Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-(

RESPEKT pro něj..
  • i-v-a-n-a

SBOHEM...

Upřimnou soustrast celé jeho rodině přejí fanoušci-byl jsi skvělý Patricku! *4*
  • hříšný tanec

Škoda že zemřel tak hezký a fajn herec!Nejhezčí film byl ovšem hříšný tanec a pak duch teda aspon pro mě!Zamrzelo mě že v hříšném tanci2moc neučinkoval,myslela jsem že tam bude hrát s Jenifer Grey!A když jsem byla mladší myslela jsem že jsou pár ale prý se neměli rádi!
  • tanečnice

JA TĚ HODNĚ MOC MOC MOC MOC MILUJU A
    VĚŘÍM ŽE SE UZDRAVÍŠ
    a NEUMŘEŠ *13* KYŽ TI JE NEJHÚŘ TAK SI VZPOMĚN NA NAS TVÉ NEJVĚTŠI FANYNKY LASKO MOJE NEJVĚTŠI *14* *14* *14* *14*
  • Je mi smutno

Ani tomu nechci uvěřit,pořád jsem doufala v to ,že nad tou nemocí vyhraje.Protože bojoval.Nepřipouštěla jsem si to v bulváru toho napovídají,jen aby to lidi kupovali.Je mi to moc líto.Ach jo.Tenhle rok je opravdu děsnej.Upřímnou soustrast jeho rodině *4* *4* *4*
    • lolipop555

Re: Je mi smutno

mylowaný člowěk odešel ale jeho činy ne....ty tu zústanou..... *9*
  • bol si dobrý

Je mi to ľúto, Patrick...Bol si najlepší...nikdy na teba nezabudnem...R.I.P *9* *4*
  • lev

je ve znamení lva,doufám že to dokáže překonat a bude silný jako LEV *14*
    • Re: lev

No víte, lidi ve znamení Lva jsou docela co se týče jejich zdravotního stavu dost citliví, takže i když Patrick dělá, že je nad věcí, psychicky musí trpět jako zvíře a kdo by netrpěl a co teprv fyzicky, mě je ho opravdu moc líto a nikdy bych si byla nepomyslela, že se mu něco takového přihodí *9* *9* *9* Moc s ním soucítím, s celou jeho rodinou. Jestli Patrick zemře tak to bude pro jeho maminku už druhé dítě o které během svého života přijde.. Fakt strašnej osud. *9* *9* *9*
      • Re: Re: lev

jsem také lev, je mi 35 let a se stejnou nemocí bojuji už 4 roky /s půl roční přestávkou/ Vím co pro nás znamená pozitivní myšlení......takoví jsme ...umíme to v sobě potlačit a jít dál....doufám, že všechny takové čeká co nejdelší cesta
        • Re: Re: Re: lev

To boli asi tie najpozitivnejsie slova co som tu doteraz citala a dufam, ze ty aj Patrick budeto v poriadku tak vam prajem len to najlepsie a nech ste zdravi ostatne sa da zaobstarat no zdravie nie
  • Patrick

Je hrozné, že Patrick zemřel. Byl to moc dobrý herec a tanečník a určitě i dobrý člověk. Věděla jsem, že to s ním není dobré, ale pořád jsem si říkala, že to třeba dopadne dobře. Bohužel se tak nestalo. *9*
  • terinka276

Budeš nám chybět !!!!!

Budeš nám moooc chybět Patricku (Johne) byl si skvělý herec a tanečník k tomu. S úžasným charismatem..... Budeš nám chybět ale my nezapomene !!!!!!!! *3*
  • ...

Musim říct ,že to byl nejlepší herec a tanečník !!!Bude nám chybět všem !!Byl prostě ůžasnej!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit