? Z 10 mega na mesíc?To je moc málo,a prece nebude normálne pracovat,to už by to potom nebyla celebrita!!!!!! No,ona už není ted!!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Plastika
Presne tak, prsa dle meho nazoru umely nema... -
paris+benji
paris to s benjim mocinky slušíí mysim že se k sobě hodíí možnáá i wííc než jeho bratr joel s nikol richi !!!! *14* ale byla to fakt prdel jak f téé praze spadla na držku *4* to by se nikol nikdy estalo !!!!!!!!!!!!!!!! -
Plastika
Jak na ni tak koukam, tak nevim s tema plastikama... O kazdy celebrite se rika, kolik ma plastik, ale kde je pravda, to vi jen ony samy.
O plastikach neco vim a na Paris mi prijdou umely maximalne vlasy.
Nos ma svuj i kdyz nedokonalej a prsa ma pekny, ale umely mi moc nepripadaj - jsou to takovy dvojecky... -
Paris je SUPER!!!
Paris je SUPER!!!No a čo keď sa dostala do showbizneisu vďaka prachom mala jedno veľké štastie!A aj po druhej stránke spieva DOBRE!A aj hrá DOBRE takže čo???Tupci a jej songi to sú HITY milujem ich vy ste hluchí DEBILI!!Paris je veľmi dobrá speváčka,herečka....vlaste VŠETKO!!!Vy len závidíte!!!!!A ináč k tej Prahe keď sa jej tám nepáčilo?Ani vy by ste sa určite nepotešili keby vám niekto zohavil tvár možno ju žiaden paparraz nezhodil ale ona musela pred nimi utekať a keby ju neprenasledovali tak nemusela by pred nimi utekať a ani by sa jej to nestalo!Vy jej nadávate mne jej je ľúto VŚETCI na nu len nadávajú a pritom nič zlé nneurobila!Paris je SUPERRRRR a držím jej palce vo všetkom! *4* -
pariska hiltnovka
fůůůůůůůůůůj *16* *16* *16* *10* *10* -
No jo Paris
Tahle rozmazlená ,,děva" to hold má v hlavě trošičku omezené ale bohužel se uměla narodit.Kdo by toho nevyužil?Ale stejně by mě zajímalo,jestli je nějaká bohulibá věc,kterou kromě nakupování a paření ovládá.asi neee... *9* -
Paris
paris se mi líbí, ale je těžce mimo realitu *1* -
Paris
Byla docela naštváná na ty blbce co ji pronásledovali.No,další celebrita,která bude rozhlašovat,že je Česká Republika strašná. -
Re: Praha
Bradička se zhojí, více se o ní ví a novináři i ona na tom ještě vydělají. U -
Praha
Tak jsem si právě přečetl že Paris je v Praze byla v restauraci a když s ní chtěla odejít tak ji začli honit novináři no a Paris upadla a rozbila si bradu je to na bleskove cz
Dobrý co říkáte
To muselo ale bolet au au *8* -
...
A jeste je mi na ni sympaticky, ze se nenechala zlakat trendem silikonu a jinych plastickych uprav (zvlast v Americe) a sebevedomi ji nesnizuje to, ze nema prsa trojky a dokonalej nosanek... -
...
Ja myslim, ze at uz ma povahu jakoukoliv a stve kohokoliv, tak se ji musi uznat, ze je celkem sikovna a pozice, kterou ma, dokazela maximalne vyuzit. Mne osobne teda nijak nevadi. -
A co víc.
Paris má pěknou postavu a peníze a to jí stačí ke slávě, Inteligenci u ní nikdo nehledá, byla by to zbytečná námaha. -
Re: Paris je moje!
Víš vůbec co znamená "muck"? -
Re: Paris je super
Docela svéráznej názor...Je pravda, že si ty peníze dokáže obstarat sama, ale kdyby nebyla dědička jednoho z největších hotelových impérií světa, těžko bychom o ní slyšeli. Já ji neobdivuji, protože čeho je moc, toho je příliš. Paris to opravdu přehání!!!