-
:(..
Ach jo chudák :( Hříšný tanec prostě nejvíc:) -
PATRICK
DNES SE STÁLE DOKOLA DÍVÁM NA HŘÍŠNÝ TANEC NA DVD KAŽDÝ DEN SE MODLÍM ABY NEUMŘEL SNAD MĚ BŮH VYSLIŠÍ
ELISA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: PATRICK
jo to ví jen buh,snad tonevzdá,ale játra jsou svině,ty nejdou transplantovat,je tokruté,že tyto nemoce potkávají jen ti dobří lidé,mému synovi je 5let a už mame zasebou operaci,chemču,transplantaci kostní dřeně ozářky,léky a už jsme tři roky čistí,jo rakovina si nevybírá,
Přemýšlím jak pomoct,v Německu je institut co prodává leky na rakovinu apomáhá to,i my jsme to využili,sice nemáme slinivku,ale oni by poradili,tyto dfiskuze nemám rada,něktěří jsou i.....jakse může někdo těšit z neštěstí jiného
Marie -
Re: PATRICK
nauč se vyjmenovaná slova - slyyyšet, mlýn.......
-
-
neee
ach né..já tomu nechci věřit..myslela jsem že se z toho nakonec dostal a ted takový šok..proboha...:'-( -
Info o Patrickovi
Ahojda, možná zvláštní dotaz, ale nevíte někdo, jak je Patrick Swayze vysoký? -
-
Re: Info o Patrickovi
....178 cm.. *3*
-
-
nej tanečník
Byl fakt tím nejlepším tanečníkem a hercem, takový film už nikdy nikdo nenatočí jako je Hříšný tanec! Je ho škoda byl mladý!!! *9* -
Patrick R.i.P. :'(
Tento herec patřil mezi špičku herců dnešní doby. Bohužel už není mezi námi, což mě velmi mrzí... :'( Sice jsem nebyla jeho velká fanynka, ale i přesto cítím jako by nás někdo další opustil... *9* Když jsem se to dnes ráno dočetla na netu, chvíli jsem nemohla popadnout dech. Co se to s tímto rokem děje? Proč všechny velké hvězdy umírají? Opravdu je mi z toho moc smutno. Doufám, že se tam někde máš nádherně, Patricku... -
:-(
je mi moc lito ze umrel je to velka skoda bil to uzasny herec na nej si budu pamatovat navzdy!!!!!! *9* *14* -
Jeho odchod
Je velká škoda že odešel tak dobrý herec. Možná vám to přijde vtipné, ale věřila jsem v Hříšný tanec 3, protože on měl vždy dost energie. Odpočívejte v pokoji pane Patricku Swayze. *4**9* -
ps
patricku nee to nemúže bát pravda *9* *9* ...viděla jsem tě jen jednou v životě a bylo mi ctí se s tebou potkat.....zemřel jsi ale v našich srdcích budeš žít věčně..navždy...i love youu so much forewer... *9* *9* *9* -
Nemějte mi to za zlý
Zase nadruhou stranu že umřel,alespoň už se netrápil.sám chtěl odejít z léčby. -
-
Re: Nemějte mi to za zlý
Dám Ti radu Péťo.. nevěř tomu co se píše v Blesku..
-