-
bojuj
HŘIŠNY TANEC PĚKNY FILM I ON TOJE ŠKODA COJO POTKALO *4* *4* -
bojovník
Autor: evula - 08.03.2008 21:22 Oznámkuj jako ve škole
Titulek: Re: Správnej chlap 1 2 3 4 5
ahoj tiež ma"dorazila"tá správa o Patrickovi je dosť kruté,že práve taký ľudia ktorý si to najmenej zaslúžia sa dočkajú od života len takýchto kopancov do zadku.Je to zlatý človek a držím mu palce -
Hl. str.
Jéé oni mu taky věnovali hlavní stránku.. to je milé.. *4* -
Patriku
Patriku dávám ti navždy zbohem.Z tohoto světa odešel zase jeden hodný člověk.Proč si smrt vybrala právě jeho a Michaela Jacksona.Ale před 4 měsícema kdo by řekl že ho patrik přežije.Odpočívej v pokoji Patriku.Bože a kdo umře zase za další 2 měsíce,doufejme že už nikdo.Je ho hrozné co se v posledních pár měsícech stalo.Sotva se začínám vzpamatovávat z MJ smrti a další rána. -
Všem, kteří ho milovali
Ahoj, no opravdu s Vámi souhlasím. Nejdřív král popu, teď ,,král Hříšného tance". Je to vážně smutnej rok. Je mi ho moc líto a teď hlavně i jeho rodiny. Byl to skvělej herec v Hříšným tanci, ale i v těch dalších filmech... Vždycky do své role vydal tolik energie... Rakovina je prostě hrozná nemoc, která si svoje oběti nevybírá... Už tak dlouho kvůli ní trpěl a bojoval s ní, tak ať odpočívá v pokoji...
Upřímnou soustrast jeho rodině a všem, kteří ho milovali... -
herec
Ahojte.
Herec Patrik Swayze sa zapísal do môjho povedomia kultovým trhákom Hriešny tanec,kde som si ho veľmi obľúbila a odvtedy som videla každý jeho film.Je výborný herec,krásny chlap a iste aj milý človek.A preto som nahnevaná na boha,prečo vlastne dopustil aby ho postihla taká strašná choroba ako je rakovina.Nie je to spravodlivé a je mi to veľmi ľúto.Pevne verím,že bude ešte dlho žiť.Držím mu silne všetky palce.
"Patrik uzdrav sa,budeš chýbať všetkým ľudom,ktorý ťa majú radi." *14* *4* *14* -
Prave pred chvili jsem cetl clanek o rakovine, ze se to porad nedari vylecit, teda alespon ve vetsine pripadu. Na rakovinu zemrel i kluk z nasi skoly, to uz je tak davno, ze nevim v kterem roce. R.I.P Patrick!
-
Můj idol
.... a tím taky zůstane navždy, tj do konce mých dní. Téměř 30 let mám pod sklem na stole v práci jeho fotku vedle Jacka Nicholsona, protože na mužích neobdivuji jen fyzickou krásu. Tihle dva mě chytli za srdce tím, co umí a jaké uznávají hodnoty. Moc mu přeji, aby svůj boj s tou stupidní nemocí neprohrál. Ale bojím se. -
Nenávidím...
tento rok..nenávidím datum 18.5.,25.6. a 14.9. .....v tyto dny umreli lide,ktere jsem tolik milovala....Michael byl nejlepsi zpevak a tanecnik jakeho kdy svet spatril...miluji ho moc za to,jak byl laskavej a hodnej...Patrick byl skvelej tanecnik a herec,kterej dokazal zahrat roli Jonnyho v DD,tak,jak by nikdo jiny nedokazal..milujiho za to,co dokazal vydrzet a prestat,stejne jako MJ.....o tom prvnim datumu se zminovat nebudu,protoze je to osobni....miluji je vsechny,protoze byli temi,kym byli a nepretvarovali se,miluju je,protoze si to zaslouzi... -
Patrik
Drzim Ti palce,aby si vyhral nad tou "bestiou". *4* *4* -
-
Re: Patrik
Anooooooooo Patricku ty to zvládneš ty jsi na to tak siilný,musíš všichni na tebe myslíme broučku jsi fakt super:) *3*
-