Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Bože to je taková blbka

todlencto spívá Paris: Im the barbie girl,in the barbie world,like in plastic-its fantastic!You can brush my hair and dress me everywhere........ *1* *1* *1* *1* *1* *1* Dyžtak je to písnička Barbie Girl o d Aqua
  • vivien12

Re: Re: nwm,nwm

to zase jo!je sice děsně tupá,ale herečka zase tak špatná není *3*
  • lucilautner

TO JE ZAS MUJ NAZOR

JA MYSLIM ZE JE PARIS PREHNANE HEZKA ALE BLBA NO CO STEJNE BY SEM CHTELA BYT ONA DNESKA JSEM SI VE STANKU KOUPILA DVD "TRHNI SI" KDE HRAJE TAK SE JDU MRKNOUT-VISLO MINULY CTVRTEK.A JINAK VI BY JSTE DELALY TAKY TAKOVI SKANDALI ZA TY PENIZE.....TEDA JA ASPON JO *4* *5*
  • selenavan

Re: Byly by ste stejný...

no isto taká barbie ako je ona by som nebola *8*
  • selenavan

Re: paris ujde

ja ju nenááááááávidííííím *8*
  • selenavan

Re: nwm,nwm

noa celá na sebe je hl?pa ona je hrozbá "barbie" *9*
  • alexander

Pravda

Myslím si že paris enní žádná hloupá blondýna.Aspon kdyby měla blond vlasy od přírody,ale nemá.O Paris se zajímám už asi 3 roky a všechny informace co sjme o ní zjistil nasvědčují o tom,že za všemi hloupými,naivními a trapnýmy skandály,stojí jen prerfektně vymyšlená a naplánovaná strategie,kterou ji vymýšlí její manažeři,aby byla co nejvíc vidět a to se jí daří!Jako herečku ji mám rád,ale není zas tak dobrá,jsou lepší,její písničky mám mooc rád,...
    Může te nad ní kroutit hlavou,jak je hloupá a pitomá,ale jedno se musí uznat.Zná jí skoro každý a to ve světě celebrit,už něco znamená!

P.S.:Tímto komentářem nechci urazit zarputilé lidi,kteří Paris nemají rádi a ani mě popravdě nezajímá váš názor!
    Měj te se fajn!!! *4* *3* *3*
  • vivien12

Re:

mhm *9*
  • vivien12

Re: nwm,nwm

kdo ví?neni spatna herecka ale trochu postrada mozek(nic ve zlim)
  • vivien12

Re: otazka a super zprava

xD já vepřoví nejim!Tý fakt hrabe!Nebo nekde napsala ze není tak blbá jak se dělá
  • Achjo, zase další peroxidka... *9*
  • otazka a super zprava

lidi nekde psali ze paris rikala ze se nemusi bat praseci chripky prej ze veprovy neji jo a lodo je pravda ze byla paris v Praze a tam si udelala ostudu jako skandal *7*
  • nwm,nwm

Já nwm ae myslím si,že není tak špatná ae je pravda,že nikdo znás ji tady nezná osobně ,tak jakto cete soudit??? *4*
  • lucilautner

no tak to reknete

kdybych ja meli ty prachy a tu skvelou postavu tak bych delala to sami,vi snad ne.no ikdyz trochu jako ona se chovam protoze bych chtela to sami co ona,a kdo ne.tak ji nepomlouvejte *13*
  • 12mileynka12

paris ujde

jo ja nevim ale ujde
  • blefoto

mohli by zmenit fotku jak ji ma kdyz se sem vleze a jak jsou tam u ni napsany info tam vipada jak dement *9*
  • fuj

shit bitch *1*
  • pepulinka12

JE DOBRA!!!

HELE ZE ZAČÁTKU PRO MĚ BYLA DĚVKA ALE TET JE FAK DOBRA! A JESTLY SE VAM NA NI NECO NELÍBÍ TAK SE KOUKNĚTE NEJDŘÍV NA SEBE!A PAK KOMENTUJTE!!!! A CO JE VÁM DO TOHO JESTLY MĚNÍ KLUKY NO A TŘÉBA JEN HLEDÁ TOHO PRAVÍHO A NEMŮŽE HO NAJÍT. *14* TŘĚBA VY JÍ ZÁVIDÍTE ZE MA POŘÁT KLUKY A VY JSTE NEMĚLY NIKDY TAK SE TROCHU ZAMYSLETE A NEBO BĚŽTE DO NEMOCNICE ABY VAM VYNDALY TU SLÁMU KTEROU TAM MÁTE!!! *14* *3* *5* *5* *4*
  • Re: Byly by ste stejný...

uplne souhlasim
  • ago112

Re: Re: Rob Pattinson my love

přesně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit