Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak mě obdivujte

já jsem v tom filmu hrál on mi tu roli zfalšoval a ukradl v hříšnym tanci on je zlej *16* *16* *16* *16*
    • Re: tak mě obdivujte

Pane bože ty jsi vůl.

hahaha fakt ftipný *9*

Vy jste nějakej hnusnej, či tupej, vás asi nic nebolí, takt postrádáte,br

kdybysi měl hrát v tom filmu tak bys musel vyjít školy se zaměřením na tanec a musel by si hrát v nějákem filmu o tanci už předtím.já sama vím o čem mluvím....... *4*
    • fortturp

Re: tak mě obdivujte

Tak jsme se zase zasmáli nad lidskou tupostí...ty asi budeš mladší než já viď?
  • koombo1

Néééééééé???!!!!!!!

Opravdu bejby ????? *15* *5*
  • gallacher

..

Ahoj,já mam Patricka hrozne rada a zarazil me clanek kde sem se docetla ze on se neleci a vzdal to...tak nevim co je pravda a cemu mam verit....jestli tomu ze neumira nebo tomu ze to vzdal a umre *9* *9*
    • koombo1

Re: ..

Nevzdal to, ale ví, že smrt přijde. Tak,žije každý den naplno.
      Helena *4*
  • mysak.kol

spravedlnost???

já už dlouho nevěřím na to, že existuje spravedlnost. nejprve Heath, který hrál v Deseti důvodech, proč tě nenávidím...a teď člověk zjistí, že i Patrick. nic není mezi nebem a zemí. kdyby bylo, neděly by se takové sviňárny. Chce se mi z toho brečet a řvát. *9* *9* *9* *16* *9* *4*
    • Re: spravedlnost???

To je úplná pravda Heath a Patrick jsou moji nejoblíbenější herci a jeden již nežije a druhý umírá =( existuje nějaká spravedlnost ? já myslím že ne. Život je tak nespravedlivý *9*
    • koombo1

Re: spravedlnost???

Nejsem věřící, ale prý se říká, že Bůh si bere ty, které miluje.
      Helena
  • ba.rus.ka

__

vananneh <---------
    Patrick že je kretén??..vždyt o něm nic nwš ty ubožačko,,tak když je pro tebe takovej kretén tak mu nelez na diskuzi a přestan nadávat!!...jdi si radši psát na diskuzi vanesce jak jí zbožnuješ!!!
  • patrik

miluju Hříšný Tanec... *3*
  • děti?

Nevíte proč Páťa neměl nikdy děti? *7*
    • Re: děti?

ahoj,myslím,že je jejho žena mít nemohla
    • koombo1

Re: děti?

Ahojky,
      Lisa byla 2x těhotná a pokaždé o miminko přišla.
      Takže asi ze zdravotních důvodů Lisy.
      Helena
  • honey15

...

Je mi ho hrozně líto, byl skvělej, zajímalo by mě proč umíraj jenom ty dobrý lidi ...
    nezasloužil si to moc bojoval ...
  • Páťa

Ahojky Helčo, děkuji moc za odpověď. Je smutné že tak skvělý pár potkávají takové chvilky.Doufám že se Patrik uzdraví a natočí ještě pár krásných filmů.Je mi z toho úzko že je tak nemocen.Je to krásnej chlap a bezvadnej herec....Kéž by se dal čas někdy vrátit..
  • ei123

Filmy

Nevíte nikdo kde bych se mohla podívat na One last danc?? Předem díky za odpověď. Patrick byl nejlepší herec vždy ho budu milovat.
    • koombo1

Re: Filmy

Otevři si prohlížeč Seznam, nad vyhledávacím okýnkem klikni na "zboží" a pak už jen do vyhledávacího okýnka napiš patrick swayze. Tam ten film najdeš pod názvem Poslední tanec.
      Hela
      • ei123

Re: Re: Filmy

Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit