-
hmm...
jo je super nejvic se mi libil v hrisnym tanci jennifer a patrick se k sobe hodi moc jim to tam sluselo skoda ze spolu doopravdy nechodi *9* -
muj Páťa
Páťa je jenom můj,ruce pryč :-).Podle mě je ze všech hollywooodskejch herců nejupřímnější a nejlepší,kam se na něj hrabe třeba takovej debílek Brad Pitt nebo Russel Crowe.Dnešní holky nevědí,co to je krásnej chlap!!!Z těch slaďoušů se mi zvedá kufr.Zdravim všechny fanynky Patricka,pa Marčus. -
-
Re: muj Páťa
PATA PATŘÍ VŠEM,NIKDO NEMÁ NA NĚJ LICENCI,TO BYCH MOHLA ŘÍCT TAKY RUCE PRYČ JE JEN MŮJ
*13*
-
-
fg
ten uz tu rakovinu nezvladne je to otazka casu kdy, ted vazi 40 kg a potrebuje transplantaci dychaciho organu -
-
Re: fg
zvládne to určitě *9* musí !! je skvělěj.. a úžasně tančí *3*
-
-
Je to prostě BOREC
-
Ahoj
reknete mi nekdo jak se jmenoval film s Patrikem - hraje policajta - a Liamem Neasonem kde hrajou bratry kteri jdou pomsti smrt sveho tretiho bratra? Zaverecna scena se odehrava na hrbitove a Patrik má kuši. Diky za odpoved na e-mail mirek -
-
Re: Ahoj
PŘÍBUZENSTVO
-
-
Osobnosti.cz
Každej ví,že je to fakt dobrej chlap.Umí se dobře hýbat a má nádherný filmy.Například Lulu se vrací. -
WAYNE SWAYZE
patrick wayne swayze......
mi fanoušci jsme........ přitobě............... nebojjjjjj
hmhm uzdrav jse.,,,,,,,,,,,,,,, *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ... tisk bulvar.. ti jsou .nedobři. lide. a neslušni media -
Patrick
Aj ja som ho mal velmi rád ako herca úplne zlé,že zomrel,ale jeho filmy zostanú vždy ako pamiatka na neho. *4* *9* *9* -
uzasny
uzasny clovek .. aj na zivo .))) http://fotky.azet.sk/album.phtml?&al=637843 -
Jando,to ví, e píseň She like the wind sloil a nazpíval Patrick Swayze.Je to fakt super píseň.Patrick je hold borec i ve zpěvu.