-
jééééééé
Je to skvělej chlap a hezkej jeho filmy jsou úžasný jako třeba Duch ten nemá chybu a v hříšním tanci tak tam nemá chybu škoda že stárne ale sluší mu to pořád. *14* -
Děs a hrůza!!!
Ještě nedávno se mi líbil.Teď mi připadá,jako starý dědek.Miluju Cliva Owena(Král Artuš).Swayze na něj nemá!!!!!!!!!!A to i kdyby chtěl. *14* *13* -
-
Re: Děs a hrůza!!!
síš na Sweyziho nikdo nema takovej krásnej chlap i kdys znam lepsi ale byl skvelej *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* milovala jsem ho a vzdy ho budu milovat -
seš vážně primitivní *10* -
ty seěš fakt dobrááá kráááva chtěla bych vidět tebe v jeho situaci!!!!!!Nikomu bych tohle nepřála musela to bejt bolest ale tobě od srdce ty totiž žádný srdce nemáš!Když tohle dokážeš napsat! *10* -
Ty jsi nějaký lopaťák...když nevíš, radši zalez!!! *16* -
Co teda děláš na těchto stránkách, ubožáku *5* Přes všechno, čím Patrick prochází je stále pěkný chlap *3* Chtěla bych tě vidět v jeho situaci. Víš jak člověku dá zabrat boj s takovou nemocí jako je rakovina? Asi ne, tak si pro příště odpust takové keci!!!!!!!!!!!! -
opravdu jsi ubohý či ubohá,v životě dopadneš špatně,pač vyměnit za jiného,to se nedělá,
Pro měje Pata pořád nej,ty budeš taky někdy starší a pak jsi vzpomeneš jak ubližuješ,nezáleží na vzhledu,ale na charakteru a to Ty nemáš
Marie -
SEs poto... ne? Hlavně že ty vypadáš sqele *3* *13* a stojíš za to!!!!!!!!!!!!!!!! -
souhlasim s moni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *3* -
-
Re: Re: Děs a hrůza!!!
Souhlasím, at ta mrcha zhebne! *16*
-
-
vyměnit někoho,jen proto,že zestárnul, je ubohý,navíc PÁTA JE PŘITAŽLIVÝ POŘÁD,takže ti přeji aby se ti stalo to stejné,budešli mít partnera at tě taky vymění až zesrárneš a přelétne na někoho jiného chachacha *1*
-
-
hřišný tanec
Já jsem tam hrála -
-
Re: hřišný tanec
*1* , tak teď si mě rozesmála *1* . A cos tam hrála? Patricka, né *15* ?!... Jestli si tam hrála tak akorát tak křena, brouku *3* -
-
Re: Re: hřišný tanec
Tu holčinu -
-
Re: Re: Re: hřišný tanec
*15* ... jakoupak? -
-
Re: Re: Re: Re: hřišný tanec
tu jak tam tanci na zacatku a nakonci -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec
je mi to jasný *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec
....to jsem netušila, že Jennifer Grey umí česky.....!!!! *9*
-
-
-
-
-
-
v hříšním tanci mu to moc slušelo........
-
-
Re:
SLUŠÍ MU TO VŠUDE
-
-
DVD
Kdo si koupil DVD Poslední tanes s PS? Já jo a je to fak krásný. -
-
Re: DVD
To DVD koupíš normálně v trafice, ale jestli ho ovšem budou mít. -
-
Re: Re: DVD
Už ho nemají...
-
-
Re: DVD
Kdesi prosimte koupila to DVD ?? Díky -
-
Ještě je 1 ks k mání na www.aukro.cz. Do vyhledávače napiš patrick swayze. -
Já ho koupila asi už před půl rokem v trafice.Patrick-super, taky se mi to líbilo.
-
-
-
super
-
Hledej v databázi filmů tam to najdeš
-
Patrick
Ahojky všichni. Zrovna jsem četla na internetu, že prý Patrick začíná vypadat lépe. Byly tam i fotky, na kterých to tak opravdu vypadá. Tak doufejme, že to je pravda. *4* -
-
Re: Patrick
jo jo je to super a velice pozitivní zpráva těch je za poslední dobu čím dál tím mín jen tak dál patricku *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Patrick
Taky jsem to četla a dokonce bylo zfota vidět, že mu rostou vlasy. *14*
-
-
Tancuje překrásně... *14*
-
..
Já jenom doufám že se z toho dostane... pane bože ještěaby zemřel on.. a sesypala bych se totálně.. už takhle mi to stačí s Michaelem.. no co ale tohle je Patric.. ten nejkrásnější tanečník.. *14* *14*