-
..........
Haha závidět já nevim no nechci rejpat,nějak se o ní nestarám,ale jednou mě dostala tim,když prohlásila že ona by nemohla dostat prasečí chřipku,když nejí vepřový maso je vidět čim přemýšlí ostuda všech blond! -
Re: haha
Haha závidět *1* já nevim no nechci rejpat,nějak se o ní nestarám,ale jednou mě dostala tim,když prohlásila že ona by nemohla dostat prasečí chřipku,když nejí vepřový maso *8* *1* je vidět čim přemýšlí *1* ostuda všech blond! -
Paris is best!!
No priznavam se ze ten porad na MTV jsem nevidela ale Paris je fakticky super *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
A happy birthday Paris!!! -
Re: i lowe you
ou... *7* -
i lowe you
Božínku ten její pořad na MTV uplně šíííílenost miluju ten pořad a taky Pariiiiiiis je krásná,bohatá,a hlavně týpka jak se patří.... -
Re: paris
hele komu to cpes? tohle uz jsi psala na diskuzi johnnyho deppa brata pidda a nevim uz komu dal i jeremymu sumpterovi na diskuzi jsi psala ze ho znas od skolky hele prober se zij realitou a ne ve predstavach *8* -
Re: paris
paris je dobrá *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* -
Re: paris hilton
se teda máš čím chlubit:D xD *1* *1* *1* -
paris
paris je super ale nerikam ze zas patri do mych oblibenych ale super paris!!!! -
super
paris je celkom fajn!!:) *14* -
Paris Hilton???...dokonalá
Paris je ta nejlepší ...je hezká..je prachatá..a slavná..a mam ji ráda a je mijedni proč ji někdo nemá rád každej má jinej vkus na lidi na hadry na muziku ale to je jedno tohle je muj názor....x.o.x.o. gossip girl *14* -
Re: Re: Re: haha
Vite co..kazdej ma svuj nazor..ja napriklad si myslim ze obe nejsou zadne ,,hvezdy ,, Proste jde jen o to co se komu libi,a mne nejsou sympaticke ani miley a ani paris xD A tecka xD *1* Nevim co vic dodat,jde o nazor *9* -
Re: ♥♥♥
jo souhlas ja ji miluju a doporucuju si precist tu novou knisku *14* *14* *14* *14* -
:X
Ne říkám, že nežárlím jak je bohatá....však kolik lidí by chtělo, že..., ale to co Paris dělá....no....řekněmě, že už neví co s pracama... *5* -
Re: Můj názor na ní i na vás
♥OK...myslim že dobře schrnuto... *1* ♥ -
Re: Re: haha
JJ dobře vystiženo sama bych to líp nenapsala... *1* Jóóóooo a k tý mily no newm já sem zatim nenašla že by se někde zveřejňoval žebříček fanoušků *14* *1* -
Re: Všem fanouškům Paris!!!
No jo ta tvoje fotka je taky hezká aspoŇ je bárbína a ne žádná praštěná hrozná emačka......a slíkat neni nic vraždivýho ty kdybys měla pěknou postavu a byla bys slavná což u tebe nehrozí...tak by ses taky slíkla!!!!! ale tvuj názor ti neberu neboj jenom komentuju....♥♥♥ -
Mazání a konec urážek
Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila!
P.S. Neustále tady čtu, že je někdo hloupý, ale přitom sami nedokážete vytvořit příspěvek bez příšerných hrubek, doporučuji některým vrátit se do základní školy a naučit se pravopis, zejména vyjmenová slova! Těm, kteří tam jsou, doporučuji podstatně lépe se učit!! *13* -
=O)
že vás baví řešit to samý pořád dokola... *7* *3* -
♥♥♥
PAriska je super♥♥♥