Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jééééééé

Je to skvělej chlap a hezkej jeho filmy jsou úžasný jako třeba Duch ten nemá chybu a v hříšním tanci tak tam nemá chybu škoda že stárne ale sluší mu to pořád. *14*
  • Děs a hrůza!!!

Ještě nedávno se mi líbil.Teď mi připadá,jako starý dědek.Miluju Cliva Owena(Král Artuš).Swayze na něj nemá!!!!!!!!!!A to i kdyby chtěl. *14* *13*
    • Re: Děs a hrůza!!!

síš na Sweyziho nikdo nema takovej krásnej chlap i kdys znam lepsi ale byl skvelej *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* milovala jsem ho a vzdy ho budu milovat

seš vážně primitivní *10*

ty seěš fakt dobrááá kráááva chtěla bych vidět tebe v jeho situaci!!!!!!Nikomu bych tohle nepřála musela to bejt bolest ale tobě od srdce ty totiž žádný srdce nemáš!Když tohle dokážeš napsat! *10*

Ty jsi nějaký lopaťák...když nevíš, radši zalez!!! *16*
    • evelina

Re: Děs a hrůza!!!

Co teda děláš na těchto stránkách, ubožáku *5* Přes všechno, čím Patrick prochází je stále pěkný chlap *3* Chtěla bych tě vidět v jeho situaci. Víš jak člověku dá zabrat boj s takovou nemocí jako je rakovina? Asi ne, tak si pro příště odpust takové keci!!!!!!!!!!!!

opravdu jsi ubohý či ubohá,v životě dopadneš špatně,pač vyměnit za jiného,to se nedělá,
      Pro měje Pata pořád nej,ty budeš taky někdy starší a pak jsi vzpomeneš jak ubližuješ,nezáleží na vzhledu,ale na charakteru a to Ty nemáš
      Marie

SEs poto... ne? Hlavně že ty vypadáš sqele *3* *13* a stojíš za to!!!!!!!!!!!!!!!!

souhlasim s moni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *3*
      • Re: Re: Děs a hrůza!!!

Souhlasím, at ta mrcha zhebne! *16*

vyměnit někoho,jen proto,že zestárnul, je ubohý,navíc PÁTA JE PŘITAŽLIVÝ POŘÁD,takže ti přeji aby se ti stalo to stejné,budešli mít partnera at tě taky vymění až zesrárneš a přelétne na někoho jiného chachacha *1*
  • ei123

hřišný tanec

Já jsem tam hrála
    • 0tekvila0

Re: hřišný tanec

*1* , tak teď si mě rozesmála *1* . A cos tam hrála? Patricka, né *15* ?!... Jestli si tam hrála tak akorát tak křena, brouku *3*
      • ei123

Re: Re: hřišný tanec

Tu holčinu
        • 0tekvila0

Re: Re: Re: hřišný tanec

*15* ... jakoupak?
          • Re: Re: Re: Re: hřišný tanec

tu jak tam tanci na zacatku a nakonci
            • 0tekvila0

Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec

je mi to jasný *1*
            • koombo1

Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec

....to jsem netušila, že Jennifer Grey umí česky.....!!!! *9*
  • v hříšním tanci mu to moc slušelo........
    • Re:

SLUŠÍ MU TO VŠUDE
  • baluska1

DVD

Kdo si koupil DVD Poslední tanes s PS? Já jo a je to fak krásný.
    • baluska1

Re: DVD

To DVD koupíš normálně v trafice, ale jestli ho ovšem budou mít.
      • koombo1

Re: Re: DVD

Už ho nemají...
    • ei123

Re: DVD

Kdesi prosimte koupila to DVD ?? Díky
      • koombo1

Re: Re: DVD

Ještě je 1 ks k mání na www.aukro.cz. Do vyhledávače napiš patrick swayze.
      • Re: Re: DVD

Já ho koupila asi už před půl rokem v trafice.Patrick-super, taky se mi to líbilo.
  • super
  • Hledej v databázi filmů tam to najdeš
  • Patrick

Ahojky všichni. Zrovna jsem četla na internetu, že prý Patrick začíná vypadat lépe. Byly tam i fotky, na kterých to tak opravdu vypadá. Tak doufejme, že to je pravda. *4*
    • Re: Patrick

jo jo je to super a velice pozitivní zpráva těch je za poslední dobu čím dál tím mín jen tak dál patricku *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • koombo1

Re: Patrick

Taky jsem to četla a dokonce bylo zfota vidět, že mu rostou vlasy. *14*
  • Tancuje překrásně... *14*
  • zanesskaaaa

..

Já jenom doufám že se z toho dostane... pane bože ještěaby zemřel on.. a sesypala bych se totálně.. už takhle mi to stačí s Michaelem.. no co ale tohle je Patric.. ten nejkrásnější tanečník.. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit