-
Re: Re: Re: Takhle to vidím já
jojo a největší perla byla, když do novin řekla. To nebylo v Anglii, to bylo v Londýně *1* -
Re: Re: Paris Hilton
tak to teda má umí vidělávat ne věcech který ostatní nenávidí *15* -
Re: ...
hej vždyt jsou obě uplně jíný paris miluju a Agatu nenavidim jen si na ní hraje *9* -
Re: Pravda
souhlasim se vsim...!! *3* -
Re: Re: haha
*4* *4* *4* *4* SOUHLASÍÍÍÍÍM!!!!! *3* -
Re: Pariska
PRESNE!! SOUHLASÍM S TEBOU *3* -
Re: Paris Hilton
Přesne s Tebou souhlasím !! Co ona o ní může vebec vedet :D -
Re: Re: Paris je dobrá!
Omg *1* *1* *1* výzub,někdo blbější než ona snad ani neexistuje *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: i lowe you
no jo zase tu někdo píše v těch trapných zkratkách..:D bože jste češi nebo neandrtálci..:D jasně....15 let a máš v profilu Miley či co tam straší ...:D -
Re: Re: Takhle to vidím já
A to něco mění?
Kdyby řekla, že nemůže dostat prasečí chřipku, že jí hovězí tak si člověk může říct, že si asi dělá srandu. Ale pokud řekne, že nejí vepřový a tak prasečí chřipku dostat nemůže tak to je pěkná delina, vzhledem k tomu, že ta nemoc se nešíří masem!!!!Nic proti ní nemám ale pravdou je, že kdyby byla inteligentní tak na sebe může upozorňovat jinak než hajlováním a jinejma skandálama. -
Re: Takhle to vidím já
někdo sem sice psal tu vaši ''chytrou'' větu, ale ne tak jak jsi ji napsala ty. paris řekla, že nejí vepřový, tak nemůže dostat praseční chřipku. o hovězím tu nikdo nepsal *1* -
Re: HEZKÁ,ALE NIC NEUMÍ!!!
tak jako auto za milon ..? to je v dnešní době levné !:D:P -
Re: ...
TO JO NO!! *1* *1* -
Re: haha
Jo to souhlasím:) ..je to jen závist.. člověk se hned změníí když má peníze..peníze jsou v dnešní době fakt dost potřebný bez nich nejseš nic nemáš nic.. -
...
Jako naše Agátka Hanychová.. Nejsou ségry..? *1* *15* -
Re: HEZKÁ,ALE NIC NEUMÍ!!!
PARDON.PŘECE JENOM NĚCO UMÍ-ZPÍVAT,ALE JINA,UŽ DÁL FAKT NWM!! -
HEZKÁ,ALE NIC NEUMÍ!!!
paris hilton je možná hezká,ale bez talentu..nechci jí nějak urážet,ale je fakt,že žije jenom z peněz.nechci o ní psát nic špatnýho a nechci urážět její fandy,ale mám tady vzkaz pro její obdivovatele:jestli se vám na ní něco líbí,tak je to něco víc než jenom vzhled?vzhled neni všechno.je hezká-uznávám..mno,ale bez talentu.co umí?má odpověď je logická:předvádět se,chodit po zábavách,modelinch,manikůra a nákuby-jako třeba to růžový auto za 1000000!s tim to trochu podle mě přehnala.ať si kupuje,co chce.jsou to její peníze,ale když je někdo bohatej,tak peníze vymění za všeljaký blbosti.když se jí líbí růžová,tak mi tonevadí.to přežiju,ale je to podle mě trochu přehnaný. *9* čim se proslavila?přece protože její táta chodil do nějakejch klubů nebo co.já nejsem její fanoušek,takže nwm jak to přesně bylo,ale jenom řikám,že jí sláva neprospívá.dobře,tak dostává spoutu peněz,ale vybírá si přátele podle toho jak se na večírku uměji bavit a podle toho jak jsou bohatý-to si myslim.jinak by mohla bejt fajn holka -
Re: Re: no
To asi každýmu dojde, když máš její méno v přezdívce. *1* -
Re: Re: i lowe you
ehm to bylo na mě ??:D jestli jo tag mě teda 11-13 FUCKt není....je mi 15..jsem boy ...Eva L. a Heidi K. můžou jít tag do FUCKu!!Paris byla a bude vždy BEST, si pamatuj!!FUCK YOU *10* -
Re: Karly
Do you think that anyone here speak English? I wonder what's that supposed to mean! Feel you can sue because they threaten to kill any person ... so I'd better get anything like that, Write not! Thanks *16*