Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super Paris

Ahoj.PAris je úplně boží.A kdo jí nadává, tak jí akorát závidí prachy a další věci.A když jí nesnášíte, tak sem nemusíte chodit!!!Jo a má úplně boží CD.A naživo zpívá taky super.A chtěly by jsme vidět vás, kdybyste měli takový prachy co ona, tak myslíme, že by to dopadlo špatně. A má super zvířátka.A je aspoň dobře, že nám každý říká, že jsme její kopie.To jsme fakt šťastný.PAris jsi nej.PS:Máš skvělí věci od GUCCIHO.Jo a máme stejný triko co ty od Gucciho!Pá *14* *14* *3*
    • Re: Super Paris

Buehehehéééé...směju se tvé blbosti...hlavně že tričko od Guicciho *1* no já padám... *15*
      • Re: Re: Super Paris

A divíš se? Když je to její kopie? *3*
    • Re: Super Paris

jen taková pozn.: Má supr zvířátka...sice je furt týra, má je jako módní doplňky a když si koupí jiný lodičky, koupí si dalšího mazlíčka co se k nim hodí a toho předchozího odloží na dobu, kdyby našla nějakej supr svetřík v jejich barvě, ale jinak ty zvířátka sou fact supr *16* *16*
      • Re: Re: Super Paris

SOUHLAS! *13*
  • paris

paris je ta největší trapka pod sluncem nic nedokázala jen zdědila prachy a tak si myslí že je borka!!!!je to prostě blondýna!!!!!a myslí si,že když bude mít u sebe čivavu nebo nějaké jiné zvíře tak bude zajímavá!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *13* *13* *5* *5*
    • Re: paris

já su taky blondýna,ale ne tak blbá,tak me neurážej *9* ne,v poho,ja vim,že je Paris neskutečne blbá a totálka vygumovaná,ale ver mi,všecky blondýny takové nejsou!!!!Jen ty odbarvené,mezi ne totiž Paris patrí *3* *3*

Svatá pravda....akorát k tý bloncce..jí by nepomohlo ani kdyby se obarvila, třeba na fialovo... *3*
      • Re: Re: paris

*1*

Třetí skvělý autor jejího životopisu!!! *5*
  • paris

kdo je z ostravy a miluje paris at mi napíše pls!

HA, jestli ti někdo vůbec napsal!!!

Vidím,že ti nikdo nepíše... *1* *1* *1*

Ale ONA myslela, aby jí napsal na mail!

No, taky si myslím...teda VÍM! *1*
  • Prostě se jen předvádí....

Tak dosud sem nepoznala člověka, který by Paris nepohrdal... Vim, že bulvár toho hodně napíše a jen malinký procento je z toho pravda, ale když někdo tak bohatej leze přes plot protože si zapoměl klíče, tak mi neříkejte, že je normální... Paris se prostě jen předvádí a newim co by dělala kdyby nezdědila tolik prachů...Ale jistě vim, že kdyby se chovala tak jako se chová teď, skončila by někde na ulici...a kdybych jí na tý ulici potkala etě bych na ní plivla... *13*
    • Re: Prostě se jen předvádí....

Dávám ti 5 bodů!!! *3*

Jedno ti napisem ona za to nemoze ze ju pozoruju fotia atd. proste preco ma skryvat ze je taka je taka a dobre sice ziskala majetok velky nehorazne velky no asi si uvedomuje ako kazdy iny ze zije iba raz a ked je bohata preco si to neuzit??? bola by hlua keby bola ticha a neviem aka utiahnuta proste je clovek a je taka a kazdy jej zavidi aj krasu a hlavne love to mi nehovorte pretoze poznam zeny ake su *16* *8* *16*
      • Re: Re: Prostě se jen předvádí....

Tak hele miláčku *13* ..beru, je bohatá a proto si to užívá...ale spousta lidí je bohatej a taky si to užívaj,ale normálně(př.: Angelina Jolie a mnohý další) Takže tahle pipina je jen rozmazlená holka, která na sebe chce za každou cenu upozornit!!!! *9*
        • Re: Re: Re: Prostě se jen předvádí....

Názor té "Orien" vedle tvého vypadá tak uboze! *15*

No ty jseš ÚPLNĚ BLBÁ!!!!!!!!!!!!!!!!

Jj...souhlas!!!!Na plný čáře!!!
      V té base ji měli nechat aspoň 2 roky a zavřít s normálníma vězeňkyněma (ty by jí daly..he he... *1* *1* *1* )

šak prosimte,jak tehdy byla v base,tak jsem nekde četla,že každej den bulí a bojí se,aby ju neznásilnily ty vezenské lesby,co tam byly zavrené. *1* *1* Já teda nikomu nic zlýho nepreju,ale Paris by to potrebovala.Ja myslim,že to jen hrála,protože ona už lesba je!!!!!!!

Jojo...
  • nejde to

neviete preco mi nejde pridat fotku k nejakemu filmu a vypisuje mi ze nie som prihlasena ked ja prihlasena som? prosim pomozte ja neviem co mam robit *9*
    • Re: nejde to

No tak s tím ti nepomůžu... Já se nikdy nepřihlašuju... *9*
  • Kočka

Je to nádherná ženská. *14*
    • Re: Kočka

Kdes nechal/a oči??? *9*
      • Re: Re: Kočka

Mě by to taky zajímalo... *15*
  • Paris

Už mě z těch všeumělkyň bolí hlava... *9*
    • Re: Paris

Ohh... JISTĚ! Ale nepatříš náhodou mezi ty superslečny? *1*
    • Re: Paris

Tak si vem paralen nebo něco takovýho *1*
      • Re: Re: Paris

Heh... *1*
  • Stránky

Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!!
    Díky!!!
    • Re: Stránky

OK
  • blbý kecy....

bože to nemyslíte vážně? co to je za kecy? kdyby si radši každej zametl před svým prahem udělal by nejlíp.. přijde mi jako byste nikdy nekalili a jen dřepěli doma... každej někdy kalí a pak je z toho ostuda, jen se o tom mluví v určité skupině lidí a ne v bulváru.... v tom má holka smůlu, že je zrovna dědička hotelových imperií po celém světě.. takže se o ní bude mluvit tak nebo onak.... *7*
    • Re: blbý kecy....

No, tak tohle jsou doopravdy blbý kecy! *15*
      • Re: Re: blbý kecy....

ale no tak lidi, za vaší hloupost vám nikdo nemůže.... *5*
    • Re: blbý kecy....

Joo...jenže problém je v tom,že občas sice každej z nás zakalí,ale NE KAŽDEJ DRUHEJ DEN!!!A taky drtivá většina z nás u toho kalení neukazuje kozy nebo veřejně nesouloží (když to řeknu slušně)...a jestli ty máš vždycky ostudu když se vykalíš,to tě lituju...to musíš být asi pěkná hysterka nebo něco takovýho...normální lidi když se vykalej tak ostudu nemívaj *14* *14* *14*

Souhlasím!!!!! *3*

nechápu spojitost slov ostuda a hysterka? dovol abych ti objasnila původ slova hysterka... odvozeno od slova hysterie - neuróza projevující se prudkými polovědomými citovými reakcemi, kolísavostí nálad, podrážděností.... a nevím jak ty, ale já se bavím vždycky když mám čas a chuť a dokonce to umím bez ostudy.. zas na druhou stranu, Pariska nemůže za to, že media na ní mají potřebu stále něco vytahovat... ač úplně bezvýznamného... a pro bulvár je to senzací... *13*
        • Re: Re: Re: blbý kecy....

No počkej,jakto že nemůže za to že na ni bulvár útočí???Může za to protože se sama dobrovolně vystavuje na obdiv a dělá věci jenom aby byla střed vesmíru.Ona to chce,chce aby se o ní psalo a je jí jedno jestli v dobrym nebo špatnym!
          Teď jsem někde četla,jak byla na pláži,vyskočilo jí prso z plavek a ona ještě fotografům zapózovala a pak si ho teprv schovala.Trubka!
          A pak že chudinka nemůže za to že na ni bulvár útočí...noo chuděrka malinká... *9* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: blbý kecy....

když se to tak vezme, tak máš pravdu, to je trochu přehnaný... :( ale mě je vážně jedno co ona dělá, mám jí ráda.. líbí se mi její CD a její vzhled a tím to pro mě končí.. hlavně každýmu se líbí něco jinýho, tak mi tu nepište jak má hnusnej a nos a šilhá jo, protože každej máme jinej vkus.. *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: blbý kecy....

Jo, každá máte jiný vkus! Markéta normální, a ty nějaký divný... *15*
          • Re: Re: Re: Re: blbý kecy....

Přesně! *13*
        • Re: Re: Re: blbý kecy....

Ježiš marja!!! To je neuvěřitelný, co to tady píšeš za kecy!!! Proboha... Přestaň si tu hrát na chytrou! *13*
  • http://www.osobnosti.cz/carrie-unde rwood.php

Stantě se členem fanklubu Carrie Underwood!!!
    • Re: http://www.osobnosti.cz/carrie-unde rwood.php

Spolehni se na to, že se členem něčeho takového nestanu!!! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit