-
tak mě obdivujte
já jsem v tom filmu hrál on mi tu roli zfalšoval a ukradl v hříšnym tanci on je zlej *16* *16* *16* *16* -
-
Re: tak mě obdivujte
Pane bože ty jsi vůl. -
hahaha fakt ftipný *9* -
Vy jste nějakej hnusnej, či tupej, vás asi nic nebolí, takt postrádáte,br -
kdybysi měl hrát v tom filmu tak bys musel vyjít školy se zaměřením na tanec a musel by si hrát v nějákem filmu o tanci už předtím.já sama vím o čem mluvím....... *4* -
Tak jsme se zase zasmáli nad lidskou tupostí...ty asi budeš mladší než já viď?
-
-
Néééééééé???!!!!!!!
Opravdu bejby ????? *15* *5* -
..
Ahoj,já mam Patricka hrozne rada a zarazil me clanek kde sem se docetla ze on se neleci a vzdal to...tak nevim co je pravda a cemu mam verit....jestli tomu ze neumira nebo tomu ze to vzdal a umre *9* *9* -
-
Re: ..
Nevzdal to, ale ví, že smrt přijde. Tak,žije každý den naplno.
Helena *4*
-
-
spravedlnost???
já už dlouho nevěřím na to, že existuje spravedlnost. nejprve Heath, který hrál v Deseti důvodech, proč tě nenávidím...a teď člověk zjistí, že i Patrick. nic není mezi nebem a zemí. kdyby bylo, neděly by se takové sviňárny. Chce se mi z toho brečet a řvát. *9* *9* *9* *16* *9* *4* -
-
Re: spravedlnost???
To je úplná pravda Heath a Patrick jsou moji nejoblíbenější herci a jeden již nežije a druhý umírá =( existuje nějaká spravedlnost ? já myslím že ne. Život je tak nespravedlivý *9* -
Re: spravedlnost???
Nejsem věřící, ale prý se říká, že Bůh si bere ty, které miluje.
Helena
-
-
__
vananneh <---------
Patrick že je kretén??..vždyt o něm nic nwš ty ubožačko,,tak když je pro tebe takovej kretén tak mu nelez na diskuzi a přestan nadávat!!...jdi si radši psát na diskuzi vanesce jak jí zbožnuješ!!! -
patrik
miluju Hříšný Tanec... *3* -
děti?
Nevíte proč Páťa neměl nikdy děti? *7* -
-
Re: děti?
ahoj,myslím,že je jejho žena mít nemohla -
Re: děti?
Ahojky,
Lisa byla 2x těhotná a pokaždé o miminko přišla.
Takže asi ze zdravotních důvodů Lisy.
Helena
-
-
...
Je mi ho hrozně líto, byl skvělej, zajímalo by mě proč umíraj jenom ty dobrý lidi ...
nezasloužil si to moc bojoval ... -
Páťa
Ahojky Helčo, děkuji moc za odpověď. Je smutné že tak skvělý pár potkávají takové chvilky.Doufám že se Patrik uzdraví a natočí ještě pár krásných filmů.Je mi z toho úzko že je tak nemocen.Je to krásnej chlap a bezvadnej herec....Kéž by se dal čas někdy vrátit.. -
Filmy
Nevíte nikdo kde bych se mohla podívat na One last danc?? Předem díky za odpověď. Patrick byl nejlepší herec vždy ho budu milovat. -
-
Re: Filmy
Otevři si prohlížeč Seznam, nad vyhledávacím okýnkem klikni na "zboží" a pak už jen do vyhledávacího okýnka napiš patrick swayze. Tam ten film najdeš pod názvem Poslední tanec.
Hela -
-
Re: Re: Filmy
Díky
-
-