Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsme s Tebou!!!

Patricku bojuj a nevzdávej se!!! Jsem šokovaná z toho, proč zrovna lidi, kteří za něco stojí musí bojovat s něčím tak zákeřným a hnusným jako je rakovina *9* *9* *9*
  • SBOHEM PÁŤO

Tak tohle je rána do zad *9* Jeden z NEJlepších herců a musí zemřít ! Moc mě to mrzí a určitě další miliony lidí taky !
    Tak Páťo , dávám Ti své poslední SBOHEM , ale v našich srdíčkách zůstaneš na dále . . .
  • s bohem

Je mi to moc líto byl to moc dobrej herec a taky tanečník.Ale tam kde je ho nebude žádná nemoc už pronásledovat takže sbohem.MTR *9* *4*
    • Re: s bohem

je to velká škoda byl moc dobrej! *9*
      • s bohem patriku

Patrik byl moc skvělý muž přeju celé jeho rodině upřímnou soustrast a víc štěstí do života budeš mi chybět patreiku.ps-bylsy moc dobrí herec *4* *4* *4*
  • katy22

hruza

týjo a to jeste psaly ze uz se zacina probirat z ty nemoci ze pribral atd tak to je smutny no *9*
  • patrikovi SWAYZEMU

*14* *14* *14* *14* *4* DRŽÍM PATRIKOVI VŠECHNY PĚSTI A VĚŘÍM ŽE JE SILNÝ A TUTO NEMOC PORAZÍ A ŽE TO NEVZDÁ STAČÍ JEN VĚŘIT
    JÁ MU VĚŘÍM A DOUFÁM ŽE VĚŘÍ I ON.
    ELISA *4*
  • sbohem

Patric byl výborný herec a tanečník, je mi ho strašně líto a taky jeho rodiny.Byla ho fakt škoda já věřila že to zvládne *9* sbohem Patricu... *9*
  • patrikovi SWAYZEMU

MILUJU FILM HŘÍŠNÝ TANEC PATRIKU JSI MŮJ IDOL A VŽDY MÝM IDOLEM ZŮSTANEŠ VŠICHNI V ČESKÉ REPUBLICE NA TEBE MYSLÍME
    ELISA *4*
  • koombo1

Patrickovi

Patrick
    "Neplačte, že jsem odešel, ten klid a mír mi přejte a v srdci věčnou vzpomínku si na mne zachovejte."
    *4*
  • patrikovi

PATRIKU PROSÍM TĚ NEVZDEJ TO JESTLI TO VZDÁŠ TAK MI ASI PUKNE SRDÍČKO
    ELISA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: patrikovi

to asi všem zustane smutek v srdci,ale ještě není konec,možná se stane zázrak
  • -veve-

Partick

Odpočívej v pokoji... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit