-
COŽE?!
Co si to dovolují?! Jaktože tu pipku pustili?! Teda... Měla si zůstat bulit ve vězení... Pche...!!! *5* -
Pariska
Chudáček Paris, je ted´ ve vězení, to jí nezávidim *9* -
-
Re: Pariska
Hmmm... Já jí to NEZÁVIDÍM! Já jí to přeju *15*
-
-
Paris Hilton
Podle mě je Paris Hilton jedná u nejlepších celebrit a ženská na světě !!
Já jí úplně MILUJU !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Paris Hilton
Paris je fakt skvela!!!!!!!!!!!!!myslim ze clovek by jsi mnel uzivat! *14* -
-
Re: Re: Paris Hilton
A já myslím, že NE!!! *15*
-
-
TY jí miluješ, JÁ ji nenávidím! Tečka... *13* -
Tak to tě upřímně lituju *9* Takovou krávu když miluješ, tak to není moc dobré. Rozmazlený fracek je to. Nic jiného. I když chápu, že za to můžou rodiče, kteří ji špatně vychovali -
-
Hmmm... Tak to jsme dva (nebo dvě) stejného názoru... Možná i milion stejného názoru *1* -
Ona je tak na vás blbce zvědavá!! Socky závistivý!!! -
-
Re: Re: Re: Paris Hilton
haaaaa prřesně tak, na vás je zrovna tak zvědavá a myslím, že jí ty vaše urážky jsou uplne u prdele *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Paris Hilton
Ty jseš mi taky u prdele!
-
-
Re: Re: Re: Paris Hilton
A JÁ na TEBE taky! Haha *15*
-
-
-
-
...
jinak...Nothing in this world *1* -
-
Re: ...
Nothing in this world?! Nothing in this world?! BOŽE!!! Ten videoklip je hrůůůza... Paris tam neumí zpívat, a navíc... Ona ošahává i 12leté kluky!!! Mě je z ní blbě...KRÁVA! *16* -
Re: ...
Nothing in this world?! Nothing in this world?! BOŽE!!! Ten videoklip je hrůůůza... Paris tam neumí zpívat, a navíc... Ona ošahává i 12leté kluky!!! Mě je z ní blbě...KRÁVA!B *16*
-
-
Pariska
Pariska je zlatíčko ať už je rozmazlena nebo ne, uspesnejsi je nez vy vsichni dohromady... mluví z vás závist, holka holt za to nemuze, ze se stastne narodila a verte mi, mít se jako ona nebyli byste jiny!!! *13* -
-
Re: Pariska
Možná z nás zní závist, ale MY jí nic nezávidíme... *13* NENÍ CO! *15*
-
-
Idiotci:o)
Podle mne lidi co rikaji ze je to cuza a takovy tak ji akorat ak zavidej.Myslim si ze kdybych ja mela nebo kdoliv jinej mel tatinka a podelil po nem to co ona tak se kazdej chova stejne.....mozna je trosku rozmazlena ale to penize udelaj s aji velmi silne natury....A neda se rict ze by si ti prachy nechavla pro sebe sponzoruje ne jednu jak vyzkumnou tak i charitativni akci....tak se zamyslete jak byste se chovali vy kdybyste byly zvykli na luxus,v penezence nosic jen tak pro jistotu 100 000dolaru,mit nekolik zlatych kreditek,vlastnin nejluxusnejsi hotely sveta atd......myslite ze byste se chovali jinak?Myslim ze ne ze akorat jste nikdy neokusili jaky to je byt znamy a velice bohaty....a myslim ze nekteri kreteni to ani nepoznaj....tak se zamyslete a napiste svuj nazor budu jenom rada....btw to ze jako herecka neobstala na 100% noo a co?zadnej herec neni dokonalej..jako zpevacka je mnohem lepsi nez nektere zpevacky ktere uznava cely svet... *16* *8* *13* -
-
Re: Idiotci:o)
K tomuto příspěvku se ani nebudu vyjadřovat... Já PROSTĚ A JEDNODUŠE řeknu, že si myslím přesný opak! *15*
-
-
bleee
*5* *5* *5* *5* *5* *5*
*9* *9* *9* *9* *9* *9*
*16* *16* *16* *16* *16* *16* -
nenavidim blondyny
ja bych ji tam nechala tech puvodne 43 dnu ona se rozbreci a vsichni se z ni muzou posrat a este ji rikaly ty bachari slecno hiltnova dostavala specialni jidlo z kantyny a ona si stezuje ze ma jen 3 pokryvky z cehoz jednu musi pouzivat pod hlavu .... boze ta zensk me rozciluje *16* *16* *16* *16* *16* -
??????
Podle mne mela Paris zustat ve vezeni.Za chyby se plati,ci uz je to obycejny clovek nebo Paris. -
Podívejte se na muj blog!!je fakt super!!!
www.domca82.blog.cz *3* *15*