Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vydrž!

snad jen jeden jediný film jsem neviděla, a je mi líto že jich už moc nenatočí.Má úžasné charisma a přeju mu ať ještě hodně dlouho jej šíří kolem sebe.Držím mu palce!
  • PATRICK

SOJKA....................TY ZHEBNI PATRICK JE SKVELY CLOVEK
  • Je to tanecnik meho detstvi i dospelosti

ahojky jsem jeho fanynka od utleho detstvi a moc me rani kdyz slysim jak ho propiraji novinama a nevim zda vzdy rikaji pravdu.
    Vim ze rakovina je hnusna nemoc a cloveka vnitrne uzira,ale pokud bojuje clovek jako ze Patrick ju tak zvitezi.
    Budu na nej vzpominat stale at je nebo neni mrtvej.
    Moc mu drzim palecky at zvitezi *3*
  • patrick

Jen to nevzdávej bojuj ze všech sil *13* *5*
  • Re: Herec Patrick Swayze se loučí s nejbližšími, umírá

Je mi ho hrozně líto. Jeho film Hříšný tanec jsem viděla 60 krát v kině a na dvd 20 krát je to nejlepší taneční film, který jsem viděla a Patrik tam byl výborný. Držím mu palečky, ať se uzdraví, ale po včerejší zprávě je to opravdu hodně kruté.
  • Re: patrikovi

to asi všem zustane smutek v srdci,ale ještě není konec,možná se stane zázrak
  • Re: PATRICK

jo to ví jen buh,snad tonevzdá,ale játra jsou svině,ty nejdou transplantovat,je tokruté,že tyto nemoce potkávají jen ti dobří lidé,mému synovi je 5let a už mame zasebou operaci,chemču,transplantaci kostní dřeně ozářky,léky a už jsme tři roky čistí,jo rakovina si nevybírá,
    Přemýšlím jak pomoct,v Německu je institut co prodává leky na rakovinu apomáhá to,i my jsme to využili,sice nemáme slinivku,ale oni by poradili,tyto dfiskuze nemám rada,něktěří jsou i.....jakse může někdo těšit z neštěstí jiného
    Marie
  • Re: PATRICKOVI

Pata má svou ženu,která ho miluje,proč jsou tyto diskuze *9*
  • Re: Děs a hrůza!!!

opravdu jsi ubohý či ubohá,v životě dopadneš špatně,pač vyměnit za jiného,to se nedělá,
    Pro měje Pata pořád nej,ty budeš taky někdy starší a pak jsi vzpomeneš jak ubližuješ,nezáleží na vzhledu,ale na charakteru a to Ty nemáš
    Marie
  • Re: Re: Re: lev

To boli asi tie najpozitivnejsie slova co som tu doteraz citala a dufam, ze ty aj Patrick budeto v poriadku tak vam prajem len to najlepsie a nech ste zdravi ostatne sa da zaobstarat no zdravie nie
  • patrik

dnes jsem četla na netu,že je to s ním špatné že se už loučí s rodinou a s nejbližšími,je mi to líto v mých 18letěl hříšný tanec a jeho kouzlo je dodnes
  • a.n.d.y

Patricku BOJUJ!!!!!!!

Tohoto výbornýho herce jsem vždycky milovala...Hříšný tanec je můj nejoblíbenější film, který jsem viděla nejednou. Když jsem letos zjistila, že Patrick onemocněl a že mu zbývá jen pár dní, hodně se mě to dotklo. Ihned spekulace vyvrátili a Patrick bojoval...Vím, že rakovina je jedna z nejhorších onemocnění a že jen "vyvolení" vyhrajou. Nevím jak je to s jeho zdravím teď (přece jen bulváru se nedá na 100% věřit), ale přeji si, aby ON byl jeden z mála z těch vyvolených. Patrick BOJUJ!!!!!!!
  • zkusme to

Jsem tady čerstvě zaregistrovanej, přesto si dovolím něco navrhnout.Ps sežeňte hafo lidí a zítra o půlnoci mysleme na Patrika a jeho uzdravení(třeba do rána), tím i zároveň na všechno dobrý co nás oslovuje na tomdle problémovým světě. dík Milan

p.s. nemluvím za žádnou sektu,jen za sebe
  • Herec Patrick Swayze se loučí s nejbližšími, umírá

http://www.novinky.cz/clanek/155359 -video-herec-patrick-swayze-se-louc i-s-nejblizsimi-umira.html

Je to hrozný!
  • Re: Děs a hrůza!!!

SEs poto... ne? Hlavně že ty vypadáš sqele *3* *13* a stojíš za to!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: PATRICKOVI

No to nevím kde bereš takové informace, jako že při natáčení Hříšného tance nebyli Patrik a Jenifer kámoši, je to ta největší blbost, co jsem četla. Naopak sám Patrik o ní řekl, že byla úplně přirozená a perfektně se mu s ní spolupracovalo. Setkali se potom spolu ještě v jednom filmu, bylo to něco o válce, ten název už nevím. To jen tak pro upřesnění.
  • Re: Re: lev

jsem také lev, je mi 35 let a se stejnou nemocí bojuji už 4 roky /s půl roční přestávkou/ Vím co pro nás znamená pozitivní myšlení......takoví jsme ...umíme to v sobě potlačit a jít dál....doufám, že všechny takové čeká co nejdelší cesta
  • Patrickovy narozeniny

18.8.2008!!!!!!!

Happy Birthday
    Patrick!

We send you all our love and best wishes for a Wonderful Day!!!!!!! *14*
  • Patrick

Já doufám,že Patrick to překoná.Je to má láska od dětství,moc ho stále miluji a taky věřím že to překoná.Má spoustu fanoušků kteří ho podporují a mysli na něho jako já¨.Držme mu proto všichni všechny prsty, at se uzdraví,a at mu znížíme trochu tu bolest. *9*
  • kalousovamarcela

Re: Patrick

Také jsem četla,že Patrick překonal nemoc,a že mu dávali pár týdnu života nebyla pravda. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit