Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heath.4ever

:´-(

Dnes ráno jsem se dozvěděl tu hroznou zprávu... *9* Patricku, odpočívej v pokoji
  • koombo1

Přání

Všem fanouškům Patricka, ale i Lisy přeji krásné Vánoce a hodně štěstíčka v novém roce 2010 !
    Helena *4*
  • ei123

Tanec

Díky Patrickovi jsem začala tancovat a tancuju do dnes. Patricku ležíš v mém srdíčku a vždycky budeš děkuji ti za tvé filmy *3*
  • nej

Stále je pro mne ten "nej". Je mi 54, pro mě je mu stále 30. Kontaktní aderesa na Pátˇu je Patrick Swayze
    c/o Black and Hart
    280,Tradwinds Drive
    San José
    CA95 123/USA
    Má někdo jiný kontakt?
  • Bod zlomu -to je pecka !
    dekuju všem.
  • koombo1

Patrick

Všem fanouškům děkuji, že nezapomínají.
    Patrick je stále s námi ve svých filmech.
    Ještě jednou díky - Helena *4*
    • Re: Patrick

dobrý den,je to moc zvláštní ale poslední dobou je mi smutno hodně z toho že už mezi námi není tento obdivuhodný muž.a to jsem ho vůbec neznala.pro mně to byl však jedinečný člověk.možná je to i tím že ho v sobotu vídavám na stv 1 kde je naprosto úžasný.jemu se prostě nikdo nevyrovná.škoda ho.příští pátek je na nově film duch.moc se těším.
  • Dodatek

Našla jsem Patrickovo foto s otcem.
    Zdroj- Internet explorer, klíč. slova patrick swayze biography.
  • oprava

Foto s bratrem.
    Patrick- 2 bratři-Don a Sean Kyle Swayze,
    2 sestry-Bambi a Vicky Swayze.....
  • Patrik

Jako celý svět jsem se dozvěděla o chudáčkovi Patrikovi, je mi to strašně líto, ale věřím, že teď mu nic nechybí a je spokojený.
    Dnes mám mimořádně v plánu koukat na úžasný Patrikův film "Hříšný tanec".
    Patriku budeš nám chybět, odpočívej v pokoji. *4*
  • Ahoj

Ahoj, píše "stařenka" Helena.Chce tady z toho spolku vůbec někdo opravdu fandit Patrickovi, nebo jen skučet jak je krásnej!
    • Swayze

Takze .Swayze hraje v epizode MASH-u s nazvom Blood Brothers vojaka choreho na leukemiu.Je tu nejaky fanda co sa zucastnil autogramiady ked bol na slovensku a ma nejake fotky ? Mozme pomenit ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit