-
Re: PATRICKOVI
S tebou souhlasím...kdyby byla trojeshka zase o nich byla by to nádhera... *14*
Jenni tedˇ vypadá skvěle a Patrick bojuje..držím mu palečky a ze srdce ho miluji i když je už starší Hříšný tanec mám pořád před očima *14* -
Re: lev
No víte, lidi ve znamení Lva jsou docela co se týče jejich zdravotního stavu dost citliví, takže i když Patrick dělá, že je nad věcí, psychicky musí trpět jako zvíře a kdo by netrpěl a co teprv fyzicky, mě je ho opravdu moc líto a nikdy bych si byla nepomyslela, že se mu něco takového přihodí *9* *9* *9* Moc s ním soucítím, s celou jeho rodinou. Jestli Patrick zemře tak to bude pro jeho maminku už druhé dítě o které během svého života přijde.. Fakt strašnej osud. *9* *9* *9* -
Re: Re: PATRICKOVI
Ježiš promiň, to patřilo na kopku *3* -
Nesmíš tolik číst bulvár.. *13* -
lev
je ve znamení lva,doufám že to dokáže překonat a bude silný jako LEV *14* -
Patrick
Nesmutněte, V tuto chvíli je to Patrick, kdo vítězí!!!!!! *15* -
M
Ahoj obávám se mu dávají jen pár týdnů života četla jsem to na internezu, Je mi to líto u Hříšného Tance jsem strávila nekonečné hodiny. *9* -
Re: Děs a hrůza!!!
souhlasim s moni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *3* -
Ahoj,
píše se o tom snad v nějakém článku?
Dej mi vědět, prosím.
Dík,
Helena *7* -
nemoc
Držím Patrikovi palečky ať to zvládne, sice peníze moc nezmůžou,ale aspoň něco, může si dovolit nákladnější léčby a různé metody, doufám, že to zvládne a všechno zase bude dobrý. Hříšňák je pro mě zásadní Film s velkým F.... -
Miluju patricka!!!
já bych se asi zbláznila kdybych se někde na netu dozvědělaže.......že už není prostě *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
LASKA MOJE VYSNĚNÁ HVĚZDA
*14* JÁ JSEM TO SPLETLA, MELA JSEM NAPSAT TANEČNÍK SNAD SE NIC NESTALO , KAŽDY SE UPÍŠE. *14* *14* *14* JÁ SI MYSLIM ŽE SE UZDRAVÍŠ MY DRŽÍME S TEBOU A JÁ OBVLÁŠT S TEBOU CÍTÍM. TO CO BOLÍ TEBE TO BOLÍ I MĚ *9* JĚŠTĚ JEDNA VĚC OČI MÁM JENOM PRO TEBE *14* *14* *14*
JEDNOU BUDU JAKO TY ,PROTOŽE SE UŽ O TO SNAŽÍM A TO SI MYSLÍM ŽE JE KRÁSNÉ GESTO MĚJ SE HEZKY JA TI DRŽÍM PALEČKY I VE SNU *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
tanečnice
JA TĚ HODNĚ MOC MOC MOC MOC MILUJU A
VĚŘÍM ŽE SE UZDRAVÍŠ
a NEUMŘEŠ *13* KYŽ TI JE NEJHÚŘ TAK SI VZPOMĚN NA NAS TVÉ NEJVĚTŠI FANYNKY LASKO MOJE NEJVĚTŠI *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Pište Patrickovi ! ! !
"Buddy" je Patrickova přezdívka z dětství........ *3* -
Re: PATRICK
nauč se vyjmenovaná slova - slyyyšet, mlýn....... -
cool
je to tejpek taky tancuju ale asi nedokážu to co on *3* -
Re: Miluju patricka!!!
Obávám se, že to s tou rakovinou dobře nedopadne, jestli má rakovinu slinivky, která je jedna z nejhorších tak je to nejspíš konec. Šokovala mě upoutávka na České televizi k filmu Duch, kde se hovořilo o duchu zemřelého Patricka Swayzieho, v této situaci mi to teda moc vtipný nepřipadá. -
Miluju patricka!!!
Patrick je prostě nádhernej uplně ho žeru..!!!!chtěla bych ho vidět naživo..ikdyž už zestárnul ae to mi je jedno prostě je dokonalej...chtěla bych si s ním i kldně zatancovat *14* prostě je neeeej......a doufám že to dopadne dobře s tou rakovinouu *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: PATRICKOVI
si nej herec drzim ti palecky at se uzdravis si fajne doufam ze natocis aspon jeste 3 dil hrisneho tance *14* -
Re: Patrik
Anooooooooo Patricku ty to zvládneš ty jsi na to tak siilný,musíš všichni na tebe myslíme broučku jsi fakt super:) *3*