Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: :D

jojo to jsem cetla taky,podobnej clanek(mozna stejnej clanek)je tady:
    http://web.volny.cz/magazin/ drby/neuveritelne/clanek/~volny/IDC /117483/nejhloupejsi-citaty-paris-. html

*1* *1* *1* *15* *15* *15*
  • nirvanak

:D

http://www.novinky.cz/koktejl/17905 8-nejhloupejsi-citaty-paris-hiltono ve-se-dostaly-do-oxfordskeho-slovni ku.html

*1* *1*
  • hups

Re: OMG

Plně stebou souhlasim každej má svůj názor *4*
  • OMG

jo deti, tomu se rika charakter...nekomu prijde dobra, nekomu prijde namyslena..nechapu ze se hadate kvuli tomu jak komu prijde sympaticka.. jste blbsi nez ona! *1* *1*
  • Re: Re: Re: haha

Miley má protekci díky tatínkovi:))
  • repo geneticka opera

musim uznat ze v tomhle filmu byla dobra
  • paris

myslete si o ní a o mě co chcete jenom vám chci zdělit že ji znám osobně.....nevěřte je mi to jedno
  • Re: Re: haha

Tak se podívejte třeba na Miley Cyrus...v 16 letech je slavná i bez skandálů *1* A má i víc fanoušků !!!!!!!!! prostě je lepší...ve všem *3* *3* *1* *1* *1*
  • Re: Re: haha

souhlas:)..přesně takhle sem to myslela *1*
  • Re: haha

To víš, že ji většina závidí. Paris není žádná blbka! Naopak, a ti kdo ji kritizují prostě nechápou, že ty svoje hlášky říká jen proto, aby se o ní více psalo,je to marketinkový tah.Čím víc se o ní píše,tím víc vydělává.Pro blbé:kdyby byla hodná,slušná a ukázala,jak je chytrá-nikoho by nezajímala.Lidi mají rádi drby,skandály a pomluvy.Na otázku,co říká na to,že ji lidi považují za hloupou odpověděla,že se tomu směje celou cestu do banky.Ta považuje za hlupáky spíš ostatní!!!!Je to borka *3* Navíc úspěch se neodpouští a zvlášť u nás! *1*
  • haha

lidi jde vidět jak jí tady půlka z vás závidí:D:D prej že se vytahuje a tak:D neříkejte že vy byste nenosili značkový hadry a podobný luxusní věci kdybyste na to měli:D to vám nikdo nezbaští:D a nevím co tady píšete že nevydělává:D dyť hraje ve filmech, má vlastní značku a ještě dělá modeling:D jenom proto že je dědička neznamená že nic nedělá:D ťuk ťuk:D *7*
  • .......je to prostě paris

.. bez urážky ale myslím že prostě lidi co paris neznají a někdy se kouknou na její fotky a řeknou si : teda to je ňáká děvka ! ale jak byste to mohli vědět ?! tohleto píšu všem co si o paris myslí takové věci... když tu osobu neznáte osobně tak ji radši nepomlouvejte...................... .... prosíímmm
  • Re: Re: Re: Re: Re: Paris je dobrá!

Já se ti do tvýho života nepletu *13*...nebo snad o mě každej den zakopáváš?? *1* *1* *7* *5* Jinak nikde se nepíše jakou má hudbu, ale jaký má průsery a hlášky... Ale u některých hlášek se fakt zasměju a řikám si jak někdo může bejt takhle blbej... *1* *1* Měla by z toho showbyznysu konečně vypadnout!!! *8* *10* *9*
  • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Paris je dobrá!

Možná jsem malá,ale i tak mám city!A nejsem nějaká která nadává hvězdám!Kdyžtak už neřeším jejich chování,ale u hudbu a podobně jo!A co se týká mího života nic ti do něho není takže se do něho laskavě nepleť,jo?
  • Re: Re: Re: Paris je dobrá!

A navíc v 8 letech toho moc o hudbě a o životě nevíš... *8* *8* A nemáš pořádnej vkus... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* A navíc je fakt dobrej příklad pro malý děti, když si koupila bordel... *1* *1* *1* *1* *9* Prostě nejlepší idol jakej sis mohla vybrat... *1* *1* *1* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Paris je dobrá!

Jo a jaký???! Nénapadá mě ani jedna!!! *8* *9* *9* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • avrilka-aja

Re: Re: Paris je dobrá!

Možná je tak trošku blbá!Ale najdou se i pozitivní věci!
  • song o ní

Poslechněte si písničku Hollywood whore od Papa Roach. *3* *1* Je o Paris a Britney...fakt good. Sám zpěvák skupiny PR řekl, že je o nich!!! *3* *5*
  • Re: Paris je dobrá!

Nejem že je to barbie, ale navíc je taaaaaak strašně hloupá!!!! Nechápu, jak může mít tolik fanoušků!!!! Co na ní každej vydí fakt nechápu!!!! A navíc se ještě s*re do filmů

Tady je pár hlášek od ní:

Netušila jsem, že lidé musejí kvůli penězům pracovat."

"V Curychu jsem poprvé v životě." (Až na to, že letadlo přistálo v Basileji)

"Cokoli píšu v e-mailu, nic neznamená. Jsou to jen slova, která píšu."

"Kdo je Tony Blair?"

"Než mi bude třicet, chtěla bych mít děti - nejlépe tři. Nebo šest, mně je to jedno."

"To nebylo v Británii. To bylo v Londýně!"

"Potkávám tolik lidí, že si ani nepamatuji jména některých svých přátel."

"Má takový podivný řecký jméno, jako Douglas."

"Byla jsem v Evropě a tam se mluví jen francouzsky. Vůbec jsem těm divným lidem nerozuměla."

"Mrtví lidé mně připadají strašně nudní."

*5* *5* *5* *16* *16* *5* *5* *9* *9*
  • avrilka-aja

Paris je dobrá!

Vím že lidi říkají jaká je to Barbie a podobně,ale viděla jsem jí v různých televizních show a to že na fotkách vypadá jako nějaká povrchní dámička je omyl!Náhodou má humor a je moc milá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší