-
:´-(
Dnes ráno jsem se dozvěděl tu hroznou zprávu... *9* Patricku, odpočívej v pokoji -
Přání
Všem fanouškům Patricka, ale i Lisy přeji krásné Vánoce a hodně štěstíčka v novém roce 2010 !
Helena *4* -
Tanec
Díky Patrickovi jsem začala tancovat a tancuju do dnes. Patricku ležíš v mém srdíčku a vždycky budeš děkuji ti za tvé filmy *3* -
nej
Stále je pro mne ten "nej". Je mi 54, pro mě je mu stále 30. Kontaktní aderesa na Pátˇu je Patrick Swayze
c/o Black and Hart
280,Tradwinds Drive
San José
CA95 123/USA
Má někdo jiný kontakt? -
Bod zlomu -to je pecka !
dekuju všem. -
Patrick
Všem fanouškům děkuji, že nezapomínají.
Patrick je stále s námi ve svých filmech.
Ještě jednou díky - Helena *4* -
-
Re: Patrick
dobrý den,je to moc zvláštní ale poslední dobou je mi smutno hodně z toho že už mezi námi není tento obdivuhodný muž.a to jsem ho vůbec neznala.pro mně to byl však jedinečný člověk.možná je to i tím že ho v sobotu vídavám na stv 1 kde je naprosto úžasný.jemu se prostě nikdo nevyrovná.škoda ho.příští pátek je na nově film duch.moc se těším.
-
-
Dodatek
Našla jsem Patrickovo foto s otcem.
Zdroj- Internet explorer, klíč. slova patrick swayze biography. -
oprava
Foto s bratrem.
Patrick- 2 bratři-Don a Sean Kyle Swayze,
2 sestry-Bambi a Vicky Swayze..... -
Patrik
Jako celý svět jsem se dozvěděla o chudáčkovi Patrikovi, je mi to strašně líto, ale věřím, že teď mu nic nechybí a je spokojený.
Dnes mám mimořádně v plánu koukat na úžasný Patrikův film "Hříšný tanec".
Patriku budeš nám chybět, odpočívej v pokoji. *4* -
Ahoj
Ahoj, píše "stařenka" Helena.Chce tady z toho spolku vůbec někdo opravdu fandit Patrickovi, nebo jen skučet jak je krásnej! -
-
Swayze
Takze .Swayze hraje v epizode MASH-u s nazvom Blood Brothers vojaka choreho na leukemiu.Je tu nejaky fanda co sa zucastnil autogramiady ked bol na slovensku a ma nejake fotky ? Mozme pomenit ...
-