Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím prosím o pomoc

Děkují všem hodným lidičkám mocinky moc. . http://egzem.cz/index.php?k=201
  • Patrick

To ON byl ten nejlepšíí...=) je a vždycky bude =)
    Nikdy nezapomeneme!! *3* *14* :-*
  • koombo1

Všem fandům Patricka!!!

Uživatel "mariposa" má pravdu.
    NY deník Daily News - mluvčí Patricka popírá zprávy v médiích, že se Patrick vzdal léčby.
    Láska a světlo ! (pozdrav Patricka a Lisy)
    Helena *4*
  • Láska zmůže všechno!!!!!

Patrick to nevzdá dokud bude mít Lisu a svoji rodinu, bude bojovat.Láska dělá zázraky.Musíme být pozitivní a věřit tomu!
  • Byl jako vítr

Byl neuvěřitelný v tom, že dokázal cítit... cítit každou minutu, vteřinu, kdy hrála hudba a on tančil... to nedovede každý.
    *4*
  • pro Helenu-uživatele koombo

Prosím, mohla bys mi tu nechat Tvůj mail? Moc ráda bych si s tebou popovídala. *3* *3* *3*
    • koombo1

Re: pro Helenu-uživatele koombo

Ahoj,
      můj mail je kolombo1@seznam.cz.
      Helena
  • i-v-a-n-a

SBOHEM LÁSKO

Jeho Hříšný tanec mám na VHS už aspoň 15let,to ho ještě daboval Jirka Pomeje,ten hlas mu nevýsloně sekl,pak ho předabovali slaďáckým hlasem Tondy Navrátila a pak už se mi to vůbec nelíbilo,ten hlas k němu prostě nešel,přesto jeho výkon ve filmu byl unikátní,vždycky jsem ho měla moc ráda,viděla jsem ho za ty roky nejmíň 100x,jsem jeho dlouhodobá fanynka,taky byl perfektní ve filmu ROAD HOUSE a samozdřejmně taky v DUCHOVI.Je mi moc líto,že už není mezi námi,budu na něho s láskou vzpomínat.Sbohem Patricku! *14* *4*
  • jo,je a bude dál zlatíčko-o něm nikdy nepsali jak o jiných hercích a jejich kraviny.Pata byl nejskvělejší herec a jak to tu jiní píšou jiný už nebude.Když před pár dny jsem viděla na netu jeho fotku poslední co tam dala jeho žena-ještě ted mám slzy v očích.Vím co rakovina je a jak člověk musí bojovat-operace pokud to jde operovat-chemoterapie-transplantačka kostní dřeni-ozařování-léky-já to prožila s 1.5 ročním synem,ted je mu 8let a chodíme na kontroly do Prahy.Rakovina si nevybírá.Když Pata umřel-plný noviny článkama o něm,pak jako by se slehla zem-o jiných vycházeli i dvd,cd a o Patovi snad dva filmy a konec
  • rockstar

:'-(

Chudák... *9* *9*
  • patrick

parick podle me zemre i kdyz to rikam a kazdy den slysim velmi nerada..! ale on ma neco ze slinivkou a urcite metastazi verte mi moje teta na to pred nedavnem zemrela vetsinou se to zjisti tak pozde ze s tim jiz nejde nic udelat nekteri lide ziji jeste 14dni nekteri pul roku...tezko rict...slysela jsem ze on ma metastazi povecine tele *9* *9* tak mam strach aby to prezil...snad se stane zazrak uvidime...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit