-
kurva
je to kurva co se hejbe před kamerou štětka *3* *3* -
-
Re: kurva
ANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
-
-
Paris,jsi nejlepší a připádáš mi úžasná.....
-
paris je piiiii
no je sice kurva ale pesnicky ma celkom dobre xixi *4* -
sem jen tak zapla óčko-myslim ádio hitparáda tam byla.a co neslyším.jakýsi neidentifikovatelný zvuk. až sem se lekla! *9* no a pak sem teda uviděla paris jak se tam válí po posteli kolem asi 12letého kluka. už z předešlého klipu, kde se prozměnu válela po jakémsi chlápkovi na pláži se mě zvedal žaludek ale totok *9*
-
sem jen tak zapla óčko-myslim ádio hitparáda tam byla.a co neslyším.jakýsi neidentifikovatelný zvuk. až sem se lekla!
-
sem jen tak zapla óčko-myslim ádio hitparáda tam byla.a co neslyším.jakýsi neidentifikovatelný zvuk. až sem se lekla! *9* no a pak sem teda uviděla paris jak se tam válí po posteli kolem asi 12letého kluka. už z předešlého klipu, kde se prozměnu válela po jakémsi chlápkovi na pláži se mě zvedal žaludek ale totok *9* .
-
sem jen tak zapla óčko-myslim ádio hitparáda tam byla.a co neslyším.jakýsi neidentifikovatelný zvuk. až sem se lekla! *9* no a pak sem teda uviděla paris jak se tam válí po posteli kolem asi 12letého kluka. už z předešlého klipu, kde se prozměnu válela po jakémsi chlápkovi na pláži se mě zvedal žaludek ale totok *9* .bóóže mě je jedno co dělá, jak se chová, za co utrácí, aj to že se ve svých klipech chová jak kurva ale mohla by aspoň být ohleduplná k citlivému lidskému sluchu *13* .její...jak to jen nazvat *7* prostě něco čím ona nejspíš míní zpěv totiž dokáže člověka pořádně vyděsit *9* .a slyšet její výplody bez kompletní počítačové úpravy a retuše musí být ten nejhorší zážitek *9*
-
bóóže.sem si jen tak pustila óčko.mylsim ádio hitparádu.no a zaslechla sem neidentifikovatelný zvuk.až sem se lekla! no pak sem teda zahlédla paris jak se válí na posteli kolem asi 12letého kluka a hned sem věděla která bije. mě je uplně jedno jaká je, co dělá, za co utácí je mě u prdele ale proboha!mohla by aspoň trochu brát ohled na citlivý lidský sluch *9* jako už z předešlé písničky kde se prozměnu válela po nějakém chlápkovi na pláži se mě zvedal žaludek a teď totok *9* *9* je mě jedno že se ve svých klipech chová jak kurva ale ať neděsí lidi svým...jak to jen nazvat *7* prostě něčím, co jí asi připadá jako zpěv...a slyšet ty její výplody eště před kompletním zretušováním a počítačovým upravením, to musí být ten nejhorší zážitek *9* *9*
-
booože.já se z ní zjevím!ať si klidně utrácí jak chce, ať si dělá co chce ale proboha!!!ať se nepokouší o zpěv!!! *9* *9* už z "písničky" stars are blind se mě zvedal žaludek a teď jen tak pustím óčko-mylsim ádio hitparáda a z televize se vyvalý takový zvuk *9* sem měla šok...no pak sem teda zahlédla paris jak se tam válí kolem asi 12letého kluka a bylo mě vše jasné...ale proboha dyť ty její výplody možou někoho pěkně vyděsit! měla by brat ohled na lidský sluch...bože je mě uplně u prdele ale apoň by nemusela trápit lidi svým...jak to je nazvat *7* prostě něčím co ona sama asi považuje za zpěv *9*
-
-
Re:
Jak se jmenuješ celým jménem? Myslím, že tě znám!
-
-
paris
ahoj Paris moc tě zbožnuju a zbírám tě jako zpěvacku doma chcu mít taky činčilu ale naši mi to nedovolí ale jestli bys byla tak hodná anemohla mi dát 2000dolaru na adresu háj ve slezsku na horách342 prosím jsme hrozně chudí prosím prosím *14*