Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fsg

podivejte se jak vypada bez make-up a pak neco kecejte ! *8* az sem se lekla
    • Re: fsg

Popravdě,bez make-upu nevypadá dobře skoro žádná ženská,včetně Paris Hilton.Hodně z vás tady říká,jak musí vypadat strašně,když se ráno probudí.Ale koukněte se nejdřív na sebe,že ani vy nejste zrovna krasavci a krasavice.Ale jinak taky vůbec nechápu,proč je tak slavná,když vůbec nic nikdy nedokázala.Asi jenom kvůli tomu,že je prostě hodně bohatá a hezká,jen když je namalovaná a dobře oblíklá.Ale to je všechno,jinak je úplná nula a jediný co umí,je rozhazovat prachy.Fakt nevim,co na ní všichni vidí...
    • Re: fsg

vypadá hezky!!!!!!!!
      • Re: Re: fsg

Nekecej!
        • Re: Re: Re: fsg

JASNĚ LŽEŠ!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *9* *9* *16* *8* *8* *8* *1* *9* *3* *3* *9* *9*
  • hfdh

hale klidek ja jsem taky docela dooost bohata ale zato nedelam trapasy napr.nepochčiju se v taxíku no parisina je vymtna štetka kravska *16* *16* *16* *16*
    • Re: hfdh

Máš ráda Paris Hilton?
  • Vy jste akorát parta co jí ty peníze závidí. Jste uplně ubohý!!!!!!! Aspoň něco dokázala.
    • Re:

Kdybys věděla co já dokázala! Zkus to co já a uvidíš! Určitě změníš názor!
    • Re:

Ani trochu s tebou nesouhlasím! *13*
    • Re:

Nevymýšlej si! *16* Není nic co bysme jí mohly závidět! *16*
      • Re: Re:

Hele sice je bohatá, ale je to kráva! Nenávidím ji! Neumí zpívat! Nic ji nezávidíme!
    • Re:

Jo souhlasim ty co jí urážejí sou ubohý!!!!!Nikdy totiz nebudete jako ona!!!!!! *16*

Budeme a drž hubu krávo!

Nejsme ubohy! Ty ses ubohá! Kdo by měl rád takovou husu!
  • Vymaštěná,blbá blondýna(to už hovoří za všechno),terá si ymslí že když má prachy,ketrý si nevydělala jenom je zdědila,že si můžeš koupit celej svět a že se z ní všichni poserou!Namyšlená kráva a podle mě neni ani hezká!FIFLENKA
    • Re:

Máš pravdu! Tipická blondýna!
  • Ta je ale divná

To je ale kráva, dát si jméno po hotelu ? To ji jako v Hiltnu počali ?
  • paris

pěkná,ale američanka *4*
  • Fiflena

Paris je naprosta fiflena a ty ja nesnasim..podle me je taky namyslena...no proste to neni typ holky ktera by se melibila...a to co zpiva taky nema uroven... *15* *15*
  • JE SUPER!!!!
    • Re:

*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • :-)

Je to kočka *14*
    • Re: :-)

Klukům se líbí blondýny. Ale blondýny jsou tupý! *5* *16*
  • jako ja nechapu co proti ni mate,jste jen ubozi lidi co ji jen zavidi,ze se dobre narodila....chtela bych videt vas,kdyby jste meli to,co ona...urcite byste nesedeli doma nesetrili penezi....fakt vas nechapu...paris je nahodou skvela baba,je pekna a dokaze si i sama videlat!!!!tak jako v cem je problem!!!!mam ji rada a vzdycky se ji buddu zastavat...muckuju ji
    • Re:

Zkus to co já umím a uvidíš! Nejsme takové jako si myslíš!

Jsi ubožák !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit