-
patrick
MOc dobrý herec ten film ghost je moc nádhernej je prostě super herec *5* -
patrick
parick podle me zemre i kdyz to rikam a kazdy den slysim velmi nerada..! ale on ma neco ze slinivkou a urcite metastazi verte mi moje teta na to pred nedavnem zemrela vetsinou se to zjisti tak pozde ze s tim jiz nejde nic udelat nekteri lide ziji jeste 14dni nekteri pul roku...tezko rict...slysela jsem ze on ma metastazi povecine tele *9* *9* tak mam strach aby to prezil...snad se stane zazrak uvidime... -
Re: Patrick
Máš pravdu.Od té doby co jsem vyděla Hříšný tanec,tak jsem na Patrickovi přímo závislá.Kdyby byl v mém věku,tak se ho asi snažím sbalit.On to nesmí vzdát hlavně kvůli sobě a jeho rodině.Bez něj by byl svět ošklivej.Mám ho jako herce ráda a nerada bych se někde v novinách dočetla že zemřel.Patrick je pro mne prostě *4* -
Re: Patrick
Ahojky,
díky, že ses přidala k nám všem, co mu přejeme aby mezi námi ještě dlouho pobyl.
Zdravím,
Helena *4* -
Patrick
Ahojky všichni. Téměř denně slýchám hrozné věci o Patrickově nemoci, ale stále věřím, že svůj boj nakonec vyhraje. Je to silný chlap, tak snad to zvládne.
Myslím na něj a držím mu mooc palečky. *4* *14* -
Re: pro Helenu-uživatele koombo
Ahoj,
můj mail je kolombo1@seznam.cz.
Helena -
pro Helenu-uživatele koombo
Prosím, mohla bys mi tu nechat Tvůj mail? Moc ráda bych si s tebou popovídala. *3* *3* *3* -
Láska zmůže všechno!!!!!
Patrick to nevzdá dokud bude mít Lisu a svoji rodinu, bude bojovat.Láska dělá zázraky.Musíme být pozitivní a věřit tomu! -
Všem fandům Patricka!!!
Uživatel "mariposa" má pravdu.
NY deník Daily News - mluvčí Patricka popírá zprávy v médiích, že se Patrick vzdal léčby.
Láska a světlo ! (pozdrav Patricka a Lisy)
Helena *4* -
Re: Re: Všem fanouškům ! ! !
Tady je odkaz
http://www.blesk.cz/clanek/1 08931/patrick-swayze-se-stale-leci. html -
Re: Všem fanouškům ! ! !
Já jsem dneska na internetových stránkách Blesku a taky časopisu People četla,žePatrickova mluvčí People sdělila,že tyto zprávy nejsou pravdivé.Patrick stále bojuje a léčbu nepřerušil,takže mu posílám všechnu lásku , sílu a podporu ,aby to vydržel!!!!! -
Všem fanouškům ! ! !
Patrick úplně přerušil léčbu, poté, co mu lékaři sdělili, že naděje na vyléčení je mizivá.
"Zemřu doma a v kovbojských botách"....to řekl Patrick...
Helena -
Nová zpráva o Patrickov !!!!!!!!!!!
Patrick údajně vzdal boj s rakovinou.
Zpráva z Fan Clubu:Hello everyone,
Annett Wolf (Patrick's publicist) has just issued a denial - this is the
link to the report.
In friendship and with hugs, Margaret.
http://www.nydailynews .com/gossip/2009/01/29/2009-01-29_b east_star_patrick_swayze_didnt_stop _his.html
*9* *9* -
Patrick
Chci říct,že jsem Patrickova fanynka už od svých dvanácti let a moc mě bolí,že si prochází něčím takhle těžkým.Neměl to v životě vůbec lehké ,ale vždycky to byl hodný člověk.Zbožnuju ho a Lisu taky.Jak on sám už tolikrát řekl ,ona je moje životní láska.Jsem moc ráda,že Patrick v ní má takovou podporu stejně jako ve své rodině.Každý den si přeju,aby se stal zázrak a uzdravil se.Je to skvělý herec a jako člověka ho mám ještě raději.
I když jenom na dálku posílám Patrickovi a Lise všechnu svou lásku a podporu.Jsem moc štastná,že už je z nemonice venku. -
Všem fandům Patricka!!!
Ahoj všichni,
nejnovější zpráva - Patrick byl propuštěn z nemocnice a odpočívá doma !!!
Helena *1* *15* -
Všem fanouškům ! ! !
Ahoj všichni,
dnes jsem dostala zprávu, že se Patrick po zápalu plic cítí lépe !!!!!!!!!!
Helena *15* -
baby
Patick Swayze je supr herec držime palce abi de ta rakovina sratila -
Pro Patricka! ! !
Dejme Patrickovi svoji sílu, vyšleme k němu svou pozitivní energii!
Jak Patrick sám řekl- jsem tanečník a cowboy, budu bojovat !
PŘIDEJTE SE !
Helena -
Re: Re: Všem fandům Patricka!!!
Ahoj,
pojdˇme utvořit pomyslný kruh všech, kteří myslí na Patricka a jeho těžký boj.
Jako první podávám ruku....kdo je další?
Helena -
Re: Děs a hrůza!!!
Co teda děláš na těchto stránkách, ubožáku *5* Přes všechno, čím Patrick prochází je stále pěkný chlap *3* Chtěla bych tě vidět v jeho situaci. Víš jak člověku dá zabrat boj s takovou nemocí jako je rakovina? Asi ne, tak si pro příště odpust takové keci!!!!!!!!!!!!