Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: i lowe you

Nooooo na Evu Longoriu nebo Heidi Klum teda fakt nemá! Jo fajn neni zase tak ošklivá ale že krásná *7* ehm tak to vůbec ....a jestly se ti líbí její chování tak na to existujou DVĚ odpovědi ...BUĎ SEŠ JEŠTĚ MOC MALÁ podle tvého názoru odhaduji tak 11-13let a jestliže si starší tak seš asi hodně HLOUPÁ .... *9* sorry za tu upřímnost ale jak už tu jednou zaznělo ...sto lidí sto chutí *3*
  • Re: Paris Hilton

Jo aha ...ona má vysokou inteligenci *1* tak jestly tomu věříš tak seš asi hooodně naivní *4* (bez urážky)...
  • Re: Re: Žena

Víš co ?! Než sem začneš psát takový kraviny ,tak si o ní nejdřív něco přečti ! Ona JE dědičkou podílu hotelového impéria Hilton a nemovitostí svého otce...Nebýt těch peněz co zdědila tak o ní nikdo neví! A že je chytrá ? *15* Tak to je ten nejlepší vtip co jsem za celej život slyšela *15* *15* Její chytrost nám dokazuje v reality show My Best Friend na MTV kde chvilku vykládá jakou si našla skvělou kamarádku ale když má přijít další řada reality show tak jí odkopne a vykládá o ní samí blbosti... *15* a její herecké výkony tam taky nejsou nic extra ...ten její vynucenej pláč je dost tragickej ! *15* Jinak abych jen nekritizovala tak její písničky jsou celkem dobrý *4*
  • Paris Hilton

Paris není vůbec hloupá.Nedávno si nechala udělat IQ Testy a měla vysokou hodnotu.Hraje dobře a její zpívání má aspon melodii.Ty to svou závistí asi nevidíš,ale hodně lidí jí obdivuje.
  • miley1cyrus

Takhle to vidím já

Jestli si někdo myslí že Paris závidíme tak se asi trochu mýlí mi jí jedině závidíme její peníze ale kdo by chtěl její blbost *13* *13* *13* a navíc hrát i zpívat opravdu neumí!!!Tady je jedná její "chytrá věta" :"Já prasečí chřipku dostat nemůžu jelikož nejím hovězí" ta je teda chytrá *9* *9* *9* omlouvám se těm kteří sem tu větu už psali (já to nehledala ale myslim že jste to sem asi dali) *15* *15* *15*
  • miley1cyrus

Re: Re: Mazání a konec urážek

hudy,moc se omlouvam nekdo mi vlezl na muj profil ja sem to nenapsala *9* *9* *9*
  • miley1cyrus

Re: Mazání a konec urážek

jezis nikomu se nechce uzasne psat a nic nedelame ale proste mame vlastni nazor *13* *13* *13*
  • miley1cyrus

Re: no

to tak twl mi rekni kdo je slavenjsi a kdo si ji vic chvali myslim ze miley je lepsi *13* *13* *13*
  • pariska177

Pariska

ehm souhlass tou slečnou co říká že Paris si ty peníze vydělává sama .... neříkám že uplně všechny ae na 90 % si to vydělává sama ... není tak vypatlaná jak to z ní všici děláte ..... hraje ve filmech ... zpívá...je modelka .... navrhuje ....a z tohohle ma peníe...není pitomá ... debilku z ní dělá bulvár ... a taky z koho debila oni nedělaj ... a vy jim na to všici skočíte kdyby se o ní nepsalo ž je dědička bůh ví kolika milionůůů možná vííííccccc tak bysste všichni na ní měli lepší názor .... Paris je chytrá a říkejte si co cete ... *13*
  • Re: Miluju

Spíš naopak...neumí hrát ani zpívat a chytrá neni v žádnym případě!! A nikdo si nevybere, kde se narodí. Smůla, že lidi jako ona mají tolik štěstí. Že chce být prezidentkou slyším poprvý, ale jestli nechce být v Česku, tak mi to je celkem jedno a stejně jako Čech se nemůžeš pléct do věcí Ameriky. Ale žádnýmu státu bych nepřála, aby se tam stala prezidentkou... *13* *1*
  • Karly

if you are reading this it is tooo late!! My name is Summer. I was abused by my dad when I only three. If you do not post this story on 10 other pages I will be waiting for you and kill you the first chance I get so you will feel my pain. By the way.... im dead.
  • Re: Žena

Paris je nejlepší!!!
  • Miluju

Paris... je prostě nejlepší: umí hrát,zpívat,je chytrá a uměla se narodit ve skvělé rodině.Che být prezidentkou-všichny volte Paris.
    Paris 4ever *4*
  • Re: pariska

to máš pravdu že je nej...... ale píča *1*
  • Re: Žena

no takze pekne kecas pce ji deda vydedil.takze nema z dedy zadny prachy.ona se zivi podnikatelkou,modelkou,zpevackou a hereckou mohla bych jeste jmenovat a je stale slavna a tezce si vydelava sama na sebe.takze nevim o co ti jde a je navic hodna a ne pipka. *8*
  • angyblackstar

ahoj !! Já Miley moc nemusim , ale je lepší než Paris !! Nic proti tobě *4*
    Jen mám na ní svůj názor *3* ty zase svůj *4* Sto lidí sto chutí *4* *4* tak čusík ! a sorač jestli jsem se tě niják dotkla *4* *4*
  • Žena

Ahoj no ja paris taky nemusim a jend a holčina piše že ji zavidi jak je bohata ale je blba ...všechny celebrity drdě makaj aby mněli všecko domy dovoleni...šperky auta a tak...a co vona????zdědi prachy a že jsi vydělala tak to nepomuže..od nbarozeni je dědička a ostatni celebrity musej makat aby mněli všechno luxusni ..
    Promin te jestli jsem vas jsme urazela ale je to pravda vy ste nekoukali na rouzhovir před 4roky jak byl k-maro??tady po evropě hustej type to von řekl do časopisu že všechny makaj ale paris co???nic neděla že nevrhujue oblečky a a tak a paři,...a von trdě maka aby mněl šperky auta....je to muj naroz a znám lidi ktery ten nazor taky máj voni..
  • ketrinjack

Re: Všem fanouškům Paris!!!

naprosto s tebou souhlasím paris je pííííča *1*
  • berusska102

jo to je pravda boze Paris jsi nej a vse good k narozkam *3* *3* *3* *3*
  • no

je lepsi nez miley cyrus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší