Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paris

fujky Paris *16* *9*
    • Re: paris

TO SOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !HAHA
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *3* *3* *9* *9* *5* *15* *15*
    • Re: paris

Přesně tak! *16*
  • Paris je dilinka ktera si na neco hraje jen pro to,ze ma bohateho papinka...Nanavidim ty jeji pisnicky to je uplne nechutny co tam predvadi!...Nemuzu ji ani vydet! *16*
    • Re:

Jóó! To máš pravdu!
  • BLEEEE

je uplne nejhorsi clovek jakej muze existovat kdyby nezdededila prachy po nekom jinym tak po ni ani pes nestekne... *16* *10*
  • Paris mi až zas tak neva!Někdy je fajn,ale někdy se na to,co předvádí nedá koukat!!!Je ale fakt,že ty písničky sou fajn!!! *3*
  • proti paris nemám nic (nothing this world se mi líbila) ale např stars are blind něco příšernýho hrozná písnička a příšerně mi vadí jak ukazuje lidem jak je bohatá jak jim vnucuje aby ji zaviděli ty její peníze (mluvim např. o náhrdelníku v nothing this world) prostě jako měla by si uvědomit že jde o zpěv o to že zpěv je někoho životní sen ale vona tam dělá jen "zpívající boháčku" když zpívat neumi
  • paris je piiiiičaaaaaaaaaaa *16* *16* *16* *16*
    • Re:

JO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PP PPPPPPPPPPPPPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČČČČČ
  • jojo...uznávám ty moje zprávy...mě teď taky pobavily já se omlouvám ale nějak mě ty příspěvky nešly poslat nebo co...když sem se podívala na forum tak tam nebyly.to je asi důvod proč sem to poslala desetkrát takže sorry...ale co sem psala, ať už jakkoli zmateně a několikrát po sobě, tak za tím si stojím *15*
    • Re:

Mě se to také stává! Ale kde to je?
  • paris je namyšlená kráva *13* *5*
    • Re:

CHA TO SE TI POVEDLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! *1* *1* *15* *15* *15* *15*
  • Ja paris taky nemusim ale rozhodne nam ti co tady o ni pisou jaka je to p...... a podobne nemusi cpat do hlavy nikdo se jich na nic neptal spis jen si vylivaj zlost na nekom kdo jim nic neudela a ani se to nedozvi.... *9*
  • Terka je SUPER

Všechny příspěvky od Autora Terka mě pobavili,ta holka musela být na fetu a nebo je to totální dement *1* *1* *1*
    • Re: Terka je SUPER

Jóóó? Kde jsou ty zprávy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit