-
Re: Pište Patrickovi ! ! !
jakýmu Buddymu co to má být -
Re: patrik bojuj!
Ano bojuj ty to určitě přežiješ,jsi dost silný na to aby jsi tu rakovinu překonal,kdyby jste si o tom se mno někdo chtěl popovidat tak mi napište na meila puma.393@seznam.cz
díky a budeme mu krasavcovi všichni hezky držet pa lečky:)
on se z toho vylíže *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: PATRICKOVI
oni spolu,ale během natáčení pletky měli byli do sebe dost zamilovaný:) -
Patrick
Patriku nevzdávej to držíme ti palečky.Moc na tebe myslíme tvoje fanynky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Re: Je to pravda??
....neumřel a všich ni co mu fandí a mají ho radi věří, že se tak nestane.. *15* -
Re: Info o Patrickovi
....178 cm.. *3* -
Re: PATRICKOVI
....jen malé upřesnění..Jenifer Grey..a při natáčení Hříšného nebyli moc velcí kámoši.. *8* -
PATRICKOVI
PŘÁLA BYCH PATRICKOVI ABY SE SEŠLI S BEJBY -GREIS A SNAD NATOČÍ HŘÍŠNÝ TANEC TŘI.KDYBY -SE TAK PATRICK ZAMILOVAL DO GREIS.MYSLÍM ŽE JSOU PRO SEBE JAKO STVOŘENI ASPON V HŘÍŠNÉM TANCI TO TAK VYPADALO. SNAD SE Z NICH STANOU PŘÁTELÉ.
ELISA
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Info o Patrickovi
Ahojda, možná zvláštní dotaz, ale nevíte někdo, jak je Patrick Swayze vysoký? -
PATRICK
DNES SE STÁLE DOKOLA DÍVÁM NA HŘÍŠNÝ TANEC NA DVD KAŽDÝ DEN SE MODLÍM ABY NEUMŘEL SNAD MĚ BŮH VYSLIŠÍ
ELISA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
patrik bojuj!
Patrik bojuj,držím Ti všetky prsty aby si sa z tej choroby vylízal!!! *14* *14* *14* -
patrikovi
PATRIKU PROSÍM TĚ NEVZDEJ TO JESTLI TO VZDÁŠ TAK MI ASI PUKNE SRDÍČKO
ELISA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
patrikovi SWAYZEMU
MILUJU FILM HŘÍŠNÝ TANEC PATRIKU JSI MŮJ IDOL A VŽDY MÝM IDOLEM ZŮSTANEŠ VŠICHNI V ČESKÉ REPUBLICE NA TEBE MYSLÍME
ELISA *4* -
patrikovi SWAYZEMU
*14* *14* *14* *14* *4* DRŽÍM PATRIKOVI VŠECHNY PĚSTI A VĚŘÍM ŽE JE SILNÝ A TUTO NEMOC PORAZÍ A ŽE TO NEVZDÁ STAČÍ JEN VĚŘIT
JÁ MU VĚŘÍM A DOUFÁM ŽE VĚŘÍ I ON.
ELISA *4* -
Achoj
miluji ho *1* *14* *14* *14* *14* 6* *14* *14* *6*14* *14* *14* *14* 6* *14* *14* *6*14* *14* *14* *14* -
Je to pravda??
Je pravda že Patrik umřel?? *9* -
Pište Patrickovi ! ! !
Ahoj všichni, znovu připomínám adresu, na kterou můžete Buddymu psát:
WKT Public Relations
335 North Maple Drive
Suite #351
Beverly Hills
CA 902 10
USA
pište a posílejte hlavně pohlednice, atˇ
ví, že na něj lidi nezapoměli!!!! *14* -
Jsme s Tebou!!!
Patricku bojuj a nevzdávej se!!! Jsem šokovaná z toho, proč zrovna lidi, kteří za něco stojí musí bojovat s něčím tak zákeřným a hnusným jako je rakovina *9* *9* *9* -
Patrik
Drzim Ti palce,aby si vyhral nad tou "bestiou". *4* *4* -
Můj idol
.... a tím taky zůstane navždy, tj do konce mých dní. Téměř 30 let mám pod sklem na stole v práci jeho fotku vedle Jacka Nicholsona, protože na mužích neobdivuji jen fyzickou krásu. Tihle dva mě chytli za srdce tím, co umí a jaké uznávají hodnoty. Moc mu přeji, aby svůj boj s tou stupidní nemocí neprohrál. Ale bojím se.