-
nevim
hele lidi ja nevim no....ta zenska je proste bohatej fracek. nebyt tatinka tak pracuje jako servirka nekde v baru a to nemluvim o tom jak furt dela naky skandaly jenom proto aby zustala slavna!!!!!!proste vadna no!!!paris zleps se *13* -
-
Re: nevim
nebo spíš by pracovala jako uklizečka *15* *8* -
-
Re: Re: nevim
nebo by spis nebyla ani zamestnana pac by ji nikde nechteli!
-
-
Re: nevim
Veeeeeeliký souhlas
-
-
Boze
To jsem zase nekam vlezla *9* Vidim tu uchyla, anorekticku, sexistku a nejakou blbku, ktera podporuje Paris. Hrozny slozeni. Jdu pryc. Tady to nema uroven. *9* *9* -
-
Re: Boze
Viď moje řeč....já tu zase pořád vidim nenapravitelný blbce, blbce a do třetice všeho dobrýho zase blbce, který sem furt lezou a říkaj, že už sem nepolezou a přitoj sem stále lezou a taky sem píšou....ono dneska pro tyhle lidi nejdou použít jiná slova,než je blbec a podobně, protože je lepší aby ty slova alespoň pochopili.....takže bude lepší napsat velký nápis: POZOR, VYVYNUTĚJŠÍM ROZUMĚJŠÍM VSTUP ZAKÁZÁN-ZTRÁTA ČASU..... -
-
Re: Re: Boze
Ty seš myslim pěkná trubka co? -
-
Re: Re: Re: Boze
trubka je slabe slovo *1*
-
-
-
Re: Boze
*5* Paris je cool a je sto pro lepší než ty tak drž hubu
-
-
Paris Hilton
Psala jsem, že je hnusná. Ale viděla jsem nějaký fotky, kde má velký sluneční brýle, a černou paruku, a musím říct, že takhle jí to sluší! -
-
Re: Paris Hilton
Kukla, brejle a dlouhej kabát by jí slušely nejvíc *4*
-
-
blbost
Sakra lidi co to tu píšete za hovadiny???To se mi snad zdá....no teď se tu ještě ke všemu objevil jak koukám nějakej nadrženej úchyl...ten tomu dodal korunu....panebože tohle je ale blbost....sakra proč sem vlastně píšu..... -
-
Re: blbost
Já vím proč.Protože jsi tak strašně pitomá, že ani nevíš, co vlastně děláš. *1* -
-
Re: Re: blbost
Prosím! prosím! já taky víím,že jsem pitomá....já to přiznávám....nikdo není dokonalej...a někdo je tak pitomej že si vlastně ani neuvědomí že z pitomosti neví, že je pitomej a říká to těm ostatním aby se tý pitomosti zbavil.....jenže to nepůjde tak snadno drahoušku-ono se špatně zbavuje pitomosti bez mozku....
-
-
nadrzenej sem tojo ale uchyl zatim jeste nee *5* *4* -
-
Re: Re: blbost
No možná eště ne .....co není může být .....ale jak tak koukám, tak k tomu nemáš moc daleko..... -
-
Re: Re: Re: blbost
nesmis bejt takova neosukana cuchta *5* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: blbost
Co proč...kvůli tobě...? Takovou radost ti neudělám......A teď už jdi za svým kamarádem a popros ho, ať tě tý nadrženosti zbaví...myslím že to prospěje nejenom tobě, ale všem okolo....uvidíš...... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: blbost
jdi si zasukat zbavis se te neurozy krasne se uvolnis ulevi se ti vyhon si poradne diru *5* *4*
-
-
-
-
-
Tak to byl sqělý proslov..:D
-
-
Paris Hilton je normální
Chápu,že někdo Paris nenávidí a někdo zase zbožňuje.Já ji mám celkem ráda.Je rozhodně o 100% Než třeba anorektičky.Vím,že je někdo rád poslouchá.Každý má přece svůj názor.Vím že Paris není svatoušek,ale hrozná není.Každy má své chyby prostě nikdo není dokonalý.Pravda je že pije a drogy někdy bere,ale když se zamyslíte tak je v dnešní době bere hodně lidí.Bohužel celebrity jsou sledovanější takže je to víc vidět. -
-
Re: Paris Hilton je normální
Souhlas je úplně normální a navíc má srdce na pravém místě což má dnes málokdo.
-
-
Paris
pariska je nej sice je rozmazlena ale je nej!!!!!!!!!! *4* *4* -
-
Re: Paris
větší kujovinu sem nikdy neslyšela....ale ber to takhle...aspoň si tím pobavila *15* -
Re: Paris
Co to je za kravinu? *7* Když je rozmazlená, tak "NEJ" není! *13* -
-
Re: Re: Paris
Coby? je NEJrozmazlenější. Takže je NEJ, ne? *1*
-
-
-
Parisek
ajojky..miluju upa Paris Hilton,nechápu proč ju odsuzujete..!!Někteří si myslí,že Paris furt paří,ale to není pravda..!!Má smlouvu,že jednou za týden navštíví kluk Paris Hilon..!!A málo kdo zvás ví,že Parismá vysokou..!!Já ju upa mocinky žeru..!!Kdyby jste měli něco s Paris Hilton na prodej tak mi klidně napište na e-mali ju..??Parisek je moje modní iconka..!!I kdyby si vzala cokoliv na sebe je cool..já to furt říkám..mám ji ráda a je skvělá,můj sen je se s ní setkat,doufám,že se mi to někdy splní..!!Pá fanoušek Parisky.. *4* -
-
Re: Parisek
Tohle asi psala taky nějaká kráva. -
-
Re: Re: Parisek
jj *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Parisek
Jo jo dneska je to tu samá kráva... všude tam, kam se podíváš je kráva.....a všude tam kam šlápneš je lejno..... -
Re: Re: Re: Parisek
Njn, všechny fanynky Paris jsou stejně pitzomé, jako je ona.- -
-
Re: Re: Re: Re: Parisek
a ty seš teda fanoušek čeho tokio hotel?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Parisek
ty nenávidím ještě víc fuj
-
-
-
-
-
-
Paris Hilton je...
...namyšlená, blbá a je totálně znuděná světem. Vymetat obchody umí každý, ale taková PIPINA snad není nikdo. mini sukně-mini mozek. *13* -
-
Re: Paris Hilton je...
mnoo mě by se taky líbilo vymetat obchody...hih *1* ale taková jak ona bych nechtěla být ani za milion *13* -
Re: Paris Hilton je...
Ohh... Tys to řekla tak KRÁSNĚ!
-
-
fotky
super fotky na http://s9.bitefight.cz/c.php?uid=31 535 *3* *3* -
-
Re: fotky
*5*
-
-
Paris...
Mno kazdej ma jinej vkus *3* Me se napriklad libi a nemusite mi podsouvat ten svuj *4* Ale to ze ma furu prachu to je jina to lidi kolikrat zajima nejvic a pak uz u nas nasleduje jenom ZAVIST *1* -
-
Re: Paris...
Tak se mi zdá, že jí závidíš jenom TY!
-