-
Parisčina ZOO
Ale je mi líto těch jejich zvířátek... *9* Vždyť ona se o ně ani neumí starat *13* ! Za ty svoje prachy si pořídí celou ZOO a pak se o ty zvířata neumí ani postarat. Prý jí ty zvířata byly kvůli tomu odebrány, nebo se jednoduše ztratili. Taky jsem viděla nějaká ta videa, kde s těmi zvířaty příšerně zachází. Chudinky... *9* *9* *9* -
-
Re: Parisčina ZOO
Sandy to je blbost spíš se mají ty zvířátka jako v ráji ona má miliony a stará se jí o to určitě nějakej profesionální zoolog věř mi!Akorát s těma oblečkama to přehání -
-
Re: Re: Parisčina ZOO
Takys viděla jak té čivavě navlékla tu růžovou baletní tutu sukničku? HRŮZA... Chudinka.. *9*
-
-
-
..
komentáře nějak utichly :) ale Andy to řekla moc hezky... *3* -
-
Re: ..
To má pravdu... *3* -
-
Re: Re: ..
*máš
-
-
-
Zkuste si to!!!
Je videt ze jste si nikdo nevyzkousel jaky to je kdyz se narodite do velmi bohate rodiny!!!Vseci si myslite ze je to sranda ,ale plete te se uz od malicka sem mela problem ze si na mne lidi ukazovali jako na tu rozmazlenou malou holcicku co ma tatinka podnikatele kterej vlastni to a to.¨a vydelava tolik atolik....Kdyz my bylo tak tech 14-15 tak sem mela problem s kamaradama!Vite jak je tezky rozlisit opravdoveho kamarada a kamarada co chce jen vase penize?Mam to v zivote jako paris....sice nejsem svetoznama ale taky si o mne lidi myslej to sami...ale kazdyho penize nezkazej a ja sem jeden ten pripad..mozna je moje mesicni kapesny vetsi nez rocni vydelek vasich rodicu ale nenecham se zkazit blbyma barevnyma papirama.....prala bych vam aspon na jeden den vytrpet si co to je byt bohaty..ma to svoje vyhody ale ma to i vice nevyhod...vsude vas musi doprovazet ochranka atd...verte ze to neni nic lehkeho a paris je to na tom jeste huur pac je jeste k tomu svetoznama..zamyslete se te jesi si zaslouzi takove komentare...je sice rozmazlena a je to blondynka ale co?to ze vymeta vecirky..no a ja taky a myslim ze aji 90%z vas....a kdybyste meli jit do basi tak se taky budete tvarit jako nemluvne a udelate cokoliv pro to abyste tam nemuseli... *13* *13* *13* -
-
Re: Zkuste si to!!!
já toto moc dobře znám odmalička si na mě ukazovali atd..... já se paris vůbec nedivím ve škole mám jenom 1 pravou kamarádku ostatní jsou jenom známí skuste si lidi někdy nad tím zamyslet!!! -
už ti věřím že si bohatá že chodíš s ochrankou atd... hahah si vtipná *1* -
-
Re: Re: Zkuste si to!!!
No, jo! Samozřejmě, že chodí s ochrankou... Samozřejmě, že má doma taky celou ZOO, a nosí výhradně růžové minisukně! *1*
-
-
Ale třeba by mohla těch peněz nějak využít pro své kamarády, kupovat jim dárky atd. Ne jen pro SEBE!!! To se jí pak moc nedivím, když jí tak nadávají... *13* -
-
proč by měla potěšit svoje kamarady? aby se s ni pak bavili jen pro prachy?? to vazne nedoporucuju... *13* -
-
Re: Re: Re: Zkuste si to!!!
Lepší než si všechno nechat pro sebe.
-
-
paris koupila swojí mamce na den matek dárky v hodnotě několika milonů který jí pak ukradli nemyslím že je nějak sobecká!!! -
-
Ale vždyť je to její máma! To je ta paní, která ji tak rozmazlovala! Já myslím PŘÁTELE! A ne rodiče! *13* -
Nemuseli ty dárky ukrást...třeba je má Paris ve sklepě a užívá si je... *13*
-
-
-
Máš pravdu...
-
-
Sandy :-D
teda Sandy ty ses ale vybarvila, háááááá se ti uplně směju, svý komplexy řeš v soukromí a ne tady... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Sandy :-D
Tak se směj!
-
-
Sandy
koukám, že Sandy nemá nic jiného na práci, než řešit Paris... asi si léčí své komplexy zrovna na celebritě, o které čte pouze v bulváru... no co si budeme nalhávat,je to dost ubohé, že Sandy? *5* *1* -
-
Re: Sandy
Hmmm... Paris Hilton řeším! Já vím! Od toho je tady tahle diskuze...MYSLI!!! *13*
-
-
Pariska
... co to je za názory? proč se vysilovat tím a někoho nenávidět, buď mám rád a nebo neřeším ne? proč jí tu tedy řešíte když jí ohromně nic nezávidíte a nenávidíte jí? ... Paris forever *3* -
-
Re: Pariska
"Blá blá blá blá blá!!!" Pokusila ses někdy o něco lepšího?! *15*
-
-
RE:no....
No a co Paris Hilton máme závidět?peníze peníze peníze furt samé peníze?Paris je sice pěkná,ale my jsme aspon lepší.Paris se tváří jako andělíček když měla jít do vězení nebo kdesi *4* .No zkrátka jí nic nezávid te. -
-
Re: RE:no....
PŘESNĚ!!! *3*
-
-
NIC jí nezávidíme!!!
CO FURT MÁTE S TÍM ZÁVIDĚNÍM *13* ?! Já jsem nikdy nepochopila, co bych Parisce mohla závidět a ani to nechci pochopit... Stejně to ani nejde *15* !!! Prostě... Já závidím jen Avril Lavigne a Paris Hiltonový NIC, opakuji NIC nezávidím, stejně jako další lidi, kteří jí nesnáší!!! Prostě... MY jí nenávidíme a NIC jí nezávidíme!!! Je těžký to pochopit nebo co *7* ?! -
-
Re: NIC jí nezávidíme!!!
Ha tak ty jses dobra nesnášís paris pomlouvaši jak nejvic to jde .Řekla bych že je to tím jak jí závidiš a nedělej že né.Kdyby si ji nezávidela tak tady nepíšeš takoví veci.A dostala si me s tim jak závidíš avril ale paris ne.A víš co holčičko neco ti prozradím paris a avril jsou dobrý kámošky jestli o tom ještě nevíš.paaa měj se *3* -
-
NIKDO Z NÁS JÍ NEZNÁ
LIDI MYSLÍM,ŽE NIKDO Z NÁS JÍ NEZNÁ OSOBNĚ A NEMÁ TEDY PRÁVO JÍ TADY NADÁVAT JAKÁ JE TO KRÁVA KURVA ATD...CHÁPALA BYCH,KDYBY JSTE JÍ ZNALI A USOUDILI,ŽE JE TO KRÁVA JAK TADY PÍŠETE.ALE NEZNÁTE JÍ.VŠUDE SE O NÍ PÍŠE JAK JE BLBÁ,ALE NEMŮSÍ TO BEJT PRAVDA UZNÁVÁM,ŽE VYPADÁ DOST DOBŘE ALE NEDIVTE SE MÁ MILIONY A TAK MŮŽE NAKUPOVAT VE ZNAČKOVÝCH OBCHODECH...PRODLUŽOVAT SI VLASY NAKUPOVÁNÍ MAKE-UPU ATD. JE PRO NÍ NĚCO ÚŽASNÝHO A NEMŮŽE BEZ TOHO ŽÍT PRO NÍ JE DŮLEŽITÁ IMAGE A HLAVNĚ JEJÍ VZHLED VIDĚLI JSTE NIKDY PARIS NEUPRAVENOU?JÁ NE JENOM V POSLEDNÍ BULVÁRECH JAK SE ZHROUTILA KVŮLI TOMU VĚZENÍ.... TAK AHOJ A PŘEMÝŠLEJTE O TOM.... *3* -
-
Re: NIKDO Z NÁS JÍ NEZNÁ
Já ji viděla víckrát neupravenou...
-
-
-
-
Paris
Já si myslím , že si to vymysleli novináři , že je úplně blbá a rozmazlená!!! *1*
Ale každý má jiný názor. *3* -
-
Re: Paris
Souhlasím! Každý má jiný názor... *13* Já si myslím, že je to rozmazlená hloupá Barbie, a TEČKA!!!
P.S.: Nebo vykřičník *1*
-
-
Paris
Paris není vůbec co závidět všichni tam kde se narodila si o ní myslí jak je rozmazlená beztak je to i anorektička...prostě fůůůj Pink úplně vychytala písničku stupid girls prostě úpa supeer sem stejnýho názoru *3* nejlepší jak na začátku písničku stupid girls zakřičela"ale já nechci do vězení" *1* PARIS hilton *13* FUCK BARBIE *13* *15* -
-
Re: Paris
Hele... Víš co?! Ty jseš moje sluníčko *3* ! Vypíšeš tu všechno za mě, a já nemůžu nic víc, než jen poděkovat! DÍK *3*
-