-
All in all, PŘIROZENĚ SKUTEČNÝ je okouzlující, dojemný příběh o rodině, Bohu a kulturních tradic, které spolupracují na překonávání překážek. To je opravdu unikátní nezávislý film financován zcela prostřednictvím indiánského kmene v Connecticutu. Jako takový, to slouží jako nádherné vzor pro křesťanské společenství jako celku. Křesťané, kteří jsou tak sklon asi bude chtít chytit tenhle na videu, jsou-li schopni udělat v kinech.
Ve stručnosti:
V PŘIROZENĚ NATIVE, tři křesťanské sestry, kteří se stanou také být domorodí Američané, použijte modlitbu, aby jim pomohla začít podnikat společně a sejít se s jejich kmenovým početné rodiny v Mission indiánské rezervaci. Nejstarší ze tří sester vede k tomu, v modlitbě na několik zásadních momentů, ale musí překonat vlastní bitvu s alkoholismem zdědila od své matky. Odpověď: Modlitba od Boha pomáhá tři sestry ve filmu předsevzetí. -
Existuje několik důvodů, nicméně, aby PŘIROZENĚ NATIVE mírné opatrnost pro starší děti a dospělé.
Za prvé, tam je nějaký faul jazyk. Za druhé, bez ohledu na křesťanský světonázor, a pro-kapitalistické nálad ve filmu, tam jsou některé stopy Native American pohanství. Například, tam je několik odkazů na Native americkou kulturu, včetně zpěvů / modlitbami a scény s nějakým rituálním tancem. Význam zpěvů a tance nejsou diskutovány, nicméně, takže pokud tam je nějaký modlářství nebo jiné kacířské významy, mohl jen domorodý Američan jazyk / kulturní expert říct. (Mimochodem, když MOVIEGUIDE ® kontrolovány, s křesťanskou Native amerického lídra o odříkávat v Zachraňte Willyho, řekl, že je to rodilý Američan Christian hymnus.) Naštěstí, jsou zpěvy / modlitby všechny prováděné v rámci křesťanství, protože Vickie se modlí k bohu ve stejných scénách. A je konečná odpověděl modlitba na konci určeno zcela k Bohu a je následován písně "Amazing Grace" na soundtrack. Zatřetí, film obsahuje nějaké politické korektnosti o indiánské kultuře, včetně silnou obranu indického hraní. Konečně, film obsahuje nějaký mírné sexuální obsah a násilí. Například se ukazuje, některé sexuální vztah mezi Vickie a její manžel Steve v několika scénách. Ve většině výslovného scény, Steve a Vickie obejmout a políbit ve vaně, ale publikum vidí pouze Stevovu hrudník, některé štěpení a části nohou a paží. V další scéně, naslepo, že Tanya bohužel přijímá se snaží využít ní, bití ji natolik, aby ji poslat do nemocnice, kde Vickie, rodina a jejich přítel Mark modlit k Bohu za její sestry oživení. To ukazuje, že modlitby k Bohu a silných morálních hodnot hrají důležitou roli v některých scénách, kde film je nevhodný obsah dochází. -
Nejlepší věc, o tomto filmu je, že tři sestry výslovně říkají, že jsou křesťané. Modlí se k Bohu spolu a říkají věci jako: "Dej Stvořitel šanci." Vickie, navíc, žádá Boha o odpuštění za důležitý bod. Ve filmu je rozlišení, odpověděl modlitba k Bohu nejen řeší své ekonomické problémy, ale také se sejde jim s jejich původním kmenem mise Indů. Také, když zjistí, že jeden potenciální obchodní investor se stane, že okultní, New Age psychické a palmového čtenář, který věří v reinkarnaci a necitlivě používá indiánské artefakty, aby chrlil Nové Jumbo Age Mumbo, Vickie naštve a čte se žena na Riot Act !
Působící Valerie Red-Horse jako Vickie, Irene Bedard (hlas Pocahontas Pocahontas v) jako Tanya, Kimberly Norris Guerrero jako Karen, a Pato Hoffmann jako Steve je velmi přirozený a realistický, téměř samozřejmý. Zvláště pozoruhodný byl upřímnost tito aktéři všichni dali do jejich rolí, zvláště Kimberly jako Karen a Pato jako Steve. Valerie Red-Horse také napsal scénář a co-řídil film s Jennifer Farmer Wynne. Ona poskytla mnoho humoru a některé důležité drama v první ze doufejme, že mnoho celovečerních podniků. -
Film začne s typickou příměstskou oslavě dokončení studia v pěkném domě v San Fernando Valley poblíž Los Angeles, Kalifornie. Mladý Karen právě vysloužila titul MBA. Její starší sestra vdaná, Vickie, je házení stranou, pro ni, zatímco jejich mladší sestra, Tanya, se těší, ale nereaguje na, pozorností svého přítele Marka. Mezitím, Vickie manžel Steve je dotyk na párty s jeho kamerou. To je typický předměstský rodinný v Americe, kromě toho, že rodinní příslušníci jsou všichni Native Američané, nepočítaje některé ze svých hostů.
Publikum se brzy dozví, že Vickie zdědil dům od adoptivního sester Kavkazská matka. Jejich skutečná matka byla alkoholička, nemoc, která vedla k její smrti při porodu Tanya. Karen má šanci na práci v Chicagu, ale když zjistí, že Vickie se používá spoustu receptů na organických mastí a toaletní potřeby se dostal od svého skutečného otce, než zemřel, tři sestry se snaží jít do obchodu spolu. Problém je, že potřebujete alespoň 25.000 dolarů začít podnikat. Mezitím, Karen a Tanya mají romantické problémy, a frustrace se snaží začít své podnikání a vydělat dost peněz na zaplacení některých vysokých majetkových daní dělají Vickie pohled toužebně na láhev vína, které ona a Steve obdržela jako dárek. -
Shrnutí:
PŘIROZENĚ NATIVE je okouzlující, dojemný příběh o rodině, Bohu a kulturních tradic, které spolupracují na překonávání překážek. Ve filmu, tři křesťanské sestry, kteří se stanou také být domorodí Američané, použijte modlitbu, aby jim pomohla začít podnikat a sejít se s jejich kmenovým početné rodiny v Mission indiánské rezervaci. Mírná opatrnost je proto, že některé sprostě, mírné sexuální obsah, zneklidňující, ale mírné scény násilí, a některé politické korektnosti.
Recenze:
Neočekávané potěšení jsou někdy jedna z výhod bude pro malé nezávislé filmy, které mají jen malou šanci na získání hodně zisku. PŘIROZENĚ NATIVE je jedním z nich. Nejen, že je to jedinečná trochu film, který umožňuje lidem vidět aspekt celé Ameriky, že diváci nemají často dostat, ale také obsahuje silnou explicitní křesťanský světonázor, kde je Bůh zvedl, a to iv odpuštění, a morální hodnoty jsou vyjádřeny. Kromě toho, že údajně je první film z úplně Native Američany, který byl rovněž zcela financuje indiány! -
Překlad Google překladač:
PŘIROZENĚ NATIVE
Minor Christian Gem
Obsah:
(CC, BB, CapCap, Pa, PC, LL, V, S, N, AA, M) křesťanský světonázor s morálními zásadami vyjádřenými, je necitlivá dlaň čtenář vytkl, modlitby se říká, a odpověděl modlitba se sejde tří místních americké sestry s jejich početná rodina a zisky jim osobní úspěch, plus silné pro-kapitalistické a anti-daň, anti-vládní city vyjádřené a některé pozůstatky pohanské indiánského náboženství a politické korektnosti, ale žádná zmínka o pohanských božstev v anglickém dialogu (film není přeložit některé indiánské zpěvy), 2 silné obscénnosti, 7 mírné obscénnosti, 4 mírné zvolací rouhavostma, & 2 silné zvolací rouhavostma; žena údery man & Blind Date síly fyzické pozornost na mladé ženy, pak udeří ji, srazí ji na zem a kopne ji , když se snaží bojovat ho; manželský pár je uvedeno v posteli po předpokládaných dvou nocí vášně a také objímat a líbat ve vaně před jednu takovou noc, horní male nahota, a to i během vanou scény, záběry štěpení a žena v sexy spodním prádle ; užívání alkoholu a opilost a odkazy na matku, která zemřela alkoholismu, a indické herní schválen hrdinky, žena se snaží najít partnera přes počítač, žena má potíže řídit její hněv, a sestry jít do vládní byrokrat na obchodní úvěr. -
Všichni ve všech, přirozeně domorodec je okouzlující, dojemný příběh o rodině, bůh a kulturní tradice pracovat spolu k překonaným překážkám. Toto je opravdu jedinečný nezávislý film financovaný totálně indickým kmenem v Connecticutu. Jako takové, to slouží jako skvělá role model pro křesťanskou komunitu v celku. Křesťané, kteří jsou tak naklonění pravděpodobně bude chtít chytit tento na videu jestliže oni jsou neschopní udělat tak v divadlech.
V stručnosti:
V přirozeně přirozený, tři křesťanské sestry, kdo stát se také být Američané domorodce, používat modlitbu, aby pomohl jim založit firmu spolu a sejít se s jejich domorodou rozšířenou rodinou u misijní indiánské rezervace. Eldest tří sestr vede je do modlitby u několik stěžejních momentů, ale muset překonat její vlastní boj s alkoholismem, který ona zdědila od její matky. Vyslyšená modlitba z boha pomáhá třem sestrám ve filmu's rozhodnutí.
Přirozeně domorodec je okouzlující, dotýkající se a někdy vtipný příběh rodiny, boha a kulturních tradic pracovat spolu k překonaným překážkám. U jednoho bodu, sestry dokonce pokárají potenciálního investora, který stane se být okultní věštkyně, která věří v reincarnation. Mírná opatrnost je doporučena, nicméně, kvůli nějakému škaredému jazyku, mírný sexuální obsah, rušivá ale mírná scéna násilí, a menší worldview problémy, včetně nějaké politické korektnosti. Šťastně, modlitby k bohu a silným morálním hodnotám hrají důležité role ve scénách kde tyto problémy vzniknou. Toto je opravdu jedinečný nezávislý film financovaný totálně indickým kmenem v Connecticutu. Jako takové, to slouží jako skvělá role model pro křesťanskou komunitu v celku
http://www.movieguide.org/reviews/1-5729.html -
Hraní Valerie Red koněm jako Vickie, Irene Bedardová (hlas Pocahontasa v Pocahontase) jako Tanya, Kimberly Norris Guerrero jako Karen, a Pato Hoffmann jako Steve je velmi přirozený a realistický, téměř věcný. Zvláště pozoruhodný byl upřímnost tito herci všichni dali k jejich rolím, obzvláště Kimberly jako Karen a Pato jako Steve. Valerie červený kůň také psal skript a co-directed film s Jennifer Wynne farmář. Ona poskytovala hodně humoru a nějaké důležité drama v tomto nejprve, nadějně, mnoho rysových délkových podniků.
Tam je několik důvodů, nicméně, dát přirozeně rodný opatrnost slabého piva pro starší děti a dospělé.
Nejprve, tam je nějaký škaredý jazyk. Secondly, přes křesťana worldview, a pro-capitalist city ve filmu, tam jsou některé známky rodného amerického pohanství. Například, tam je několik odkazů na rodnou americkou kulturu, včetně odříkává/modlitby a scéna s nějakým rituálním tančením. Význam odříkává a tančení nejsou projednáni, nicméně, tak jestliže tam je nějaké modlářství nebo jiné kacířské významy, jen přirozený americký jazyk/kulturní expert mohl říci vás. (Mimochodem, když MOVIEGUIDE® kontroloval podle křesťanského rodného amerického vůdce o odříkávat v uvolnit Willy, on říkal, že to byla rodná americká křesťanská kostelní píseň.) Šťastně, odříkává/modlitby jsou všechny vykonané v souvislosti s křesťanstvím, protože Vickie modlí se k bohu ve stejných scénách. A, finální vyslyšená modlitba na konci je oslovena úplně k bohu a je následován písní "Úžasná slušnost" na zvukovém doprovodu. Třetina, film zahrnuje nějakou politickou správnost o rodné americké kultuře, včetně silné obrany indické hry. Nakonec, film obsahuje nějaký mírný sexuální obsah a násilí. Například, to odhalí některé sexuálního vztahu mezi Vickií a jejího manžela Steve v několik scénách. V nejvíce explicitní scéně, Steve a Vickie obejme a políbit se ve vaně ale publiku jen vidí Stevea's hruď, nějaké štěpení a díly noh a zbraní. V další scéně, slepý datovat to Tanya politovánihodně souhlasí s pokusy využít ji, zmlátit ni dost poslat ji do nemocnice, kde Vickie, rodina a jejich přítel Mark se modlí k bohu pro její sestru's uzdravení. Toto ukazuje, že modlitby k bohu a silným morálním hodnotám hrají důležité role v některých scén kde film's problematický obsah nastane. -
Film začne typickou předměstskou oslavou dokončení studia v hezkém domově v San Fernando údolí blízko Los Angelesa, Kalifornie. Young Karen jen získal její MBA titul. Její starší vdaná sestra, Vickie, pořádá slavnost pro ni, zatímco jejich mladší sestra, Tanya, užije si, ale ne reagovat na, pozornost jejich značky přítele. Zatím, Vickie's manžel Steve nahrává stranu se jeho videokamerou. Toto je typická předměstská rodina v Americe, ledaže členy rodiny jsou všechny přirozené Američané, ne počítat část jejich hosté.
Publikum brzy dozví se, že Vickie zdědila dům od sestr' adoptivní kavkazská matka. Jejich skutečná matka byla alkoholik, nemoc, která vedla k její smrti zatímco dá narození Tanyi. Karen má příležitost u práce v Chicago, ale když ona objeví, že Vickie používá skupinu receptů na organické masti a toiletries ona dostala se od jejich skutečného otce dříve než on umřel, tři sestry snaží se pustit se do obchodu spolu. Problém je, oni potřebují přinejmenším $25,000 založit firmu. Zatím, Karen a Tanya má problémy romantismu a frustrace pokusit se založit jejich firmu a vydělat si dost peněz k platu za některé vyšší daně z majetku dělá Vickii se dívat longingly u láhve vína která ona a Steve přijal jako dar.
Nejlepší věc o tomto filmu je to tři sestry explicitně říci, že oni jsou křesťané. Oni se modlí k bohu spolu a říkají věci jako když, "Just dá tvůrci šanci." Vickie, navíc, žádá boha za shovívavost u důležitého bodu. Ve filmu's rozhodnutí, vyslyšená modlitba k bohu ne jen vyřeší jejich ekonomické problémy ale také smíří je s jejich originální skupinou Indů mise. Také, když oni zjistí tamten potenciální obchodní investor stane se se být okultní, nový věkový duchovní a čtenář palmy, který věří v reincarnation a insensitively používá rodné americké artefakty chrlit nový věkový rituál, Vickie se rozzlobí a čte ženě akt vzpoury! -
Shrnutí:
Přirozeně domorodec je okouzlující, dojemný příběh o rodině, bůh a kulturní tradice pracovat spolu k překonaným překážkám. Ve filmu, tři křesťanské sestry, kdo stát se také být Američané domorodce, používat modlitbu, aby pomohl jim založit firmu a sejít se s jejich domorodou rozšířenou rodinou u misijní indiánské rezervace. Mírná opatrnost je doporučena kvůli nějakému škaredému jazyku, mírnému sexuálnímu obsahu, rušivé ale mírné scéně násilí a nějaké politické korektnosti.
Hodnotit:
Neočekávaná potěšení jsou někdy jedna z výhod jít do malých nezávislých filmů, které mají malou možnost vydělávat hodně zisku. NATURALLY domorodec je jeden z nich. Ne jen je to jedinečný malý film, který nechává lidi vidět stránku Ameriky ten profesor publik't často dostat; to také obsahuje silného explicitního křesťana worldview kde bůh je zvednutý, dokonce v shovívavosti a morálních hodnotách být vyjádřen. Navíc, to údajně je první film dělaný totálně přirozenými Američany, kteří byli také kompletně financovaný přirozenými Američany! -
Překlad Eurotran 2003:
Přirozeně rodný
Menší křesťanský drahokam
Obsah:
(CC, BB, CapCap, Pa, PC, LL, V, S, N, AA, M) Křesťan worldview se mravními zásadami vyjádřil, necitelný palmový čtenář je pokárán, modlitby jsou řekl, & vyslyšená modlitba smíří tři přirozené americké sestry s jejich rozšířenou rodinou a zisky je osobní úspěch, plus silný pro-capitalist & daň, protivládní city vyjádřily & některé známky pohana rodné americké náboženství & politická korektnost, ale žádná zmínka o pohanských božstvech v anglickém dialogu (film nepřekládá nějaký Američan domorodce odříkává); 2 silné oplzlosti, 7 oplzlostí slabého piva, 4 mírné zvolací rouhavosti, & 2 silné zvolací rouhavosti; žena bije muže a slepého datum nutí fyzickou pozornost na mladé ženě pak hity ji, zaklepe na ni k zemi a kopům ni když ona snaží se překonat jej; manželský pár ukazovaný v posteli spolu po naznačil dvě noci vášně & také obejmout & políbit se ve vaně před jednou takovou nocí; horní samčí nahota, včetně během scény vany, injekcí výstřihu a ženy v vzrušivém spodním prádle; užívání alkoholu & opilost plus odkazy na matku, která umřela na alkoholismus; a, indická hra schválila by hrdinky, žena pokusí se najít kamaráda přes počítač, žena má námahu ovládat její hněv, & sestry jdou do byrokrata vlády pro obchodní půjčku. -
http://www.movieguide.org/reviews/1-5729.html
O filmu NATURALLY NATIVE Z ROKU 1998. -
Co to má co dělat s novým Fox "Roswell High"? Pan Hoffmann je pro roli šerifa.
Rád bych se o tom více rozepisovat filmového průmyslu v See-Saw vztahu s menšinovým Americe, Native amerických herců a filmových festivalech, na "nový věk" západní žánru, atd.
S pozdravem,
Cinda Hughes
http://www.aintitcool.com/node/2724 -
Samice Přední zůstává z velké části otevřen území. Tantoo Kardinál je bohyně. Irene Bedard je průjezdná, ale potřebuje více herectví. Ona je ještě příliš sebevědomí. Sheila Tousey je velmi zasloužilí smolař. Ona si zaslouží mnohem větší uznání. (Pokud jste viděli Sam Shepard je "Silent Tongue", víte, co mám na mysli.) Karina Lombard je krásný na pohled, ale nabízí trochu jinak.
To mě přivádí k bodu tohoto úřední dopis. Byl jsem sledoval Native herce jménem Pato Hoffmann. Poprvé jsem si ho všiml v západní úsilí Rogera Cormana je "Cheyenne Warrior" s Kelly Preston. I když to bylo skličující film-of-the-týdenní filmu typu, pan Hoffmann ukazuje hloubku zřídka viděna Native americký herec pod 50. Všiml jsem si, ho vedle v oko-lov výkon pro beleagured Waltera Hilla "Divoký Bill". On se objevil ve filmu nejvíce ovlivňující scény zimě sníh s Jeffem Bridgesem, jako jedinou hrozbou "Wild Bill" bral vážně. On je docela hezký, charismatický, multi-dimenzionální a jemné. Jemnost je raritou mezi těmito subjekty, kromě Gary Farmer a Tantoo kardinál.
Pracovat jako místopředsedkyně výroční Oklahoma Red festivalu Earth film pro posledních šest let, jsem měl možnost dozvědět se něco více o Pato Hoffmann. Ukázalo se, že pochází z kmene v Jižní Americe a je bi-lingvální v angličtině a španělštině. (Jeho angličtina je dokonalá bez náznaku přízvuku.) On sdílí jeho herectví se nikdo jiný než Al Pacino. Pan Hoffman je velmi inteligentní, vzdělaný, a nasycen Native americké historii a kultuře, renesanční "Indian".
Skoro se zdá, jako kdyby se hrozbou pro dnešní prominentní 'domorodec' odlévání režisérů. Nemá políbit prdel, ne-ne v každém "Native" komunity. On je Jižní indiána na rozdíl od Severní Ameriky. (Pro některé to přece dělá rozdíl) Takže tady to máte, pravda, obětí přehnané politické korektnosti. -
Dovolte mi začít tím, že jsem velký fanoušek vašeho webu. Mé jméno je Cinda Hughes z Oklahoma City. Jsem ochrnutý domorodý Američan, který je shodou okolností také cinephile. Miluju filmy! Byl jsem učil jsem se o nich již téměř 30 let. Obzvlášť se mi rád najít a příchozí, sledovat jejich bující kariéry, a uvidíme, jestli mám pravdu o nich.
Samozřejmě, já jsem trochu stranil Native herci. Blížící se růst v západních žánrových filmů je docela vzrušující. I když jsem vše pro zařazení a přesná reprezentace, by nemělo být na úkor chudých hereckých dovedností. Existuje jen hrstka z nich, kterého jsem osobně přesvědčen, nemůžeš mainstream ".
Podle mého názoru, Gary Farmer je opravdu fenomenální. Jeho práce v "kouřové signály" je ocenění hodné. Gordon Tootoosis hraje trochu "Gary Cooper 'velmi dobře. On je ztělesněním lidového pohledu Native stoicismu. Steve Reevis je docela talentovaná, ale má omezený rozsah. Mohl použít více herectví. Wes Studi je skvělý těžké, ale nejsem si jistý, že má hodně pohybovat buď. Graham Greene je umožnit jeho alkoholismus přivlastnit svůj talent. Adam Beach se rozvíjí v duchu a Will Smith. Doufejme, že je schopen zobrazovat antagonistické role stejně. Jeho den je ještě před námi. Michael Greyeyes je určitě fešák, ale statická. Rodney Grant je málo více než mono-slabičný neandrtálec. -
Google překladač:
Američtí indiáni Herci pracovat ve filmu v současné době ...
Publikováno v: 29 prosinec 1998, 20:24 CST
Našel jsem tento článek je docela zajímavý osobně. Byl jsem fanoušek Native amerických herců, protože jsem se poprvé zamčené oči Chief Dan George v Little Big Man a The Outlaw Josey Wales. Miloval jsem jeho tvář, jeho oči, tak jako on promluvil. Okamžitě jsem se stal v transu s vědomím, že to není modré oči Christopher Pike v make up, nebo Karloff nebo Henry Brandon. A letos na festivalu v Sundance jsem byla pořízena v roce v "slova" na ulici a v mém e-mailové schránky o filmu s názvem kouřové signály. Nikdy jsem nebyl schopen se dostat do vysílání tam, ale radši, že jsem byl v divadle, jakmile to hit Austin. Wes Studi a Russell Means byl fantastický v Poslední Mohykán, a to způsobilo, abych viděl další filmy obou aktérů. S Russell Means, byl jsem zklamaný, protože jsem nenašel moc (od té doby se mu udělal docela dost) a Wes Studi ... dobře to vyplatilo, protože jsem zjistil, skvělý film powwow dálnice, která má také nádherné Graham Greene. Ale problém jsem měl, je to ... Je těžké najít opravdu skvělé Native americké herce, dokud se objevují v běžné filmu, a bohužel často dokonce, že je to dlouhá doba mezi těmito filmy. To je důvod, proč jsem opravdu miloval tento kus sem, že mě všímat některých aktérů dávat pozor na. No, tady ... otevři oči, stejně ... -
Co toto musí potřebovat lišku nový "Roswell vysoce "? Mr. Hoffmann je zvýšit pro roli šerifa.
Já bych miloval psát více o houpačce filmového průmyslu vztah s Amerikou menšiny, přirozenými americkými herci a filmovými festivaly,'nový věk' západního žánru, etc.
Upřímně,
Cinda Hughesová
http://www.aintitcool.com/node/2724 -
Ženská přední strana zůstává velmi otevřeným územím. Tantoo kardinál je bohyně. Irene Bedardová je dostatečná, ale potřebuje více tříd hraní. Ona je ještě hodně příliš rozpačitý. Sheila Tousey je mnohem zasloužilý smolař. Ona zaslouží si mnohem více recognition.(If vy jste viděli Sama Sheparda "Tichý jazyk ", vy víte co já zamýšlím.) Karina Lombardová je krásná podívat se na, ale nabízí málo jiný.
To přináší mě bodu tohoto missive. Já jsem se díval na herce domorodce jménem Pato Hoffmann. Já jsem nejprve všiml si jej v Roger Cormanově západním úsilí "Cheyenne bojovník " s Kelly Prestonovou. I když to bylo neutěšený movie-of-the-week film typu, Mr. Hoffmann ukazuje hloubku zřídka viděný přirozeným americkým hercem pod 50. Já jsem si všiml něj další v poutavé výkonnosti pro Walter kopec beleagured "Divoký účet ". On se objevil ve filmu nejvíce působit na zimní sněhovou scénu s Jeffem Bridgesem jak jedinou hrozbu'Divoký účet' vzal opravdu. On je docela hezký, charismatický, vícerozměrný a důvtipný. Jemnost je rarita mezi těmito herci, zachránit Gary farmáře a Tantoo kardinála.
Pracovat jako vice předseda oklahomské ročenky červený zemský filmový festival pro minulost šest roků, já jsem měl příležitost učit se o něco více o Pato Hoffmann. To ukáže se on přijde z kmenu na jihu Amerika a je dvojjazyčný v angličtině a španělštině. (Jeho angličtina je bezchybná bez špetky znaménka.) On sdílí jeho hrajícího trenéra s žádným kromě Al Pacino. Mr. Hoffman je extrémně inteligentní, vzdělaný, a naplnil v rodné americké historii a kultuře; renaissance 'Indický'.
To téměř vypadá jako jako by on je hrozba k today's prominentní'Rodný' obsadit ředitele. On nepolíbí prdel, no-no v některém'Rodný' společenství. On je jižní indián jako protichůdný k severu American.(To nějaké to přece dělá rozdíl) Tak tam vy máte to, opravdová oběť bombastické politické korektnosti. -
Nechal mě začít tím, že říká, že já jsem velký fanoušek vašeho místa. Mé jméno je Cinda Hughesová z Oklahoma města. Já jsem quadriplegic přirozený Američan, který také stane se se být cinephile. Já miluji filmy! Já jsem učil sebe o nich pro téměř 30 roků. Já zvláště milovat najít nahoru a příchozí, věnovat se jejich rostoucím kariérám, a vidět jestliže já jsem správný ohledně nich.
Samozřejmě, já jsem trochu nakloněný hercům domorodce. Nastávající zvýšení západních žánrových filmů je docela vzrušující. Ačkoli já jsou všichni pro zahrnutí a přesnou reprezentaci, to by nemělo být u vydání chudých jednajících dovedností. Tam být jediný hrst nich koho já osobně věřím moci'hlavní proud'.
Podle mého názoru, Gary Farmer je opravdově neobyčejný. Jeho práce v "Kouřové signály " byla cena hodný. Gordon Tootoosis hry'Gary Cooper' zakousl se extrémně dobře. On je ztělesnění populárního názoru stoicizmu domorodce. Steve Reevis je docela nadaný, ale má omezené rozmezí. On mohl používat více tříd hraní. Wes Studi je velký těžký, ale já jsem nejistý on má hodně rozsahu jeden. Graham Greene nechá jeho alkoholismus se zmocnit jeho talentu. Adam Beach je vyvíjející se podél řad Willa Smitha. Nadějně, on je schopný ztvárnit nepřátelské role také. Jeho den je přesto přijít. Michael Greyeyes je rozhodně pěkný chlapec, ale statická elektřina. Rodney Grant je malý více pak jednoslabičný neandrtálský. -
Překlad Eurotran 2003:
Rodní američtí herci pracovat v filmu nyní...
Vydaný u: Dec. 29, 1998, 8:24 odpoledne CST
Já jsem našel tento článek být docela zajímavý osobně. Já jsem byl fanoušek přirozených amerických herců protože já jsem nejprve uzamkl oči na šéfovi Dan George v malém velkém člověku a Outlaw Josey Walesu. Já jsem miloval jeho tvář, jeho oči, cesta on mluvil. Já okamžitě stal se vytržený znalostí, že toto nebylo modrý si prohlížel Christopher štiku v se smířit, nebo Karloff nebo Henry Brandon. A tento ročník na SUNDANCE já jsem byl přijat'slovo' na ulici a v mém e-mailovém boxu o filmu volaly kouřové signály. Já jsem byl nikdy schopný se dostat do vysílání venku, ale vy lépe věříte, že já jsem byl v divadle jakmile to udeřilo do Austinu. Wes Studi a Russell prostředky byly fantastické v poslední MOHICANS, a to přimělo mě, aby viděl jiné filmy oběma herci. Se Russell prostředky, já jsem byl frustrovaný, protože já jsem nenašel hodně (od té doby on je dělán značný kousek) a s Wesem Studi... dobře to vyplatilo se protože já jsem objevil báječnou filmovou POWWOW hlavní silnici, která také uvádí báječný Graham Greene. Ale problém, který já mám měl je toto... To je těžké najít opravdu velké domorodé americké herce do okamžiku než oni se objeví ve filmu hlavního proudu, a bohužel často měří to je dlouhá doba mezi těmito filmy. To je proč já jsem opravdu miloval tento kus tady, to přimělo mě vzít na vědomí některých herců ponechat si oko ven pro. Dobře, tady... otevřít vaše oči také...