Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajusinkal

:(

chudák je mi ho moc líto *9*
  • martina81

Proč furt řešíte fanclub

Ahoj, nevím proč furt řešíte, že se sem někteří - přiznávám bez mučení i já přidávají do fanclubu až po Partikově smrti, to jedno přece né.
    Patrick byl jak jsem tady již psala narozdíl od ostatních hollywodských star, takový normální smrtelník, celí život byl věrný své ženě, kterou znal od dětsví, jen jim osud nedopřál děti *9* *9* , choval se k ní gantlemensky a mluvil o ní pěkně. Taky bych si přála mít tak pěkný vztah.
    Život už je takový, člověk se narodí, ale i umírá to je totiž jediná spravedlnost, kterou máme všichni stéjnou na tomto světě *9* Akorád je nefér umírat těžce nemocný a v bolestech *9* , Partick měl to "štěstí" že v jeho "poslední hodinci" s ním byli jeho milovaní.
    • cilla

Re: Proč furt řešíte fanclub

i já jsem se přidala až teď. Jen tak, protože vím, kdo byl!
  • maryka13

je mi to líto

měla jsem ho moc ráda. Nikdo ani neví jak mě to dostalo! Bude se mi po něm stejskat *9*
  • Smekam Pato

Je to bezvadnej herec a tanecnik, i kdyz tak trochu problemovy typ (alkohol, rvacky).
  • Pořád ten nejpřitažlivější vešák!
  • pelclovajana

Moc mu držím palce!!

Moc tu všechny zdravím a přidávám se do fanklubu!!! Je to prostě úžasný človíček...takových je na světě málo!!! A proto mu moc držím palečky, aby tu s námi ještě nějaký ten rok vydržel...přece to nemůže vzdát...oporu má snad v každém člověku, který kdy viděl Hříšný tanec!!! Je opravdu úžasný herec...moc jim to tam s Baby sluší!!! *3* *14* *14* *4*
    • koombo1

Re: Moc mu držím palce!!

Vítej v klubu a mezi námi všemi baddíky !
      Helena *4*
  • bohužel už zemřel
    • Re:

KDO ZEMŘEL,TO JSTE SE SPLETLI,PATA ŽIJE,CO PLAŠÍTE FANYNKY FUJ *5* *13*
  • Je nádhernej....nejvíc sexy chlap...:p
  • :-))

je to skvelej herec!myslim si,ze za cely zivot toho dokazal strasne moc a taky ze mu nejde jenom o prachy,byt hercem byl jeho sem uz od mala!je hodne sympatickej,tak ani neni divu,ze je tak oblibenej:-))
  • mužský idol

Od chvíle,kdy jsem ho viděla poprvé v Hříšném tanci sledovala jsem,kdy se zase objeví v nějakém filmu.Musím přiznat,že všechny jeho filmy,které natočil,měly lidem vždycky co říci,Jeho osobnost jim vdechla "duši".Je to člověk,který mě vždycky osloví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit