-
Re: Všem fandům Patricka!!!
Z vlastní zkušenosti vím, jak asi Patrickovi je. Doufejme, že se jeho organismus nedá. DRŽÍM PALCE A VĚŘÍM, ŽE MÁ DOST SIL SE SE VŠÍM POPRAT. U této nemoci je potřeba, aby člověk věděl, že na něj někdo myslí. Na Patricka nás myslí hodně, tak kruci musí tu zkur..nou nemoc porazit. -
Všem fandům Patricka!!!
Ahoj všem přátelům-badíkům Patricka!
Myslete na něj a přejte mu hodně hodně síly. Bojuje se zápalem plic a jeho organizmus-imunitní systém je zároveň osla ben chemoterapií. Nejsem věřící, přesto říkám-nedej Bože aby nakonec zemřel na zápal plic.
To je poslední nejnovější zpráva o Patrickovi.
Jen dodatek-Buddy je Patrickova přezdívka z dětství a všichni,co mu fandíme si říkáme Buddies(badíci)-přátelé.
Helen a *7* *9* -
Re: Nová zpráva o Patrickovi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Můj mail - kolombo1@seznam.cz -
Nová zpráva o Patrickovi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patrick leží v nemocnici s pneumonií - zánětem plic. Je to oto horší, protože jeho imunitní systém je oslaben léčbou rakoviny.
Hodně štěstí, Patricku!!!!!!!!!!!!!!!
Helena
M -
Nová zpráva o Patrickov !!!!!!!!!!!
Hello everyone,
I've managed to get an update about Patrick. I'll be posting this message
on our news page shortly. In friendship, Margaret.
______________________ ____
Saturday 10th January 2009 (2): Hello everyone,
We have been given a message from Lisa who says that Patrick is being well
cared for in hospital. She says that he is being treated for pneumonia and
Lisa says Patrick is doing well.
We send all our love, light and prayers for both Patrick and Lisa at this
anxious time. Please get well soon Patrick.
In friendship,
Margaret. *9* -
Zpráva o Patrickovi!!!!!!!
Přeposílám zprávu o Patrickovi - nejnovější. Dostala jsem ji z našeho Fan Clubu v Anglii od prezidentky Clubu Margaret.
Patrick je v nemocnici, má potíže s dýcháním.
Držte mu pěsti !!!!!!!!
Helena *4* -
Zpráva o Patrickovi !!!!!!
Hello everyone,
The news wires are printing reports that Patrick is under observation in
hospital. The news was announced by the President of A&E at the publicity
conference for "The Beast" in Los Angeles. You can read more about it here:
http://www.hollywoodreport er.com/hr/content_display/televisio n/news/e3i947d7121b176518a0348bbc33 bd8647e
Let's all hope and pray for Patrick to feel better soon. If I hear more,
I'll pass it along.
hugs to all of you,
Margaret.
*9* *9* -
fandim
Patrickovi strašně moc fandím, ať ten boj s rakovinou vyhraje! Podle mě je to velmi dobrý herec a skromný a milý člověk. Přeju mu jen to nejlepší. -
Re: Je to tanecnik meho detstvi i dospelosti
Ahoj,
Patrickovi fandím taky už téměř 20 let.
Je to moje věková kategorie a proto mu fandím stejně nadšeně jako když mu bylo 35 - v Dirty Dancing.
Včera jsem dostala ve 23.20 zprávu ze svého Fan Clubu od prezident Clubu Margaret zprávu, že je Patrick vnemocnici s pneumonií.Má hodně oslabený imunitní systém. Tak mu držím pěsti. Pokud by tě ta zpráva zajímala celá a pokud bys chtěla nějaká Patrickova fota, ozvi se mi na mail kolombo1@seznam.cz.
Helena -
.ouu
no to teda doufam ze tu porad jeste bude!!...slysela jsem buhvico tk doufam ze to neni pravda. -
áá
patricka zboznuju uz jenom kdyz jsem poprvi videli film dirty dancing!!...tam se z nej muzu posrat a padat pritom na drzku:D:D!! zboznujuuu *14* *1* -
Re: Promiňte..
Ahoj,
posílám ti link, na kterém najdeš rozhovor s Patrickem ze 7.1.09. -to abys věřila, že žije.
Zprávu jsem dostala dnes brzy ráno ze svého Fan Clubu ve Velké Británii.
Helena
Http://abcnews. go.com/Entertaiment/story?id=658668 7&page=1 *15* -
Re: Re: Promiňte..
tak doufejme, že to bude pravda a že bude ještě dlouho mezi námi.. *4* -
Re: Promiňte..
Ahoj,
nic se neděje. Naopak, když se o někom říká, že zemřel, tak prý bude ještě dlouho živ!
Zdravím
Helena *14* -
Promiňte..
Fakt?? ty jo..tak to je síla..tak to promiňte..ale měla jsem zaručené zprávy, že už bohužel není mezi námi..tak to sorry, ale nečetla jsem to v bulváru.. Ale každopádně mu přeju jenom to nejlepší..a vám se omlouvám..nemyslela jsem to špatně -
Re: Je mi to líto..
Zklamu tě, ale Patrick stále žije a dokonce natáčí film The Beast - Zvíře.
Jako aktivní členka mezinárodního Fan Clubu
bych byla jedna z prvních, která by to věděla.
Helena -
Také jsem pátrala, jak to s Patrickem je v současné době. Myslím, že nás zbytečně děsíš.
*13*
Jak znám náš bulvár, určitě by nenechal tuto informaci bez povšimnutí. Doufám, že tato mylná informace přinese Patrickovi štěstí a naopak svůj boj s rakovinou vyhraje. Držme mu všichni palce, je to silný chlap a bojovník. *3* -
Ahojky, hledela jsem informace o tom, jak Patrik bojuje s rakovinou, ale podle všeho všude píšou, že je naživu. Jak jsi zjistila, že svůj boj prohrál? Víš kdy? Pokud je to tak, je ho velká škoda. -
Je mi to líto..
Ahojky lidi, asi vás zklamu, ale Patrick už nežije, bohužel nad ním zvítězila rakovina a on už neměl dost sil..je mi to hrozně líto..mějte se hezky ahoj -
Re: vydrž!
ALE NATOCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *3*