-
pomada
Čau včera jsem se díval na Pomádu 1 a vůbec jsem tam neviděl Patrika. Na netu je napsané,že by tam měl hrát. Mohli byste mi říct v jakém díle Pomády hraje a koho? Vůbec jsem ho tam ani neviděl tančit. Na netu je napsané,že by měl hrát Dannyho Zuku,ale toho přece hraje John Travolta. -
-
Re: pomada
Ahoj, Dennyho Zuku chraje ve filmu opavdu John Travolta ale Patrick ho hrál v divadle v New Yorku, kdyz tam pred lety vystupoval se svou zenou Lisou.
-
-
Patrick Swayze
Je to strašné,tolik jsem ho měla ráda byl super herec i chlap hodně bojoval s touto nemocí ,ale nakonec nemoc zvítězila nad ním.Je to škoda opravdu byl ještě mladý ,boužel takový je život,ale on bude pořad žít v naších srdcích..... *9* *4* -
Patrick
Zemrel Pan Hrisny Tanec idol zen mnoha generaci ty ktere ho videly tancit nikdy nezapomenou a tak to ma byt Patricku amen s tebou na tve ceste a poradne jim to tam ukaz az se dnes nebe bude trast budu vedet ze te tam maji vsichni radi jako na zemi sbohem -
písnička
Ahoj všem prosim vás jak se jmenuje ta pomalá písnička z filmu Duch díky -
-
Re: písnička
Písnička se jmenuje Unchained Melody a nazpíval ji Gareth Gates.
CD má název What My Heart Wants To Say. *15* -
-
Re: Re: písnička
Ještě doplňuji - původně ji nazpívali
Righteous Brothers *5*
-
-
-
reportáž
Hledám fanynky Patricka do dnešní večerní reportáže. ozvěte se co nejdříve na 725 58 68 79. -
Duch
Ted' co zemřel neustále se mi vybavuje scéna z nádherného filmu Duch...Patrik se loučí se svou láskou zde na zemi a v žáru nebeského světla pomalu kráčí vzhůru.Doufejme,že jeho cesta tam nahoru byla právě taková.Je ho škoda,odešel výborný herec a tanečník. *4* -
:-((
Je mi to tak líto *9* *9* *9* -
Patrick Swayze
Pořád tomu nemůžu uvěřit, když jsem si to ráno přečetla do očí mi vyhrkly slzy, hned jsem si šla pustit písničku She´s like the wind. Patrick nikdy nezemře pokud tu budou jeho filmy, fanoušci...Odešel na lepší -
R.I.P
*9* -
Náš Buddy
Zdravím všechny Buddies Patricka - držte mu
pěsti ze všech sil ! ! !
Moc to potřebuje ! -
-
Re: Náš Buddy
Ahoj všem.
Držím, právě před chvílí jsem slyšela o tom, že má rakovinu slinivky. To mě tedy dost vzalo. Patrick je fakt kus, snad se z toho dostane. Budu držet pěsti!!! -
-
Re: Re: Náš Buddy
Chceš-li mu vyjádřit podporu, piš :
fanclub@patrickswayze.net !
Vím, že většina z vás anglicky umí.
Je dobré aby věděl, že na něj nezapomínáme!
Je to přece náš BUDDY !!
-
-