-
Paris je nej
Paris je sprostě super každ jí nanávidí ano přiznám že ty její ulety jsou děs ale mám ráda její obleční jak se oblíká apod...:-* *14* * *3* -
kurva
škoda reči proste katastrofa -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
Paris je opravdu nejlepší
paris není žádná kráva ani děvka ani nic jinýho!!!!!Je úžasná herečka,zpěvačka a hlavně modelka!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Paris je opravdu nejlepší
no to si snad delas prdel... -
-
Re: Re: Paris je opravdu nejlepší
no to si určitě musí dělat prdel .. tohle nemůže nikdo myslet vážně .... *16* -
-
Re: Re: Re: Paris je opravdu nejlepší
to si musi delat opravdu ale opravu velkou prdel! tyvoge! Toto kdo napsal, tak je nejspis takova cukrova sladka barbinkam pro kterou je Parisa vzor.... a ja barbiny NESNASIM!!!
-
-
-
-
Paris je nejlepší
Paris není žádná kráva jen je trochu hloupoučká *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Paris je nejlepší
Trochu??? Trochu víc nemyslíš... *7* -
-
Re: Re: Paris je nejlepší
trochu jo?? trochu moc vic!
-
-
-
Kráva
DĚVKAAAAAAAAAA!!!!! *1* *1* *1* -
-
Re: Kráva
to teda *1*
-
-
Úžasná diskuze!
Dřív jsem to tu navštěvovala opravdu často, a furt psala. Jenže teď už mě to nebaví. Neřešíme tu Paris Hilton, ale nějakého úchyla. Tak se na něj vyprdněte! Řešíme celebrity, ne? P.S.: Tohle je "osobnosti.cz"! *13* -
-
Re: Úžasná diskuze!
ano...dodávám NE ,,úchylnosti.cz''!!! -
Jo, tak to souhlasim!!! Myslim, že diskuse se posunula někam kam nemá!!! Měli bychom se vrátit zpět k Paris!!! Jinak mysli, že tady se bůh trošku seknul!!! *15* -
-
Re: Re: Úžasná diskuze!
*1* *1* *1* *15* *15* *15*
-
-
nejsem uchyl devko *5* *4*
-
-
Parisky č.2
Mno co nemusíte nám závidět tričko od Gucciho a triko Ed Hardy.Nemůžem za to že jsme bohatý.A Paris je super. -
SSSuuupeeer
weloveparishilton.blog.cz -
POZOR!
POZOR! POZOR! Řádí zde úchyl pokud se zde zase objeví ignorujte ho prosím a neodepisujte...za to vám nestojí-nedal by si pokoj........pokračujte dále v diskuzích....děkuju za pozornost....konec hlášení -
-
Re: POZOR!
Děkuji za rady, jenže... KOHO BY NEBAVILO NADÁVAT MU DO ÚCHYLA? *1* -
Re: POZOR!
*15* *15* *15* ty mas dost *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: POZOR!
*1* *1* *1* Jenom upozornení, nic víc..........
-
-