Přejít na výpis diskuzí

Pato Hoffmann

OSOBNOST 4.3.2008 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lynette
    pokračování..
    díl Sentinel Too: Part 2 /Souboj ochránců, část 2/, r. 1999, premiéra 1.2.1999
    role Incacha
    série a č. dílu - 4. série, 1.díl /jinak 58 z 66 dílů/
  • Tak jen tak pro zajímavost jsem hodím Patovo seriálové role a české názvy dílů, kdybyste snad je někde hledali na netu, abyste jste to měli snadnější. *3*

seriál OCHRÁNCE /The Sentinel/:
    role Incacha
    díl Warriors /Bojovníci/ - r. 1997, premiéra 10.9.1997
    série a č. dílu - 3.série, 1.díl /jinak 35 z 66 dílů/
  • njn tak máme aspoň zasejc co číst *1* díky za link! *3* *4*
  • lynette
    Zběžně jsem si to z Google překladače četla, ale ne moc, až budu mít čas, přečtu si to celé, ale řekla bych to asi takhle, něco sedí na 100%, v něčem ho nevidím vůbec. Co se týče jeho soukromého života apod., to nemohu posoudit, protože ho neznám. Ale přišlo mi to zajímavé sem ten link dát, i když je to pouze všeobecná charakteristika, protože ten astrolog / astroložka co to zhotovoval/a, psal/a sám/a , že nezná jeho přesný čas narození, takže se ty astrologické výklady musí brát s rezervou. *6* *3* Nicméně numerologický rozbor by mohl na hodně procent sedět, tam není přesného času narození potřeba, tam se pracuje jen s jeho datumem narození, popř. jménem a příjmením. *3* *5* *4*
  • Tak numerologický kolečko pro partnertví taky vidím prvně *1* *3* ani jsem netušila že něco takovýho exituje *8* *1* je tam toho tedy dost astro numero čínskej horoskop to budem mít co číst *14* *4* i když jestli to na něj sedí nebo ne stejnak nezjistíme protože ho v reálu neznáme.. *9*
  • lynette
    Zajímavý odkaz na charakter Pata Hoffmanna dle jeho numerologického a astrologického rozboru /všeobecně/. *3* *4* *5*
    http://www.starwhispers.com/celebrity-horoscopes/pato-hoffmann-9316/numerology.php
    Vedle je i možnost numerologického kompozitu /vidím poprvé/ s Patem. *3* *14*
  • *4*
  • lynette
    *3* *5* *4*
  • Á sypu si popel na hlavu... *1* *2* já to tak přec nemyslela.. *3* *5* ty fotky už asi těžko dohledáme ale opravdu nic takovýho tam nebylo.. *13*
  • lynette
    Pravý důvod jeho bezdětnosti mi není znám, ale myslím, že je to tím, že prostě k sobě nenašel vhodnou ženu, se kterou by ty děti chtěl mít. *5* Pravda, fotek z natáčení alias poanglicku "behind the scenes" nebylo, jen na jeho bývalé oficiální stránce, byly navíc dosti malého formátu, tak lupou to zvětšovat, aby byly poznat tváře herců. *1* *13* *7* Fotka s miminem tam opravdu nebyla, pokud si pamatuji dobře. *3*
  • no tak jestli "přežil" ty jízdy bez koňskýho sedla to možná tak úplně ne.. *1* možná je to příčina toho že je bezdětnej.. *13* *1* *3* tak fotek mimo natáčení moc nebylo a bohužel na žádné prtě nemuchloval tak to asi nebylo tak horký.. *1* Jasan že je! *14* *14* *14*
  • lynette
    Jak už jsem psala, Pato je poněkud plachý, intelektuálně zaměřený jedinec, city má, jinak by milostné scény takto nezahrál, ale rozhodně to není nadsamec ze kterého testosteron kape. *1* *3* Že neměl nějakou tu "odvázanější" milostnou scénu s Kelly mě taktéž mrzí, ale někdy je prostě lepší nechat pracovat svou vlastní fantazii a třeba si to tak právě pan režisér přál, aby si diváci některé tyto choulostivější věci domysleli sami. *5* Z těch schodů se Pato opravdu viditelně koulel sám, asi ho to bolelo.. *9* Hlavní je, že přežil. I ty jízdy bez koňského sedla. *1* *4* *5* Malý špunt se na něj usmíval, tak si s ním třeba Pato hrál v přestávkách natáčení, aby si k němu získal a to mrně k němu nějaké ty sympatie, všimla jsem si, že ho mrně pořád chytalo za ruku, resp. za prsty. *3* *4* Souhlasím, on je určitě ve filmu nejcharismačtější indián, ba přímo chlap! *14* *3* *4*
  • *3* Tak já se na naň dneska dívala, dokonce jsem si kvůli němu i přivstala abych ho stihla *1* Což u mě nebejvá zvykem.. *1* Pato se mi moc líbil, vznešenost z něho čiší přímo na hony daleko a ve vtipnejch scénách obzvláště exceloval. *1* Jinak mě dost mrzí že nehrál více v milostnejch scénách, mohli je natočit více detailněji a ne jen ty ubohé náznaky "sexu", ale musím říci že líbat umí i když potřebuje trochu vždycky popstrčit než se rozparádí.. *1* *14* *4* *5* I když se mi zdá jinak že je trochu jakoby vytuhlej když má jakože ženě vyznávat city.. *9* Ale moc jsem ho litovala v těch tak trochu kaskadérských kotrmelcích ze schodů a tak, to zástup určo nebyl a musel ho bolet dost "hrb".. *13* S miminem mohl bejt taktéž více taťkovskej i když ho chápu že jakože chlap kterej je bezdětnej k těm dětem takovej přístup moc nemá ale miminu se myslím líbil jinak by se na naň kluk nesmál. *4* *5* Na koni umí jezdit taky obstojně na to, že jezdil po indiánsku bez sedla, i když ho musely dost pak bolet ku*ky.. *13* *1* *4* Jináč musím ještě říci že opět Pato mezi svejma indiánskejma kolegama přímo kraloval, vypadal velmi oduševněle a hlavně nejlépe!!! *14* *4* Takže spokojenost! *3* Doufám, že ten film brzy zopáknou... *14* *3* *4*
  • lynette
    Tak to bych mohla viděti. *3* *14* *4* Už se těším. *4*
  • Pato Hoffmann opět v tv!!! *14*
    Dávají film Čejenský bojovník /1994/ dne 24.3.12, což je naštěstí sobota na ČT1 v 10.00 hod. dopoledne! *3* *4* *14*
  • U toho z roku 2006 jsme ho taky nenašla.. *7* bůhví zda tam vůbec hraje..moc se mi ani nezdá ale taky nemám zrovna energii ani čas to prohlížet důkladnějš.. *9* taky se v tom nevyznám jsou to pěkný *12* .. *7* ale ani u toho z roku 2004 jsem ho nikde nezahlídla.. bohužel, asi to budem muset nechat plavat.. *13* je z peru a vypadá to trochu jinak než sexisticky, všici jsou tam dot hlučný po jejich způsobu asi vtipný *1* pato ale nikde... *6* škoda *9* kdyby byl čas a energie tak bych to skoukla, teda bez zvuku se rozumí, když tomu stejnak nerozumím *1* buďto by tam byl nebo ne, ale fakt nevím, asi tam je ale málo težko říct... *2*
  • lynette
    Roku 2001 dopsal dlouholetý hollywoodský scénárista Michael B. Druxman /nar. 1941/ svůj scénář na téma divokého západu nazvaný SARAH GOLDEN HAIR. Nejednalo se o klasický western, ale děj byl o velkém příběhu lásky, dále rodině a lidech, kteří se musí přizpůsobit měnícím se časům. Jedna z hlavních a klíčových postav, indiánský válečník z kmene Čejenů jménem Brave Wolf byla koncipována přímo jako role pro herce Pata Hoffmanna. Bohužel scénář i po několika přepsáních a úpravách u hollywoodských producentů neprošel. Film podle tohoto scénáře se vlastně dodnes nikdy nenatočil a tak byl alespoň vydán knižně v lednu r. 2012, kniha nese stejný název jako originální filmový scénář. Takovou zajímavostí je, že Michael B. Druxman je autorem scénáře i k filmu ČEJENSKÝ BOJOVNÍK (CHeyenne Warrior, r. 1994), kde hrál hlavní mužskou roli čejenského bojovníka Sokola opět herec Pato Hoffmann, /Michael B. Druxman byl prý uchvácen ztvárněním role v podání Pata Hoffmanna a tak se rozhodl, že pro něj napíše další hlavní roli v jeho dalším filmovém scénáři, i když byl nakonec tento příběh odehrávající se v severní Americe v těžkých dobách devatenáctého století hollywoodskými tvůrci odmítnut/.
  • lynette
    Tady jsem našla taktéž Así es la vida /z r. 2004/, zdá se mi však, že tam jsou jiné ksichty a přijde mi to opravdu více komediální /i když trapně/, tak jestli se spíš nejedná o tento seriál, ale fakt nevím, pár dílů jsem zběžně skoukla, ale jeho jsem v žádném neviděla.. *6* Ale nemám čas na to, abych koukala na španělsky mluvený seriál, možná časem se na to lépe mrknu. *1* Link na YT http://www.youtube.com/watch?v=daZseEYjANc&feature=related , po pravé straně jsou ostatní díly. *3* A mělo by to býti ono, píšou tam, že to je peruánské. *5*
  • lynette
    Mají to nějaký zvláštní, píšou u série z r. 2006 15 epizod, přitom vidím jen tři názvy - Las Apariencias Engañan, No todo lo que brilla es oro, Dos esposas y una amante, jak jsem zjistila, pod jeden název spadá vždy pět částí dlouhých cca 45 minut. *1* A máme hned počet 15 epizod. *2*
  • lynette
    Našla jsem ještě další seriál se stejným názvem, když si ho zadáš nahoře, píšou tam první série z roku 2004, nicméně se mi zdá, že tam hrají jiní herci, tak nevím, že by to bylo ono..? *8* Nemám čas procházet díl po dílu, ale on tam nikde každopádně není, alespoň ne tam, kde jsem to stihla projet letem světem.. *7* Ale jméno režiséra je jiné, než bylo uvedeno v článku, z toho článku je to ten režisér ze seriálu roku 2006. *3* *5* Těžko se v tom vyznat. *12* Ale asi by mělo být směrodatné jméno režiséra, když už v tom mají takový čurbes. *7* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit