-
Pato opět na PRIMA FAMILY! *3* *14* SERIÁL: Ochránce díl: Souboj ochránců - (4. série / 1. díl), 58. z 66 dílů, The Sentinel episode: Sentinel Too: Part 2. *5*
-
Jedním z jeho posledních televizních projektů je chilský dramatický krimi-seriál PRÓFUGOS (r. 2011) společnosti HBO v latinské Americe /tam byl premiérově uveden na zdejší televizní obrazovky dne 4.9.2011, v USA pak o den déle - 5.9.2011/.
-
a ještě jednou moc vřelý dík!!!! *3* *4* *14*
-
moc díky!!! *3* *3* *3*
-
děkují moc!! *14* *3* *4*
-
díky!!! *4* *4* *4*
-
děkuji!!!!! *3* *4*
-
/z http://translate.google.com/#en|cs|/
překlady jsou odsud, španělsky neumím..
*1* -
Herec Bolivijský Eduardo (Pato) Hoffmann začíná 5. února s "trvalou performing arts Workshop 2003." Tyto kurzy destindados zlepšit úroveň národních subjektů v obou divadle, televizi a film. V této sezoně se bude nabízet dva úvodní semináře Hoffmann (od 10. února a 28.dubna v tomto pořadí) a dva pro pokročilé (5 únor-09. dubna do 30. dubna do června 25). Také drží workshop s názvem "Profil kariéry," zaměřené na sdílení obchodní taktiku pro profesionály v oblasti umění, a Café koncert, jeviště a celebrity potpourri. Pato Hoffmann spolupracoval s režiséry jako jsou Frank Pearson a Walter Hill, a také mezinárodně uznávanými herci Matt Damon, Jason Patrick, Gene Hackman, Robert Duvall, Jeff Bridges a další. Se také podílela na Národní filmové a televizní seriál Tetování Národní tři s Jorge Ortiz jsme, Norma a Sandra Merlo Pena. Jeho herecká kariéra v USA, Kanadě, Austrálii a Bolívie obsahuje 13 celovečerních filmů, více než 25 hostující vystoupení v několika televizních seriálech, miniseries, seriály a hraje si s renomovanými společnostmi. Jeho zázemí zahrnuje práci s renomovanými scénické trenéry, manažery a institucí v Kalifornii, USA, včetně: Charles Laughton a Geraldine Baron herec je studio v New Yorku. Všechny tyto kurzy se budou konat v La Paz. Registrace je otevřena v sídle Národní rady Cinema (Av 06.08.2036 Podlaží 2). Zprávy na telefonu (2) 2442949 a 2444759.
-
Santa Cruz de la Sierra - Bolívie, pondělí 03. 02. 2003
Pato Hoffmann herectví diktovat
Trajektorii. Hoffmann pracoval v USA. Objevil se v Jerome
http://www.eldeber.com.bo/anteriores/20030203/escenas_3.html -
Eduardo "Pato", Hoffmann, Bolivijský herec v Hollywoodu, přišel včera v Santa Cruz na dodávku dvou dílen ve škole výkon Diakonie. "Přišel jsem dnes (včera) z La Paz, Bolívie am od prosince loňského roku, a přišli k pobytu. V Hollywoodu, to je velmi pomíjivé, jak vydělat peníze, vede dobře, ale to nestačí. Stýská se mi po rodině a Přišel jsem hledat ženu, "říká 30 roků starý herec, který se usadil v Americe. Dramatické herectví dílna pro divadlo, televizi a film je první kurz, který bude diktovat Hoffmann z 2. února. Herec řekl, že třídy budou zcela praktické, protože od prvního dne budou studenti začít jednat. Předávat své znalosti o základních principech různých škol převládají a metodik, jako: "metoda" od Stanislavského a Strassberg. "Studenti přišli s myšlenkou různých škol, ale nejdůležitější je, aby je určena na akci," prohlásil bolivijský známý pro jeho roli v "Geronimo". Domnívá se, že akce není stín, který podle něj vidíme každý den v televizi. Ten konstatuje, že skutečný herec žije v okamžiku, scéna hry, a to vyžaduje přísné interní cestou. Druhý kurz bude workshop na marketing a administrativu pro herce a profesionálního umělce. V tomto směru bude Hoffmann poskytne definice základních aspektů a nástroje nezbytné pro umělce konkurovat na mezinárodních trzích. Vysvětlil, že "jednou z hlavních překážek pro umělce prodat své umění. Musí mít akční plán, strategie pro dosažení tohoto cíle. Udělal jsem dobře, že tento aspekt, protože jsem vždy měla své plány stanovené." Všechny osoby, které chtějí vykonávat jednání, Hoffmann radí vytrvalost a aplikace. Zajištění toho, aby "to je maraton není sprint na sto metrů. Pro ty, kteří jsou Začínáme doporučuji nejprve musí být vyškoleni v každém povolání, která vám umožní vydělat na živobytí, ale ti, kteří nemohou žít bez umění, aby se na silnici ". V obou workshopech Hoffmann Zobrazit na druhou stranu víme, že mnoho umělců. "Umění je závod bez lítosti, se hodně obětovat, zrada a ponížení. To, co vidíte na Oscara, není ani jedno procento, které vesmíru. Komerční svět umění je hladový piranha řeky," uzavřel.
/Vanessa Canudas/ -
Santa Cruz de la Sierra - Bolívie, soboty 27.ledna 2001
"Pato" Hoffmann pobyt v Bolívii
trvalost. Hollywoodský herec Bolívie být v zemi. Chování dva workshopy v jednání Diakonie
http://www.eldeber.com.bo/anteriores/20010127/escenas_10.html -
Před pěti měsíci přišel do Bolívie při hledání medu v USA známé, protože on chodil do práce a vydělávat peníze. Tu a tam udělat pár seminářů, Eduardo "Pato", Hoffmann, hollywoodský herec Bolívie, severní se vrátil do země. "Musím pokračovat v soutěži na tomto trhu, protože to je to, co mě udržuje. Půjdu do práce na tři měsíce a držet mé malé místo v Hollywoodu," prohlásil bolivijský známý pro jeho roli v "Geronimo". I když se nejedná o konkrétní projekt, řekl, že některé programy, které jsou ve vývoji. "Musím být přítomen, stále jsem se Robert DeNiro žít v troskách a jen se podívejte na mě a mě najal. Musím být v Los Angeles, nebo ne fungovat. Budu mít k dispozici neměli zapomínat mě, protože lidé Hollywood je velmi nevděčný, "řekl. Pět měsíců, které Hoffmann byl v Bolívii byly sklizeny osobně i profesionálně. Řekl, že v této době ukázalo, že tam je hodně o "hladu", učit se, zejména u mladých lidí. To je důvod, proč po jeho návratu z USA budou držet svého semináře v trvalé třídách. Řekl, že kontakty s tvůrci a herci, kteří bolivijských získaly mnoho návrhů, ale lituje, že žádný z nich byly prezentovány jako rozpouštědla. "Existuje několik hodnotné projekty, ale všechny jsou pro bono. Vedu své zkušenosti a konstruktivní kritiku, ale nejtěžší bude stále zisková návrhy, tak jsem se dál do Spojených států vyhrát tam, a pak se do Bolívie na pomoc s mými zkušenostmi, "uvedl herec, který je poradcem Rodrigo Bellot ve svém filmu" Balada o sexuální závislosti "a Jorge Arturo Lora se" Cesta ". Dal dva semináře na Nur dramatické herectví workshop pro divadlo, televizi a film je první kurz, který určuje, Hoffmann od včerejška až do května 19 v Nur University. Herec řekl, že třídy jsou zcela praxe od prvního dne, kdy studenti začali jednat. Předávat své znalosti o základních principech různých škol převládají a metodik, jako: "metoda" od Stanislavského a Strassberg. Druhý kurz bude workshop na marketing a administrativu pro herce a profesionálního umělce. V tomto směru bude Hoffmann poskytne definice základních aspektů a nástroje nezbytné pro umělce konkurovat na mezinárodních trzích. Vysvětlil, že jednou z hlavních překážek pro umělce prodat své umění, musí mít akční plán, strategie pro dosažení tohoto cíle. Tento kurz se bude konat 21 až 22 května. Registrace je otevřena do Nur. První seminář stojí 60 dolarů a 30 dolarů sekundu. Registrace na Avenida Christo Redentor 100. Zprávy na telefonu 363939.
/ Vanessa Canudas / -
Santa Cruz de la Sierra - Bolívie, Pátek 11.5.2001
Eduardo "Pato", Hoffmann se vrátí do Hollywoodu, aby jejich místo
Herec. Říká, že v Bolívii bylo obtížné najít ziskové projekty
http://www.eldeber.com.bo/anteriores/20010511/escenas_7.html -
/z Eurotran 2003 - Překlad/
http://www.drquinnmd.com/reservation/articles.html -
Hoffmann myslí si samozvané kulturní stráže nutily smutnou změnu v tomto pohledu. "Bohužel, někteří vytvořili nová pravidla. To je ne jen jestliže vy máte krev Inda, která vadí; nyní když to je jak hodně a jehož vy nesete." K Hoffmannovi, tyto nové definice poskytnou žádnou záruku.
"Já vidím to po celou dobu --'Já jsem full-blood…' říká so-and-so. Ale on zná nic lidí, on dává nic. On mluví jako Ind, možná, ale on jde jako jeden? On řídí se metodami?"
K Pato Hoffmann to je pokračující, a narůstající. "Jako herec a osoba, já mohu jen přinést k roli mě, souhrn mých životních zážitků, že nikdo jiný moci přinést. Já'm dvojjazyčný, cross-cultural smíšená krev, rodák z jihu Amerika kdo Ind části, němčina části, rozdělit španělštinu. Já jsem měl výsadu vzdělání a zážitky prostřednictvím cestování a kontaktu s různorodými skupinami lidí. Já jsem pokusil se učit se a přizpůsobovat se od všech toto co je dobré a udělat tomu část mého živobytí deníku. V podmínkách identity, já snažím se být dobrý člověk, dobrý herec. Já vím, že já jsem už Ind."
Sledovat cesty on je známý od dítěte, Pato Hoffmann jde jistě kolem jeho kritiků. "Vy znáte jak svázaný já dostanu bránit mé indické dědictví k těm kdo nepřestávat napadnout to?" Stále, cesta přinese srdce, dá uspokojení. "Já cestuji po všude po v tomto obchodě. Já vždy se setkám se staršími domorodce, jiní traditionals. Ten kdo mluvili se mnou znát mě a vidět koho já jsem. Kdekoli já jdu, " on říká, se usmívat, "Já jsem pozván couvat se znovu." -
Hoffmann cítí, že to bylo protože on pracoval v dalším jazyce to on byl schopný být tak soustředěný na jeho části ve scéně. Prohrál v procesu, zbytek "práce " unikl němu. "Chci řeknout, já jsem zapomínal na hraní. Já jsem byl správný tam, cítit se více než hrát Cheyenne. To bylo velmi odměňující, proces."
Pato Hoffmann uvědomuje si "proces ". Pro posledních 12 roků on je studován Kung Fu se pánem Číňanů. On je nyní zkušený se osazenstvem a s "kaštanově hnědé dýky ", dvousečné nože. "Kung Fu učil mě disciplíně, fokusu a trpělivosti. Já'm vždy vědomý mého prostředí nyní, a já dívám se více -- já vidím více -- když já se pohybuji."
Pro Hoffmanna, tradiční bojová umění přirozené cesty nejsou jen kompatibilní, oni jsou podobní; oba přinášejí neustálé příležitosti pro self-improvement. "Žádný je něco já cvičím správnou chvíli já'm ve třídě, nebo v ceremonii. Jako součást mého běžného života oba posílí mě. Oba tvoří a odrážet koho já jsem."
A on je jistý v kom on je ačkoli jiní mohou pochybovat o. Pyšný na jeho dědictví, on vyjadřuje myšlenku jeho předchůdců. "Tam byl čas mezi tradiční osídlí když každý souhlasil tam jsou jen dva druhy lidských bytostí -- decentní, a obscénní. Když vy jste se spojili s lidmi, když vy jste byli pro lidi a šel jako lidi udělal, pak -- ke každému -- vy jste byli jeden z lidí. Loajální k cestám, vy jste byli Ind." -
Dívat se na nedávně uvolněné video, "Divoký účet ", vy máte žádnou pochybnost o tom: muž v perech s vrstvou bílé barvy na jeho tváři v Indu. Ale Pato Hoffmann -- herec nosit makeup -- ví to ne každý by souhlasil. "Jedna, nejsouhlasnější překážka, kterou já mám stála před, " říká čtyřicet roku starý bolivijský, "byl diskriminace zaujatá proti mně to věřit jen severní indiáni kvalifikují se jako'Američané domorodce.'" Pyšný na jeho Quechua (Inca) a Aymara indické dědictví, Hoffmann najde takovou úzkou definici "Indický " urážlivý a nelogický. "Tam být dva jiný Americas, centrální a jižní. Oba jsou domov pro domorodé osoby."
Kdo je Ind a kdo má právo zobrazit jednoho být dlouhotrvající otázky v social a kulturní kruhy. Jako diskuse pokračuje, Pato Hoffmann konkursy kolem toho -- úspěšně také. Pracovat pevně, on je objevil se v columbijské výrobě "Geronimo ", ve "Raven si odkašle ", a "Cheyenne bojovník ". On měl hlavní roli v TNT's "Lakota žena ", a přispíval hlasem staršího v HBOově animovaném domorodci americká verze "Bílá sněhu ". On je vracející se role v televizním seriálu "Legenda ", a objeví se v letošních nových epizodách "Dr. Quinn, žena medicíny ". Nedávno, on vypadal jako se celé obsazení domorodce v "Tajemství ženy ještěrky ", specialita pro ABC. On se těší na nastávající role.
To je nejistá práce, hrát; ale někdy pravá role přináší jiného. Zaujatý Hoffmannovým zobrazením kouzelníka zabitý v "Geronimo ", ředitelský Walter kopec nabídl herci přístav v jeho obrazu, "Divoký účet ". "Tímto časem, " říká Hoffmann, vysokoškolský absolvent s titulem v ekonomii, "Já jsem dělal dost věcí k pocitu více jistému hraním."
Stále, role přišla jako výzva: on musel mluvit plynulý Cheyenne. Obvykle, jazyky přijdou jednoduše pro Hoffmanna. On mluví bezúhonná angličtina a pracuje jako překladatel ve španělštině a portugalština. On se učil Sioux a Apache pro předchozí filmy ale Cheyenne jazyk vyžadoval více studia. "Být herec domorodce, " vysvětluje Hoffmann, "Já mám zvláštní responsibilities. Protože já jsem vždy zaujatý ukazující se řádnou úctou pro lidi já'm hrát, já jsem byl horlivě usilující o učení Cheyenne dobře dost mluvit to správně. Já jsem měl Cheyenne staršího na souboru, který učil mě." -
Colorado Springs rezervace
Články
Herec věrný jeho makeupu
by Paula Zalar (Recenze indiána, vydat 13, 1997) -
/z http://translate.google.com/#en|cs|/
http://www.drquinnmd.com/reservation/articles.html