Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medvidek11

patrick

MOc dobrý herec ten film ghost je moc nádhernej je prostě super herec *5*
  • nevim

Ahoj, známej mi tvrdil, že na netu četl že patrick zemřel, že to není prvda?
    • koombo1

Re: nevim

Ahojky, Patrick stále žije a léčí se. Dokonce s Lisou chystají psát paměti.
      Zdravím všechny Badíky!!!
      Helena *14*
    • klefi

Re: nevim

totˇotázka,ale...*13* ani za nic->pomatuj si<-!!!ANDĚLé NIKDY NEUMÍRAJÍ!!!tvuj kamos je zvanil *8* *8* *8* !!!! *1* ještě s náma snad pár těch let pobude-a mam taky takovy kamose!proste *1* si to nenechaj vymluvit!není,není,není to pravda! *4*->Patrick Swayze *8* ->tvúj kámoš
  • Bohuzel

Nerad vam to rikam, ale jak jsem cetl tak Patrick rekl ze uz svuj boj vzdava, ze prestava brat prasky atd, ze to stejne nepomaha a ze uz to nezvlada. Mrzi me to, mam ho taky rad, je to dobry herec, ale bohuzel, je to pro vsechny lidi a nakonec je to taky jen clovek.
    • koombo1

Re: Bohuzel

Znovu opakuji - NY deník Daily News - Patrickův mluvčí v něm popírá bulvární zprávy, že se Patrick vzdal léčby !!!!
      Čti lépe příspěvky do diskuse!
      Helena *13*
  • intoska

patrick

A co to vlastně má?Rakovinu?Já jsem o něm v novinách nic neviděla....
    • Re: patrick

Ano, bohužel má rakovinu. Nejhorší al eje, že bulvár každou chvilku píše, jak je na tom zle, že zemře a vzdává léčbu, pak se ale zjistí, že je to lež. Patrick vždycky prohlašuje něco úplně jinýho, než píše bulvár. Tak doufejme, že to není tak zlý, a že to dopadne dobře.*4*
      • Re: Re: patrick

Je to bohužel zlé, rakovina slinivky je ze statistik ta nejhorší, umírá na ni 95% nakažených. Je to proto, protože se prakticky nedá zachytit v poč.stadiu, jelikož se rychle rozroste do okolních orgánů. Jestli je pravda, že mu již nemoc metastázuje do plic, vypadá to spíe na nějaký ten měsíc. *9*
  • Patrick

Patrick mě oslovil už v dobách mého dětství, když mi bylo osm let, poprvé jsem shlédla film Hřísný tanec. Pravda, ještě jsem úplně nechápala ty city a vše okolo, ale už tehdy se mi jeho taneční schopnosti a především talent moc líbil. V patnácti letech jsem do něj byla absolutní blázen, fascinovali mě jeho výkony čím dál více a proto mě zpráva o jeho smrti strašně zasáhla, když jsem se to dozvěděla, nechtíc jsem i uronila slzu, neboť zemřelo moje dětství, moje puberta a vše okolo. Milovala jsem ho, miluji ho a vždy i milovat budu, i když už není mezi námi. Stejně se jednou zase všichni potkáme.
    • i-v-a-n-a

Re: Patrick

Souhlasím s tebou,já sice Hříšný tanec poprvé viděla asi před 15rokama a hned mě zaujal,od té doby jsem ho viděla snad 100x a nikdy mě neomrzel a neomrzí a zvlášť teď,když už Patrick není mezi námi,vždycky jsem obdivovala jeho taneční kreace,byl prostě skvělý,bude mi po něm smutno,pravda je ale taková,že tam musíme všichni,dřív či později,i když to samozdřejmně nikomu nepřeju,nejsem hyena.IV.
  • zbohem milovala jsem te

ja ho upa nejvis zboznovala uopa me to zaseklo jak jsem se to dozvedela na seznamu ja ho milovala byl 2.nejlepsíí tanecnik a 1.nejlepsí heres:''(:''(:'(:'( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • patrik swayze

zije uz jen ve vypujcenem case.asi se musim i ja s tim smirit.je to hnus.neni to spravedlnost. a to ze existuje buh. *9*
    • koombo1

Re: patrik swayze

Je to tak, a MOC to BOLÍ.
      Helena *9*
  • petr_jackson

Proč

Proč si lidi všimli jak Patrika tak Michaela Jacksona až po jejich smrti?Proč?
    • Re: Proč

Máš pravdu, ale zase v dobách jejich největší popularity, takový ty 80. léta, to hvězdy byly a ještě mnohem větší než teď, když zemřely...
      • petr_jackson

Re: Re: Proč

Takhle to bude se všema slavnýma.
  • jeynna

Patrick

Ahoj všichni,při posledním brouzdáním netem jsem narazila na článek kde se dost ostře Patrick ohrazuje,že neumírá!!!!!
  • petr_jackson

♥ Srdce moje bije žalem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit