Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Supr Herec

Je ho velká škoda byl to dobrý Herec a tanečník...odpočívej v pokoji:(((( *9*
  • vterinka

Upřímnou soustrast

Všem přeji upřímnou soustrast! Moc mě to mrzí!! Moc sem ti fandila ať přemůžeš tu hnusnou rakovinu!! *9*
  • vashley

Byl skvělý

V hřišným tanci byl skvělý.Skvěle to zahrál... ale ani nějak moc jsem ho nežrala jen v hrišném tanci mu to slušelo *3*
  • marti.

áá

patricka zboznuju uz jenom kdyz jsem poprvi videli film dirty dancing!!...tam se z nej muzu posrat a padat pritom na drzku:D:D!! zboznujuuu *14* *1*
  • Bol veľmi mladý keď zomrel. Prečoooo prečooo
  • Prosím

Prosím napište někdo, že to není pravda. Já tomu pořád nemůžu uvěřit. Myslela jsem si, že jsem připravena na jakou koliv zprávu i tu nejhorší, protože jeho zdravotní stav byl opravdu špatný. Teď tomu nechci věřit. Pořád doufám, že je živí a že se někdo jen spletl. Vůbec to nemůžu znovu a znovu číst. Je to strašné a je mi to střašně líto. Upřímnou soustrast jeho rodině a všem kteří ho milovali.
    • Re: Prosím

ne,neumrel,v nasich srdcich ne...
  • gabinka022

fandim

Patrickovi strašně moc fandím, ať ten boj s rakovinou vyhraje! Podle mě je to velmi dobrý herec a skromný a milý člověk. Přeju mu jen to nejlepší.
  • 21.4.1993

:(

at odpociva v pokoji.. *9* byl to skvely herec *9* *9* *9* *9*
    • Re: :(

amen
  • ajusinkal

R.I.P

Patrick byl skvělý herec a také úžasný tanečník.Navždy tu zůstane.Mám ho ráda!A docela mě mrzí,že ho lidé přidávají do fanclubu až po smrti.
    • martina81

Re: R.I.P

Ahoj "ajusinkal" , proč tě to mrzí, že si někteří přidávají do faclubu Patricka až po smrti??? *7* *7*
      • Re: Re: R.I.P

Nevím prostě mě mrzí že doteď měl tak normální fanclub a najednou po smrti o něj žačne být zájem.
  • koombo1

Nová zpráva o Patrickov !!!!!!!!!!!

Hello everyone,
    I've managed to get an update about Patrick. I'll be posting this message
    on our news page shortly. In friendship, Margaret.

______________________ ____

Saturday 10th January 2009 (2): Hello everyone,

We have been given a message from Lisa who says that Patrick is being well
    cared for in hospital. She says that he is being treated for pneumonia and
    Lisa says Patrick is doing well.

We send all our love, light and prayers for both Patrick and Lisa at this
    anxious time. Please get well soon Patrick.

In friendship,
    Margaret. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit