Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medvidek11

patrick

MOc dobrý herec ten film ghost je moc nádhernej je prostě super herec *5*
  • patrick

parick podle me zemre i kdyz to rikam a kazdy den slysim velmi nerada..! ale on ma neco ze slinivkou a urcite metastazi verte mi moje teta na to pred nedavnem zemrela vetsinou se to zjisti tak pozde ze s tim jiz nejde nic udelat nekteri lide ziji jeste 14dni nekteri pul roku...tezko rict...slysela jsem ze on ma metastazi povecine tele *9* *9* tak mam strach aby to prezil...snad se stane zazrak uvidime...
  • elle77

Re: Patrick

Máš pravdu.Od té doby co jsem vyděla Hříšný tanec,tak jsem na Patrickovi přímo závislá.Kdyby byl v mém věku,tak se ho asi snažím sbalit.On to nesmí vzdát hlavně kvůli sobě a jeho rodině.Bez něj by byl svět ošklivej.Mám ho jako herce ráda a nerada bych se někde v novinách dočetla že zemřel.Patrick je pro mne prostě *4*
  • koombo1

Re: Patrick

Ahojky,
    díky, že ses přidala k nám všem, co mu přejeme aby mezi námi ještě dlouho pobyl.
    Zdravím,
    Helena *4*
  • Patrick

Ahojky všichni. Téměř denně slýchám hrozné věci o Patrickově nemoci, ale stále věřím, že svůj boj nakonec vyhraje. Je to silný chlap, tak snad to zvládne.

Myslím na něj a držím mu mooc palečky. *4* *14*
  • koombo1

Re: pro Helenu-uživatele koombo

Ahoj,
    můj mail je kolombo1@seznam.cz.
    Helena
  • pro Helenu-uživatele koombo

Prosím, mohla bys mi tu nechat Tvůj mail? Moc ráda bych si s tebou popovídala. *3* *3* *3*
  • Láska zmůže všechno!!!!!

Patrick to nevzdá dokud bude mít Lisu a svoji rodinu, bude bojovat.Láska dělá zázraky.Musíme být pozitivní a věřit tomu!
  • koombo1

Všem fandům Patricka!!!

Uživatel "mariposa" má pravdu.
    NY deník Daily News - mluvčí Patricka popírá zprávy v médiích, že se Patrick vzdal léčby.
    Láska a světlo ! (pozdrav Patricka a Lisy)
    Helena *4*
  • Re: Re: Všem fanouškům ! ! !

Tady je odkaz
    http://www.blesk.cz/clanek/1 08931/patrick-swayze-se-stale-leci. html
  • Re: Všem fanouškům ! ! !

Já jsem dneska na internetových stránkách Blesku a taky časopisu People četla,žePatrickova mluvčí People sdělila,že tyto zprávy nejsou pravdivé.Patrick stále bojuje a léčbu nepřerušil,takže mu posílám všechnu lásku , sílu a podporu ,aby to vydržel!!!!!
  • koombo1

Všem fanouškům ! ! !

Patrick úplně přerušil léčbu, poté, co mu lékaři sdělili, že naděje na vyléčení je mizivá.
    "Zemřu doma a v kovbojských botách"....to řekl Patrick...
    Helena
  • koombo1

Nová zpráva o Patrickov !!!!!!!!!!!

Patrick údajně vzdal boj s rakovinou.
    Zpráva z Fan Clubu:Hello everyone,
    Annett Wolf (Patrick's publicist) has just issued a denial - this is the
    link to the report.
    In friendship and with hugs, Margaret.

http://www.nydailynews .com/gossip/2009/01/29/2009-01-29_b east_star_patrick_swayze_didnt_stop _his.html

*9* *9*
  • Patrick

Chci říct,že jsem Patrickova fanynka už od svých dvanácti let a moc mě bolí,že si prochází něčím takhle těžkým.Neměl to v životě vůbec lehké ,ale vždycky to byl hodný člověk.Zbožnuju ho a Lisu taky.Jak on sám už tolikrát řekl ,ona je moje životní láska.Jsem moc ráda,že Patrick v ní má takovou podporu stejně jako ve své rodině.Každý den si přeju,aby se stal zázrak a uzdravil se.Je to skvělý herec a jako člověka ho mám ještě raději.
    I když jenom na dálku posílám Patrickovi a Lise všechnu svou lásku a podporu.Jsem moc štastná,že už je z nemonice venku.
  • koombo1

Všem fandům Patricka!!!

Ahoj všichni,
    nejnovější zpráva - Patrick byl propuštěn z nemocnice a odpočívá doma !!!
    Helena *1* *15*
  • koombo1

Všem fanouškům ! ! !

Ahoj všichni,
    dnes jsem dostala zprávu, že se Patrick po zápalu plic cítí lépe !!!!!!!!!!
    Helena *15*
  • baby

Patick Swayze je supr herec držime palce abi de ta rakovina sratila
  • koombo1

Pro Patricka! ! !

Dejme Patrickovi svoji sílu, vyšleme k němu svou pozitivní energii!
    Jak Patrick sám řekl- jsem tanečník a cowboy, budu bojovat !
    PŘIDEJTE SE !
    Helena
  • koombo1

Re: Re: Všem fandům Patricka!!!

Ahoj,
    pojdˇme utvořit pomyslný kruh všech, kteří myslí na Patricka a jeho těžký boj.
    Jako první podávám ruku....kdo je další?
    Helena
  • evelina

Re: Děs a hrůza!!!

Co teda děláš na těchto stránkách, ubožáku *5* Přes všechno, čím Patrick prochází je stále pěkný chlap *3* Chtěla bych tě vidět v jeho situaci. Víš jak člověku dá zabrat boj s takovou nemocí jako je rakovina? Asi ne, tak si pro příště odpust takové keci!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit