Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no neni špatnej
  • nevim

sdgefjnghmh
  • také arab princ je v čechách
  • mohla bych dostat slova k pisni z hrisneho tance
  • i-v-a-n-a

PATRICK

Je velká škoda,že už není mezi námi,ale tam nahoře je mu určitě dobře *4* a je šťastný,že se jeho trápení neprodlužovalo.Zemřel v náručí nejmilovanější osoby-své manželky Lisy.Byla to pro ni krutá rána,prožili spolu bok po boku v dobrým i zlým neuvěřitelných 34let.Byl to jeden z největších hollyvoodských hvězdných párů.Patrickovi je už dobře a jeho ženě přeju,aby to zvládla,i když je to těžké. *14* *14*
  • Můj cukroušek

Macku, tvůj jo?To nikdy ten je můj!!!!!!!!!. Jinak stebou ve všem cos napsala souhlasím, je nejlepší,nejkrásnější a umí zahrát.Ten film Lulu se vrací, ten je super, vždy mě rozbrečí.Umí se do každé role vcítit,je fajn,chlap i herec?
    • Re: Můj cukroušek

PATA PATŘÍ VŠEM,NIKDO NA NĚJ NEMÁ LICENCI
  • ei123

Otázka

Ahoj mam dotaz má Páťa ňáký dítě? Protože já nikde nemůžu najít jeho děti. Je skvělej zbožňuju ho a v Hříšnym tanci, Duchovi a v Dopisech od vraha je úžasnej. Je škoda že umírá. Miluju ho. *14*
    • Re: Otázka

Bohužel Patrick a Lisa žádné děti nemají, i když jejich snem vždycky bylo mít velkou rodinu.
  • fransie

<3

byl to ten nejuuuzasnejsi tanecnik a herec........ je mi ho strasne lito ale verim ze ted se uz ma lip po tom v cem si prosel.... v nasich srdcích zustava dal
  • Tak tenhle herec,je jeden z nejlepších a nejhezčích na světě.mam ho moc a moc a moc ráda.Je k sežrání i ve filmu,,duch,, nebo ,,hříšnej tanec,, a nejen tam.Je prostě boží!!!!!!!!!!!!!*4* *14* *14* *14* *14* *14* *4* Je to *4*
  • klarissa

TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
    • koombo1

Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

Stále žije!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
      • Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

tak proč někdo psal do diskuse o Jacksonovi že Swayze umřel,prej to bylo na CNN!tak nevím,doufám že žije!
        • koombo1

Re: Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

Přečti si tady první stránce osobnosti Patrick S. rubriku "Napsali o mně". Je to novinka a jsou tam všechny články napsané o Patrickovi a jeho "údajné" smrti. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit