Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásná Paris

Paris Hilton,je moc krásná a sexy žena! *14*
  • dianna114

Re: Re: Re: Všem fanouškům Paris!!!

Teda....oprava:Ono to bylo v den TVÝCH narozenin,tak to jo,předtím jsem se špatně koukla.
  • dianna114

Re: Re: Všem fanouškům Paris!!!

Jo,to jsem viděla v televizi. A ono to bylo na den jejích narozenin,jo? Jako sice jí nemám ráda,ale tak škodolibá,aby mi to udělalo radost,zase nejsem!
  • dianna114

Re: Re: Re: je dokonalá

jj,to s těmi zvířaty je pravda! Má je jako modní doplnˇky.
  • ha ja ja

vis co sestrenka jdi do pr. a vy vsichni jdete do PICI konec uz mi sem nepiste stejne uz sem nepolezu *13*
  • jo a tomu crazy

jo a ten crazy je muj bratranek ale uz sem nebude chodit sem ho servala az se posral *15*
  • Obdiv nejvetši

Jo pariska modzna nema tolik hereckyho talentu jako Angelina,ae ma styl ,kterej angelina nikdy mit nebude *13* nwm proč se do ni všichni tak navažite *7* ma kamoše,takze tak spatna zase nebude,a koukejte musi to bejt vadzne osobnost,kdyz ji zna pomalu kadzdej a vlastne naspivala jen par songu a mela par roliček...takže parisku nechte bejt *10* dokazala to,so nikdo z nas tady a upřimě kadzdy ma sve chyby a je fakt ze paris jich nema malo ae presto,ja ji teda obdivuju,dotahnout to tak daleko a přitom nic nedělat-to chce talent *4* *14* *4* I love paris
    p.s:to že ji obdivuju neznamena že sem stejna barbina jako ona *15*
  • Re:

me fe tfaky nelifi ja nefim ale fona je felka babfina *14* forry lifi ja fem tfofu sfefovana

preklad
    me se taky nelibi ja nevim ale vona je velka barbina *14* sorry lidi ja jsem trochu sfetovana *1*
  • dianna114

Re: Re: Nána

Tak prominˇ,že píšu svůj názor.
  • Re: Nána

Chtěla bych vidět tebe, kdybys měla toooolik peněz, co bys dělala...užívá, zkouší - může vše...taky bych to dělala - a ty taky...mluví z tebe jen závist...
  • Re:

Simtě nauč se psát...číst něco takového je utrpením...dle psaní ti odhadju maximálně 15let... Nu snad tě to jednou přejde
  • pussynka

"Obžiwlá Barbie"

Yá si osobně myshlim žhe Paris ye obžiwlá Barbie *13* Qterhá umí enom shi brát sfoye domácí mazlíčQy (po yeyím DOPLŇQY *9* ) A dhe do salonu Qrásy..!! *16*

toť wše

sry Pais..ae přát ti Q narozQám ti nehodlám *13* *13* *13* *13*
    ...<333 *3*
  • narozky

dneska má Paris narozky to je uzasny uz ji je 28 to to leti
  • Re: Paris Hilton

za a) Když sE ti tOliQ nelíbí taQ sEm nElEz a nEurážEj jEjí fAns!!! *13* *9*

za b) To jaQEj má OBLIČEJ ví jEn tI cO jí viděly v 1 night in Paris prOtOžE jE tam v kOupElně a pOtOpí si hlavu ..tzn. kdyby sis pOtOpil/a hlavu dO vany taQ by ti rOzhOdně žádnEj make-up na OBLIČEJI nEzbYl!!!

TakžE jEstli sE ti na Paris něcO nEíbí taQ prOč sEm dál chOdíš? *7* *9*

A pRo FANS Paris Hilton: nEdělEjtE si z TaQOvýhech antifans ((*15*)) hlawu a ani sE s nimi mOc nEhádEjtE *4* BuďtE v pOhO *5* a nEzapOmeňtE žE každý má svéhO IdOla a jInému sE tO nEmusí líbt *4* *9*

*14* *14* Paris 4evEr *14* *14*
  • Paris

ahoj, nevíte jestli u nás vyšla Parisina kniha (má takový růžový obal a je na něm její fotka), pokud ano, kde by se dala objednat?
  • pařížka

miluju PAŘÍŽKU a jestli jí taky miluješ tak neváhej a přidej jí na stránky

HTTP://WWW.PROSTEMULLUJ U.CZ !!!

*14* *14* *14* *7* *7* *7* *10* *10* *10* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • paris nemá chybu

*3* *4* *3*
  • Re: Paris je super !!!

podle mě taky *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: Všem fanouškům Paris!!!

ona neni žadná kurva jediná kurva seš tady ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
  • Re: Parisska je néééj

jo ja taky
    *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit