Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza

..........

Haha závidět já nevim no nechci rejpat,nějak se o ní nestarám,ale jednou mě dostala tim,když prohlásila že ona by nemohla dostat prasečí chřipku,když nejí vepřový maso je vidět čim přemýšlí ostuda všech blond!
  • Tereza

Re: haha

Haha závidět *1* já nevim no nechci rejpat,nějak se o ní nestarám,ale jednou mě dostala tim,když prohlásila že ona by nemohla dostat prasečí chřipku,když nejí vepřový maso *8* *1* je vidět čim přemýšlí *1* ostuda všech blond!
  • Paris is best!!

No priznavam se ze ten porad na MTV jsem nevidela ale Paris je fakticky super *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
    A happy birthday Paris!!!
  • bobby

Re: i lowe you

ou... *7*
  • staniczek120

i lowe you

Božínku ten její pořad na MTV uplně šíííílenost miluju ten pořad a taky Pariiiiiiis je krásná,bohatá,a hlavně týpka jak se patří....
  • Re: paris

hele komu to cpes? tohle uz jsi psala na diskuzi johnnyho deppa brata pidda a nevim uz komu dal i jeremymu sumpterovi na diskuzi jsi psala ze ho znas od skolky hele prober se zij realitou a ne ve predstavach *8*
  • anule34

Re: paris

paris je dobrá *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3*
  • Re: paris hilton

se teda máš čím chlubit:D xD *1* *1* *1*
  • lili1997

paris

paris je super ale nerikam ze zas patri do mych oblibenych ale super paris!!!!
  • super

paris je celkom fajn!!:) *14*
  • Paris Hilton???...dokonalá

Paris je ta nejlepší ...je hezká..je prachatá..a slavná..a mam ji ráda a je mijedni proč ji někdo nemá rád každej má jinej vkus na lidi na hadry na muziku ale to je jedno tohle je muj názor....x.o.x.o. gossip girl *14*
  • barcik01

Re: Re: Re: haha

Vite co..kazdej ma svuj nazor..ja napriklad si myslim ze obe nejsou zadne ,,hvezdy ,, Proste jde jen o to co se komu libi,a mne nejsou sympaticke ani miley a ani paris xD A tecka xD *1* Nevim co vic dodat,jde o nazor *9*
  • Re: ♥♥♥

jo souhlas ja ji miluju a doporucuju si precist tu novou knisku *14* *14* *14* *14*
  • :X

Ne říkám, že nežárlím jak je bohatá....však kolik lidí by chtělo, že..., ale to co Paris dělá....no....řekněmě, že už neví co s pracama... *5*
  • Re: Můj názor na ní i na vás

♥OK...myslim že dobře schrnuto... *1* ♥
  • Re: Re: haha

JJ dobře vystiženo sama bych to líp nenapsala... *1* Jóóóooo a k tý mily no newm já sem zatim nenašla že by se někde zveřejňoval žebříček fanoušků *14* *1*
  • Re: Všem fanouškům Paris!!!

No jo ta tvoje fotka je taky hezká aspoŇ je bárbína a ne žádná praštěná hrozná emačka......a slíkat neni nic vraždivýho ty kdybys měla pěknou postavu a byla bys slavná což u tebe nehrozí...tak by ses taky slíkla!!!!! ale tvuj názor ti neberu neboj jenom komentuju....♥♥♥
  • hudy

Mazání a konec urážek

Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat!!!
    Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila!
    P.S. Neustále tady čtu, že je někdo hloupý, ale přitom sami nedokážete vytvořit příspěvek bez příšerných hrubek, doporučuji některým vrátit se do základní školy a naučit se pravopis, zejména vyjmenová slova! Těm, kteří tam jsou, doporučuji podstatně lépe se učit!! *13*
  • te.re.zz.ka

=O)

že vás baví řešit to samý pořád dokola... *7* *3*
  • ♥♥♥

PAriska je super♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší