Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeynna

Patrick

Ahoj všichni,při posledním brouzdáním netem jsem narazila na článek kde se dost ostře Patrick ohrazuje,že neumírá!!!!!
  • petr_jackson

♥ Srdce moje bije žalem.
  • tak mě obdivujte

já jsem v tom filmu hrál on mi tu roli zfalšoval a ukradl v hříšnym tanci on je zlej *16* *16* *16* *16*
    • Re: tak mě obdivujte

Pane bože ty jsi vůl.

hahaha fakt ftipný *9*

Vy jste nějakej hnusnej, či tupej, vás asi nic nebolí, takt postrádáte,br

kdybysi měl hrát v tom filmu tak bys musel vyjít školy se zaměřením na tanec a musel by si hrát v nějákem filmu o tanci už předtím.já sama vím o čem mluvím....... *4*
    • fortturp

Re: tak mě obdivujte

Tak jsme se zase zasmáli nad lidskou tupostí...ty asi budeš mladší než já viď?
  • koombo1

Néééééééé???!!!!!!!

Opravdu bejby ????? *15* *5*
  • gallacher

..

Ahoj,já mam Patricka hrozne rada a zarazil me clanek kde sem se docetla ze on se neleci a vzdal to...tak nevim co je pravda a cemu mam verit....jestli tomu ze neumira nebo tomu ze to vzdal a umre *9* *9*
    • koombo1

Re: ..

Nevzdal to, ale ví, že smrt přijde. Tak,žije každý den naplno.
      Helena *4*
  • mysak.kol

spravedlnost???

já už dlouho nevěřím na to, že existuje spravedlnost. nejprve Heath, který hrál v Deseti důvodech, proč tě nenávidím...a teď člověk zjistí, že i Patrick. nic není mezi nebem a zemí. kdyby bylo, neděly by se takové sviňárny. Chce se mi z toho brečet a řvát. *9* *9* *9* *16* *9* *4*
    • Re: spravedlnost???

To je úplná pravda Heath a Patrick jsou moji nejoblíbenější herci a jeden již nežije a druhý umírá =( existuje nějaká spravedlnost ? já myslím že ne. Život je tak nespravedlivý *9*
    • koombo1

Re: spravedlnost???

Nejsem věřící, ale prý se říká, že Bůh si bere ty, které miluje.
      Helena
  • ba.rus.ka

__

vananneh <---------
    Patrick že je kretén??..vždyt o něm nic nwš ty ubožačko,,tak když je pro tebe takovej kretén tak mu nelez na diskuzi a přestan nadávat!!...jdi si radši psát na diskuzi vanesce jak jí zbožnuješ!!!
  • patrik

miluju Hříšný Tanec... *3*
  • děti?

Nevíte proč Páťa neměl nikdy děti? *7*
    • Re: děti?

ahoj,myslím,že je jejho žena mít nemohla
    • koombo1

Re: děti?

Ahojky,
      Lisa byla 2x těhotná a pokaždé o miminko přišla.
      Takže asi ze zdravotních důvodů Lisy.
      Helena
  • honey15

...

Je mi ho hrozně líto, byl skvělej, zajímalo by mě proč umíraj jenom ty dobrý lidi ...
    nezasloužil si to moc bojoval ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit