Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Pište Patrickovi ! ! !

jakýmu Buddymu co to má být
  • Re: patrik bojuj!

Ano bojuj ty to určitě přežiješ,jsi dost silný na to aby jsi tu rakovinu překonal,kdyby jste si o tom se mno někdo chtěl popovidat tak mi napište na meila puma.393@seznam.cz
    díky a budeme mu krasavcovi všichni hezky držet pa lečky:)
    on se z toho vylíže *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: PATRICKOVI

oni spolu,ale během natáčení pletky měli byli do sebe dost zamilovaný:)
  • Patrick

Patriku nevzdávej to držíme ti palečky.Moc na tebe myslíme tvoje fanynky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Re: Je to pravda??

....neumřel a všich ni co mu fandí a mají ho radi věří, že se tak nestane.. *15*
  • Re: Info o Patrickovi

....178 cm.. *3*
  • Re: PATRICKOVI

....jen malé upřesnění..Jenifer Grey..a při natáčení Hříšného nebyli moc velcí kámoši.. *8*
  • PATRICKOVI

PŘÁLA BYCH PATRICKOVI ABY SE SEŠLI S BEJBY -GREIS A SNAD NATOČÍ HŘÍŠNÝ TANEC TŘI.KDYBY -SE TAK PATRICK ZAMILOVAL DO GREIS.MYSLÍM ŽE JSOU PRO SEBE JAKO STVOŘENI ASPON V HŘÍŠNÉM TANCI TO TAK VYPADALO. SNAD SE Z NICH STANOU PŘÁTELÉ.
    ELISA

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Info o Patrickovi

Ahojda, možná zvláštní dotaz, ale nevíte někdo, jak je Patrick Swayze vysoký?
  • PATRICK

DNES SE STÁLE DOKOLA DÍVÁM NA HŘÍŠNÝ TANEC NA DVD KAŽDÝ DEN SE MODLÍM ABY NEUMŘEL SNAD MĚ BŮH VYSLIŠÍ
    ELISA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • patrik bojuj!

Patrik bojuj,držím Ti všetky prsty aby si sa z tej choroby vylízal!!! *14* *14* *14*
  • patrikovi

PATRIKU PROSÍM TĚ NEVZDEJ TO JESTLI TO VZDÁŠ TAK MI ASI PUKNE SRDÍČKO
    ELISA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • patrikovi SWAYZEMU

MILUJU FILM HŘÍŠNÝ TANEC PATRIKU JSI MŮJ IDOL A VŽDY MÝM IDOLEM ZŮSTANEŠ VŠICHNI V ČESKÉ REPUBLICE NA TEBE MYSLÍME
    ELISA *4*
  • patrikovi SWAYZEMU

*14* *14* *14* *14* *4* DRŽÍM PATRIKOVI VŠECHNY PĚSTI A VĚŘÍM ŽE JE SILNÝ A TUTO NEMOC PORAZÍ A ŽE TO NEVZDÁ STAČÍ JEN VĚŘIT
    JÁ MU VĚŘÍM A DOUFÁM ŽE VĚŘÍ I ON.
    ELISA *4*
  • Achoj

miluji ho *1* *14* *14* *14* *14* 6* *14* *14* *6*14* *14* *14* *14* 6* *14* *14* *6*14* *14* *14* *14*
  • Je to pravda??

Je pravda že Patrik umřel?? *9*
  • Pište Patrickovi ! ! !

Ahoj všichni, znovu připomínám adresu, na kterou můžete Buddymu psát:
    WKT Public Relations
    335 North Maple Drive
    Suite #351
    Beverly Hills
    CA 902 10
    USA

pište a posílejte hlavně pohlednice, atˇ
    ví, že na něj lidi nezapoměli!!!! *14*
  • Jsme s Tebou!!!

Patricku bojuj a nevzdávej se!!! Jsem šokovaná z toho, proč zrovna lidi, kteří za něco stojí musí bojovat s něčím tak zákeřným a hnusným jako je rakovina *9* *9* *9*
  • Patrik

Drzim Ti palce,aby si vyhral nad tou "bestiou". *4* *4*
  • Můj idol

.... a tím taky zůstane navždy, tj do konce mých dní. Téměř 30 let mám pod sklem na stole v práci jeho fotku vedle Jacka Nicholsona, protože na mužích neobdivuji jen fyzickou krásu. Tihle dva mě chytli za srdce tím, co umí a jaké uznávají hodnoty. Moc mu přeji, aby svůj boj s tou stupidní nemocí neprohrál. Ale bojím se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit