-
Jsme s Tebou!!!
Patricku bojuj a nevzdávej se!!! Jsem šokovaná z toho, proč zrovna lidi, kteří za něco stojí musí bojovat s něčím tak zákeřným a hnusným jako je rakovina *9* *9* *9* -
SBOHEM PÁŤO
Tak tohle je rána do zad *9* Jeden z NEJlepších herců a musí zemřít ! Moc mě to mrzí a určitě další miliony lidí taky !
Tak Páťo , dávám Ti své poslední SBOHEM , ale v našich srdíčkách zůstaneš na dále . . . -
s bohem
Je mi to moc líto byl to moc dobrej herec a taky tanečník.Ale tam kde je ho nebude žádná nemoc už pronásledovat takže sbohem.MTR *9* *4* -
-
Re: s bohem
je to velká škoda byl moc dobrej! *9* -
-
s bohem patriku
Patrik byl moc skvělý muž přeju celé jeho rodině upřímnou soustrast a víc štěstí do života budeš mi chybět patreiku.ps-bylsy moc dobrí herec *4* *4* *4*
-
-
-
hruza
týjo a to jeste psaly ze uz se zacina probirat z ty nemoci ze pribral atd tak to je smutny no *9* -
patrikovi SWAYZEMU
*14* *14* *14* *14* *4* DRŽÍM PATRIKOVI VŠECHNY PĚSTI A VĚŘÍM ŽE JE SILNÝ A TUTO NEMOC PORAZÍ A ŽE TO NEVZDÁ STAČÍ JEN VĚŘIT
JÁ MU VĚŘÍM A DOUFÁM ŽE VĚŘÍ I ON.
ELISA *4* -
sbohem
Patric byl výborný herec a tanečník, je mi ho strašně líto a taky jeho rodiny.Byla ho fakt škoda já věřila že to zvládne *9* sbohem Patricu... *9* -
patrikovi SWAYZEMU
MILUJU FILM HŘÍŠNÝ TANEC PATRIKU JSI MŮJ IDOL A VŽDY MÝM IDOLEM ZŮSTANEŠ VŠICHNI V ČESKÉ REPUBLICE NA TEBE MYSLÍME
ELISA *4* -
Patrickovi
Patrick
"Neplačte, že jsem odešel, ten klid a mír mi přejte a v srdci věčnou vzpomínku si na mne zachovejte."
*4* -
patrikovi
PATRIKU PROSÍM TĚ NEVZDEJ TO JESTLI TO VZDÁŠ TAK MI ASI PUKNE SRDÍČKO
ELISA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: patrikovi
to asi všem zustane smutek v srdci,ale ještě není konec,možná se stane zázrak
-
-
Partick
Odpočívej v pokoji... *9*