Přejít na výpis diskuzí

Pato Hoffmann

OSOBNOST 4.3.2008 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Herec a divadelní režisér Pato Hoffmann má rodinu nejen v rodné jihoamerické Bolívii v La Paz a dále v USA, ale taktéž v hlavním peruánském městě Lima.
  • Žákem Pata Hoffmanna v poslední době byla (Pato se živí mj. i vyučováním herectví) i např. nová vycházející jihoamerická herecká hvězda Reynaldo Pacheco - nar. 1982 v La Paz, Bolívie (mimochodem Pato pochází taktéž ze stejného města), který si zahrál již ve čtyřech hollywoodských projektech - např. v roce 2011 v tv krimi seriálu KRIMINÁLKA NEW YORK ( orig. název CSI: NY).
  • Zajímavosti Cielito Lindo /2007/:

Tento projekt stál cca 1 milion amerických dolarů.
  • Herec Pato Hoffmann (ve filmu METEORITY! z r. 1998 šerif John Whitehorse) musel kvůli časové tísni přiletět neprodleně do Austrálie na natáčení přímo z natáčení jiného filmu z Los Angeles a to prvního amerického indiánského nezávislého snímku NATURALLY NATIVE (r. 1998), kde měl hlavní mužskou roli.
  • Roku 2000 hrál Pato na scéně v LA v divadelní komediální hře DAY OF THE DEAD.
  • Herec Pato Hoffmann ihned po natočení nezávislého filmu NATURALLY NATIVE z roku 1998 /natáčení probíhalo v říjnu a listopadu roku 1997 v Los Angeles/, kde ztvárnil hlavní roli Steva Bighawka, musel neprodleně opustit Spojené státy americké a letět do Austrálie kvůli natáčení svého dalšího nízkorozpočtového filmu určeného pro kabelovou televizi METEORITY! /Meteorites!, r.1998/, kde si zahrál šerifa Johna Whitehorse.
  • Kápnu božskou, všimla. *1* *3* Ale k němu to nějak patří. *5* *4*
  • lynette
    Patovo /jeho pravý/ hlas je určitě lepší než pana českého dabéra i bez té příšerné "robotické" úpravy, v tom se obě shodneme. *5* Pato se tváří jako mentor skoro pořád, nevšimla sis toho? *1* *3* A ano, doufejme, že zase nějaká ta role s Patem se v tv v nejbližší době zase objeví. *4*
  • Aleluja! *4* *3* Dobře to dopadlo. Tak to bezpochyb měl stejný a slušelo mu. *14* Škoda, že tam nehrál víc, jen na chvíli a vypadal jak nějakej mentor, teda to jak se tvářil a mluvil na toho poldu.. *1* No ale dobrý. *4* Snad ho zasejc někdy budou dávat v telce, brzy doufejme.. *1* *3* *14* žě měl hlas robota mě neva stejně to nění jeho skutečnej hlásek.. Ten dabér na něj by stejně neměl i kdyby měl hlas normální a ne upravenej.. *2* *1* *3*
  • lynette
    Dneska tam už hrál - konečně - naštěstí dávali pokračování toho dílu ze včerejška. *5* *3* Moc tam sice nehrál, ale aspoň něco. *1* V první polovině dílu hned na začátku se na pár vteřin objevil /ale vadil mi ten upravený robotický hlas *2* co ho daboval *12*/. A pak byl až ke konci dílu v té starodávné májské pyramidě v džungli, o trochu déle než na začátku. Myslím, že měl stejné indiánské /válečné/ malování jako v tom dílu onehdy. *3* *4*
  • *7* To je bordel tedy.. *8* No uvidíme. *3*
  • Nikde v titulcích jsem jeho jméno nezhlídla, takže mi to bylo hned od začátku podezřelý... *13* *1* Tak na to juknem zítra znova. *3*
  • No tak vidíš huráááá! *5*
  • lynette
    Jenomže jsem zjistila, že na programu tady na netu uvádí už jiný díl zítra, než tento resp. jeho druhou část, tak opravdu nevím, každopádně raději se dívat budu a uvidím /nebo třeba taky neuvidím/... *1* *5*
  • lynette
    Inu, tak jestli jsi se nedívala, o nic jsi nepřišla. *6* Pato tam totiž nehrál. *7* Nedošlo mi, že tenhle díl je rozdělen na dvě části a on hraje až v té druhé, která bude tedy zítra /středa 11.1.2012, 12.40 hod., Prima Family/. *3*
  • lynette
    Tak to dobře dopadlo, máme naladěno, tak se budu dívat. *5* *3*
  • lynette
    Hrozné, jak ten čas letí. *13* *11* Ráda bych se na to podívala, ale nemáme zatím přeladěnou telku, takže nevím, jsem totiž trdlo přes technické věci.. *7* *9* Ale díky za upozornění, když to dobře dopadne, tak se budu dívat. *3* *14* *4* *5*
  • Premiéra byla originálně 1.2.1999! *3* *1*
  • Obsah dílu:
    Jihoameričtí narkobaroni si u zločinců Carla Hettingera a jeho o mnoho nebezpečnější společnice Alex Barnes objednávají speciální nervový plyn. Během předávky však nevypočitatelná žena zabíjí svého společníka a vyhání cenu za zboží do ohromné výšky. Následuje masakr, ze kterého se jí i tentokráte podaří uprchnout. V džungli se jí do cesty staví Ellison...
  • Akční / dobrodružný / krimi / sci-fi, seriál USA, 1999,
    V út. 10.1. 2012 na Prima family ve 12.40 hodin.

*4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit