Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza

R.I.P

Byl to skvělej herec,který si nezasloužil takovýhle konec *9* ..bojoval statečně až dokonce *9* ..ted našel svůj klid a zasloužený odpočinek v hereckým nebi *9* ..Nikdy nezapomenu *9* *9*
  • amush

pocta

Patrik, byl užasný člověk- herec i tanečník...Svět je nezpravedlivý, že vzal život takovému člověku jako byl on!:( Měj se prekrásně patriku, vsichni tě máme rádi:(
  • Patrik

Je, mi to moc líto,věřila jsem ,že nemoc překoná.Už ho nic nebolí,věřím,že svým tancem bude těšit všechny v nebi.
  • ivette

smutné

A tak svět přišel o dalšího skvělýho herce!! A další herec našel svůj nekonečnej klid... je mi ho líto-bojoval ale dlouho a statečně!! a tančil jako bůh!! ať si kde si - v našich srdcích zůstáváš dál! R.I.P. patrick *5*
    • Re: smutné

Myslím,že prožil krásný život.Je docela škoda,že neměl dítě.Patrick zůstane navdy idolem mnoha lidí.Takže Patricku:Budiž Ti země lehká.
  • pajush.qa

Sbohem!!!!

Upřímnou soustras celé jeho rodině. *9* Byl jsi dokonalý!!:-*
  • intoska

patrick

Je to smutné,ale co se dá dělat..... *9* ale tady se na Patricka asi hned tak nezapomene......
  • spaadi88

řekla Whoopi Goldberg

Hrozně se mi líbí,co řekla tisku Patrickova herecká kolegyně Whoopi Goldberg,která s ním hrála právě v Duchovi.Řekla prý: "Já na duchy opravdu věřím a tak je Patrick pořád se mnou." To mi připadá moc hezký
  • on

Vždycky sem ho žrala v Hřííšným tanci :)
    Byl ůůpně dokonalej..:)
    I jeho filmy byly dokonalýý :)

Nikdy nezapomenu Patricku :-*
  • DOPIS

Amerika zase přišla o jednu legendu .V našich srdcích zůstane napořád.
  • ..

byl to úžasný herec, škoda že to tak dopadlo, smrt si nevybírá.Doufala jsem že je aspoň nějaká naděje, že se z toho může dostat zřejmě nebyla..jedna pozitivní věc že se nebude trápit *9* pro mě tobyl nejlepší herec od malička *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit